Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Александр

та сам знаю, що не гуд, але звук вихлопа мене вже дістав, наче москвич якийсь їде.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Vishnujana

Ви вірно пане міркуєте, автомобіль повинен тихенько пересуватися, машина повинна давати спокій, а не будоражити населення, я повністю з Вами згоден.

Max 55

движок сейчас давит два глушителя, но хозяин - барин, как говорится,
лучше стоковый глушак убрать, а к новому глушаку трубу буквой \"ЗЮ\" подвести

Александр

Цитата: Max 55движок сейчас давит два глушителя, но хозяин - барин, как говорится,
у такій конфігурації, як ти пропонуєш, тобто сток резонатор і 2107 глушак, звук виходить трохи прямоточний))) я це все вже пройшов)) пояснюю гучність тим, що просто нема місця під багажником, щоб залишити достатній шмат вихлопної труби, а вона якраз би і трохи ще зменшила гучність.

Max 55

Цитата: Александр Надводнюк
Цитата: Max 55движок сейчас давит два глушителя, но хозяин - барин, как говорится,
у такій конфігурації, як ти пропонуєш, тобто сток резонатор і 2107 глушак, звук виходить трохи прямоточний))) я це все вже пройшов)) пояснюю гучність тим, що просто нема місця під багажником, щоб залишити достатній шмат вихлопної труби, а вона якраз би і трохи ще зменшила гучність.
ну вообще да, я когда снимал сопилку, без неё проехался, так звук немного громче - с басом

Александр

сдох ипучий зеленый передний Агат. Иногда хочеться сделать вот так

Юра

Знакомая фотка! А я себе купил задние зеленые Агаты  :[
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Александр

значит, скоро и ты за топор возьмешься

roman-udacha

Цитата: Александр Надводнюксдох ипучий зеленый передний Агат. Иногда хочеться сделать вот так

Може тоді так?   *WALL*  *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*  *ROFL*

Ну не фотожопер я  *ROFL*  *CRAZY*

Юра

Юра

Цитата: Александр Надводнюкзначит, скоро и ты за топор возьмешься
Посмотрим! У тебя какбы и сток быстро здохли  :(

Александр

ага. Тут пля тільки від БТРа аммо треба ставити, інші не витримують. А чо, Ром, нормальна хвотка, така позитивна. Тільки туди замість вудки треба бензопилку

roman-udacha

Юра

Ну нельзя так издиватся над машиной  ;D

Vishnujana

Даммм, шкода, шкода потрачених грошей та часу. А скільки машина на тих зелених проїхала то

Я собі поставив на передок бразильські Каяба, вже 3 000 - 4 000км наїздив по київській, черкаській, кіровоградській, полтавській та житомирських областях і все алес гут (alles gut).

Як то кажуть, що нерозумні вкладення потребують подвійної оплати