Лямбда зонд

Автор doomu, 13 Серпня 2009, 21:37:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Max 55

Цитата: Camel Trophyа причем тут ДРАГ?
При резких стартах обламывает яблоко

Camel Trophy

а у мну по средине обламались чуть ближе к низу

Ромео

Цитата: ВолодимирСудячи з того що ти наскільки я пам\"ятаю, поставив польський алюмінізований резонатора, то твої рідні штани скоріше помруть за нього. Хіба що будеш ставити нові штани.
Ні Володя, мабуть ти мене з кимось переплутав. Штани-сток, резонатор-МОТОР СІЧ який вже звенить... Ось думаю, чи то знімати резонатор, вскривати його і варити перегородки до корпусу, щоб не звинів чи то купляти новий BOSAL???  Ось тільки не знаю яка в нього якість і чи довше відходить ніж рідний!  *SCRATCH*
Що порадите????

Віталій

і в мене в планах викинути кат от тільки який краще купити резонатор мотор січ чи польський алюмінізований. цей польський повиду нач трохи кращий але є сумніви чи буде він варитися полуавтоматом .
славута 1,3LI 08р.в.

TOXAT

Цитата: vitos1256і в мене в планах викинути кат от тільки який краще купити резонатор мотор січ чи польський алюмінізований. цей польський повиду нач трохи кращий але є сумніви чи буде він варитися полуавтоматом .
МоторСич  не бери, есть проблема с дребезжанием перегородок внутри резонатора.
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

Володимир

Цитата: Ромео
Цитата: ВолодимирСудячи з того що ти наскільки я пам\"ятаю, поставив польський алюмінізований резонатора, то твої рідні штани скоріше помруть за нього. Хіба що будеш ставити нові штани.
Ні Володя, мабуть ти мене з кимось переплутав. Штани-сток, резонатор-МОТОР СІЧ який вже звенить... Ось думаю, чи то знімати резонатор, вскривати його і варити перегородки до корпусу, щоб не звинів чи то купляти новий BOSAL???  Ось тільки не знаю яка в нього якість і чи довше відходить ніж рідний!  *SCRATCH*
Що порадите????
Візьми молоток, та постукай по банці щоби її погнути в районі першої перегородки від двигуна, це приблизно 10см від краю. Я так потім більше ніж два роки їздив доки банка не зігнила.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Евгений

Цитата: vitos1256і в мене в планах викинути кат от тільки який краще купити резонатор мотор січ чи польський алюмінізований. цей польський повиду нач трохи кращий але є сумніви чи буде він варитися полуавтоматом .
нормально все вариться.

Віталій

Цитата: beer88
нормально все вариться.

пасиб тепер точно буду брати цей
славута 1,3LI 08р.в.

Ромео

Цитата: Володимир
Що порадите????
Візьми молоток, та постукай по банці щоби її погнути в районі першої перегородки від двигуна, це приблизно 10см від краю. Я так потім більше ніж два роки їздив доки банка не зігнила.
Так мабуть при гагоді зроблю, один хрєн йому вже гірше не буде...
А друга перегородка теж розташована на відстані 10см. від протилежного краю і чи є потреба там теж молотком пройтися?

Max 55

Рома, снимай резонатор да вваривай стронгер  \\m/  будет круто хоть и слегка дороговасто, зато дребезжания не будет

Ромео

Зато пердёжь будет...  Это ж прямоток....

Max 55

Цитата: РомеоЗато пердёжь будет...  Это ж прямоток....
По идее не должно, всё равно глушак - глушит (сори за тофтологию)

Ромео

Так за эти деньги можно БОСАЛ купить, а это как никак фирма....

TOXAT

Цитата: Володимир
Що порадите????
У меня дребезжала вторая от двигателя перегородка, но проварил обе)))

А вообще тема про ДК.
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

Max 55

как хотишь, бери босал