Славутка 4izmena

Автор 4izmen, 18 Квітня 2009, 21:58:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

4izmen

От і я вирішив написати трішки про свою машинку)
Випущена вкінці 2003 року, придбана з салону в 2004 році, придбана мною в березні 2008 року.
Пробіг на момент покупки 33000, їздив спочатку мужик, а потім жінка, проте з машинкою все ок, хоча в процесі моєї експлуатації виявлено, що дверка водія була поміняна :ermm:
що було зроблено:
Розширювальний бачок поміняв, бо старий лопнув;
ковпаки, які зараз вже зняв, оскільки є новий атрибут:P;
Безколірні поворотніки: перед + крила;
Бризговики на передні колеса;
Лампи головного світла OSRAM SUPER +50%;
чохли на сидіння;
Високовольтні Дроти;
Масло ESSO SEMI SINTETiC;
Свічки NGK BP6E;
Наконечники рульових тяг поміняні;
Диск щеплення і вижимний підшипник;
тормозні колодки;
титани.
Полоси, пороги і спойлер дісталося від попереднього власника :)
ось фоток пару, якість погана, оскільки фотоапарата немаю, а фоткаю телефоном...тому вибачайте

це машинка сьогодні

Don\'t vorry - be happy

Василий

на крыше полосы не делал? Менты не придераются к ним?

XrYsT

и как на крутых колесах ездитсо??? :D
Славута 1,2 с Pantera 3300 - ЦЗ - SONY 410U :whistling:

Александр

Тачка неплохая получилась, на титанах с полосками, спойлер неплохо сидит, зеркала нормальные (такие как я сегодня сломал при установке :D)
Наклеечка Пластик как у меня и UA тож как у меня Рулят )))))

Я тебя еще по Львову невидел.
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Kritik

Бачив як її продавали на форумі ЛТК.
Це ти її тільки недавно купив?
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Camel Trophy

Прикольный мофынко, в нашем полку прибыло :|

Michael

Васек а по какой причине менты должны придиратся за полосы???4izmen машинка классная-зачетная...Я тоже себе полосы хочу,немного денежик подсобираю и слелаю)))
То,что нас не убивает-делает нас сильнее...

Александр

Прикол, тоько написал чт невидел, и вчера едем в Почаев, как нас доганяет эта машинко, вобщем остановились познакомились, человек наш, машина в живую лучше чем на фотках, полосы смотрятся класно :cool:
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

4izmen

Дякую мужики! :|

Васек А чого мають придиратися? може бути до 30% іншого кольору, обто не того, що записаний в техпаспорті)

XrYsT Прикольно, тіки б ше резину поміняти, а то вчора по рулю валило афігенно, але то вже гума просто вбита.....

S@NEK Дякую, було дуже приємно, коли ти мене впізнав) По Львову трохи їздяю, але не багато)))

Kritik незнаю, я на ЛТК її небачив, щоб продавали.... :whistling: тіки там я був теж закинув фотки, типу як в бортовик, тіки давно вже туди не заходив.... а машинка куплена рівно минулого року :)

Camel Trophy Дякую)

MSMK Ага, зеркала хороші, тіки шось праве тре буде глянути, бо труситься ск@тіна :D

S@NEK а ти гонщег блін :D
Don\'t vorry - be happy

Димончик

классно , ничего лишнего.
 +1 в карму однозначно.
Диски классные.
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Kritik

4izmen
Цитувати виділенеможе бути до 30% іншого кольору
51% такого як в тех. пасопрті.... 49% - якого захочеш...

Може і не продавалася, але тачку на ЛТК точно бачив :D
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

Ну тим більше) тому можна ше дві домалювати :D, жарт звичайно)))
ну я ж кажу шо закидував і туди фотки)

DIMONCHIK   Дякую! :) Диски мене самого припирають)))
Don\'t vorry - be happy

Александр

4izmen карму повысил тебе, харош человек, машина хорошая,
:d спасибо за гонщика, я просто хоть и славута но катаюсь в скоросных режимах до 150 восновном (от дороги зависит), при этом с обгонами стараюсь ненарушать, (как получается :D)
а почему у тебя \"У\" висит, ты еще кого то учишь? или тебя там кто то сбоку учит, а если ученик повесь знак с ограниеченим по скорости скажем хоть 120 :d, шютка, вобщем сними её нафик ту наклейку, как то неуверено она там смотрится

4izmen

Дякую S@NEK! :|
Та я замітив як ти в обгонах ідеш :D та полюбому я не відстав від тебе :P
Зніму, а  то вже самого харить, то я колись думав, що так має бути, проте зараз вже роздуплився, поставлю обмеження 145 :D , бо поки що більше не йшов))
Don\'t vorry - be happy

Александр

Цитата: 4izmenта полюбому я не відстав від тебе :P
 поставлю обмеження 145 :D , бо поки що більше не йшов))
если точно замутить наклеечку себе 175 :D

Цитата: 4izmenта полюбому я не відстав від тебе
дорога хреновата там, а диски металеві ти знаєш як в нас гнуться в ямах(я колись ночью топив на Дніпро, то рано реально побачив що колеса квадратні), хоть і в мене колеса газом накачані (а вони 20% удару забирають на шину).