Як в Сінгапурі наказують за п\"янку за кермом

Автор Kritik, 13 Квітня 2012, 17:24:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Саша

LED тюнінг

Kritik

Цитата: олександрта ну його в пєнь таке наказаніє....

*WALL*

може ну його в пень, сідати за руль п\"яним?

наш народ не перемогти.... в нас мислення з дитинства неправильне... і не міняється...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Vishnujana

дієвий метод, але на Україні правлять жиди, вони пишуть закони і самі їх порушують, себе ж бити не стануть

Number One

Все правильно, тре бити по  ж....., щоб у голову краще доходило :) У нас таке не прокатить, в нас забагато дім біланів, тому ніякий водій на таке не згодиться. Будуть відкуплятись, взятки рулять.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Vishnujana

що значить не погодиться!?
коли читають вирок, то не питають згоден відповідач чи ні!

хто має знайомства, той навіть хабара не дасть, я знаю таку жінку, вона сама юрист і частенько п\'яна їздить і ДАІ їй до лампочки абсолютно.

Number One

Чи Ви не бачили, як від гаїв тікають :D

Я ДОМА !!!

Саша

Цитата: Kritik
Цитата: олександрта ну його в пєнь таке наказаніє....

*WALL*

може ну його в пень, сідати за руль п\"яним?

наш народ не перемогти.... в нас мислення з дитинства неправильне... і не міняється...

дик я й не спорю шо пяним тре за руль сідати!я маю на увазі шо больно наверно!))))))
LED тюнінг

Number One

Я ДОМА !!!

Володимир

Після такого покарання вже тверезим не скоро за руль сядеш, не те що п\"яним. Тут на відео дивитись страшно, можна собі уявити що відчував той бідака.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Camel Trophy

Цитата: ВолодимирПісля такого покарання вже тверезим не скоро за руль сядеш, не те що п\"яним. Тут на відео дивитись страшно, можна собі уявити що відчував той бідака.
Та он не то шо за руль он за стол через месяцок сядет  :D  я токо не понял че он не орал????????????

Camel Trophy

А за фтарой рас- кнутом по письке  *SORRY*

Camel Trophy

меня аш передернуло после того как прочитал то что написал

Святослав

Хорошо что только кнутом, а не ножницами  :[
Славутовод - это способ жизни!!!

Ursusbear

Самое оно! Разок так по ж...пс получишь навек запомнишь...

\"дієвий метод, але на Україні правлять жиди, вони пишуть закони і самі їх порушують, себе ж бити не стануть\" (с) Vishnujana

ПОЛНОСТЬЮ СОГЛАСЕН... и в этом наша беда...
Шо ти там шукаєш Валер'ян Валер'янович? Может гайка от болта куда закатілась? (c) О.Подерв'янський