славка 1.2i By pinch

Автор Олег, 14 Квітня 2009, 11:23:37

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Олег

Олег

а сюди флешка...а то діски надоідають..))

Твердохлебов Юрий Геннадиевич

Приедишь ко мне, увидишь куда флэшку совать надо :D

XrYsT

pinch это вообшето злостный троян!!! :silly: Без обид конешно!
Славута 1,2 с Pantera 3300 - ЦЗ - SONY 410U :whistling:

Camel Trophy

XrYsT

Во читай и прозревай

Pinch — троянская программа, написанная программистом Алексеем Демченко в 2003 году. Программа изначально была задумана как новая троянская программа от Lamers Death Team. Именно поэтому первоначальным названием было LdPinch. Потом LD Team распалась, но развитие троянской программы не остановилось. Появилась вторая версия этой троянской программы, которая была с открытым исходным кодом, что привело к усовершенствованиям, доработкам и модификациям этой троянской программы сторонними разработчиками.

При попадании на компьютер, Pinch собирает все сохранённые пароли из таких программ как Total Commander, FireFox, Opera, и.т.д., после чего отправляет их злоумышленнику. Как правило всё происходит незаметно для жертвы.

Последние версии этой троянской программы имеют очень много функций. Это один из наиболее активно используемых троянских коней в рунете. :silly: :silly: :silly:

Олег

м..да ..а я і не знав.))

XrYsT

pinch теперь будеш знать!!! :silly:

Олег

на свята їдив на захід..все норма майже 1 тик наїздив.. все норма, правда  хх  пропав на зворотньому шляху.хз..а потім знов появився..
напевне датчик..буду робить вскритіє))..
да і замітив що задній бампер тарабанить , ліва бокова защелка лопнула...
відкалібрував повторно бак..
розхід 270 км-14 л получилось..

Олег

..з бампером  розібрався...лопнула пластмасове кріплення бампера до кузова..хз.вроді так називаеться...2 самореза...і готово!!.
..з датчиком хх колупатись було в..лом..да і часу небуло..так замітив  щ він періодами то газує..то норм..
найшов ссилку на форумі... на рахунок цього..буде час займуся...
вчора займався пошуком резини, моя  белшина приказала довго жить (.. знайомий підігнав нову КАМА 165/70..чето вона дубова..так обїздив півміста найшов Firestone F-590 , б/у правда..250 гривасей..якраз норм для мого бюджету))..читав в неті  вроді бюджетна резина, правда в мене написано \"мейд ін корея\" і по малюнку вроді всесезонка, а в неті пише европа да  і літня??..хз. ..головне щоб нормальна була..на осінь точно скажу))..

Олег

соже хтось підкаже \"че оно таке\", зліва  за пластмасовою обшивкою де місце під колонку передню якийсь блочок вроді 12 В написано і жмут проводів з широкою колодкою..???

Андрей

если у тебя стоит центральный замок, то это как раз блок управления ЦЗ.

XrYsT

или от сигналки если такая имеется!!!

Олег

спс..ц/з є..понятно..

Олег

резину поставив..казка після белшини..))довольний як слон..
на вихідних обклеїв пластмасові накладки склообдува лобова скла 2-х стороннім скотчем..а то місцями підскрипувало..
замітив що перестав робить лівий передній динамік (..це я як той блок закріплював десь провід відірвав ..ще 3 робить поки хватає)))..
іхав трасою на вінницюдесь 90-100 попав на ями від струсу несподівано відкрився задній багажник..жуть..
чето надо з цим робить..хз.