Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Алексей

Александр Надводнюк, как это? Поцарапал, задул и вперед))

Александр

ну з цієї точки зору так, ремонт покриття можна виконати самому і майже нашару. Наприклад покраска бамперів мені обійшлася: фарба -0, друг підігнав, наждачка - 6грн, розріджувач - 46. Підготовка і фарбування виконана мною безкоштовно. Затрати на пиво з друзями не рахую)
Глаза боятся, а руки из жопы.

roman-udacha

Цитата: Александр Надводнюк
пофарбував новий задній і старий передній бампери чорною структурною фарбою, трохи незвично, але мну подобається) замінив пальці в водійських дверях на клапани з Волги, секс ще той, але результат відмінний, люфту нема зовсім. Думаю зеркала в чорний мат дунуть, може знову затонуюсь, хз.

*THUMBSUP*

Покажи зад!

Александр

йди в баню, не буду я тобі при людях нічого показувати )))))

roman-udacha

Цитата: Александр Надводнюкйди в баню, не буду я тобі при людях нічого показувати )))))
Що, бампера засоромився?  :D

Александр

Юра

Александр

Влад

У меня цвет такой же) подскажи название или расшифровку) думаю пригодиться)
                          [url=http://slavuta-club.info/forum/viewtop

Александр

Цитата: ZhavzharovУ меня цвет такой же) подскажи название или расшифровку) думаю пригодиться)
Цвет называется \"классический зеленый\"

Влад

Цитата: Александр Надводнюк
Цитата: ZhavzharovУ меня цвет такой же) подскажи название или расшифровку) думаю пригодиться)
Цвет называется \"классический зеленый\"
пригодилось, сегодня купил реставрационный карандаш -  ПОЛ РЫНКА ОБЛАЗИЛ! Но таки нашел! цвет сошелся!) большое спасибо!)
                          [url=http://slavuta-club.info/forum/viewtop

Александр

Переробив на днях охолодження на 2108-му схему, термос само собою також восьмий. Бачок повісив на термос, рідний штуцер заглушив. Термос Лузар на 85 градусів, 75грн. Купив зразу і комплект патрубків СО 2108 Аврора, 65грн, вистачило їх з головою, і ще потрібен шмат патрубка на 18, сантиметрів 7-10 доточити до шланга бачка. Враження поки що позитивні, далі буде видно краще.

Юра

Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Александр

Час прогріву, температурний режим нормальний. А то було, що вент навіть зимою працював часто, про літо мовчу

Юра

Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т