Тормозные колодки

Автор Алексей, 01 Жовтня 2010, 23:43:20

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Сергей

Цитата: VladimirNNУ меня BEST стоят впереди. Не жалуюсь.
АНАЛОГИЧНО...  *YES*

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Ромео

Цитата: serdgio.....если ставить колодки трв или феродо то ни почему то и после интесивного нагрева остаются роботоспособными!....
А что это за такие колодки Феродо или ТРВ? Что-то никогда не слышал о таких. У нихесть какие-то каталожные номера?

Сергей

ром это не на наши авто! не на славуту ! это европа эти производители в оригинале на опеля форды и тд на конвеер ставят! на ваз тоже выпускают!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Андрій

Сьогодні купив нові циліндри-80грн,ну і гальмівну рідину,колодок не купив там як Томекс не було!зняв барабан вироботки 0,колодки нові зняв циліндр,поставив новий прокачав все торможу на піддонкраченій машині гальма є,вирішив проїхати і перевірити на мокрій грунтовці передні тормозять а заднє взагалі не тормозить!в чому може бути проблема,невже в заводських колодках?вони ж зовсім не зношені!

Sergik32

значить задок так і не робить, треба ще прокачувати
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Андрій

Цитата: Sergik32значить задок так і не робить, треба ще прокачувати
я вже грам 300тормозухи викачав і це з одного колеса повітря не виходить йде чиста тормозуха!хто підкаже що роб?

Sergik32

якби можна було б так попробувати щоб передок заглушити тимчасово і побачити десь не на автодорозі а десь окремо як гальмують задні, я і в своїй ніяк перевірити не можу, передок бере і все, ручнік вроді тримає нормально а от пєндалькою хрен на юз пустиш, навіть по льоду
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Юра

ето ж тавротормоза, какой юз? о чем ты...
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Андрій

Цитата: Sergik32якби можна було б так попробувати щоб передок заглушити тимчасово і побачити десь не на автодорозі а десь окремо як гальмують задні, я і в своїй ніяк перевірити не можу, передок бере і все, ручнік вроді тримає нормально а от пєндалькою хрен на юз пустиш, навіть по льоду
То значить і в тебе вони не тормозять!

Sergik32

ну да, ручник то вроді тримає, а от даже по льоду просто котяться і все.

Андрій

Цитата: Sergik32ну да, ручник то вроді тримає, а от даже по льоду просто котяться і все.
Ручник тримає і в мене теж через те,що їм користуємся коли авто або майже зупинилося,або зупинилися,а самих тормозів то чомусь немає,може в нас щось з головним циліндром?

Володимир

Цитата: ZibertСьогодні купив нові циліндри-80грн,ну і гальмівну рідину,колодок не купив там як Томекс не було!зняв барабан вироботки 0,колодки нові зняв циліндр,поставив новий прокачав все торможу на піддонкраченій машині гальма є,вирішив проїхати і перевірити на мокрій грунтовці передні тормозять а заднє взагалі не тормозить!в чому може бути проблема,невже в заводських колодках?вони ж зовсім не зношені!
Колись на таврію ставив задні колодки ТИИР, то блокувались всі колеса, на своїй славуті чогось не здогадався попробувати, але ручнік тримає добре.

Щодо прокачки тормозів, то її потрібно робити в тій послідовності що описує мурзілка, якщо нормально прокачати то без ВУТ педаль тормозу має такий самий вільний хід, як і педаль зчеплення, 2-3 см.

Якщо подумати логічно, то повітря в системі може вплинути тільки на нерівномурність тормозних зуль між контурами, тобто незважаючи на повітря в системі, в цілому контрурі тиск рідини буде один і той сами.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Андрій

Цитата: Володимир
Цитата: ZibertСьогодні купив нові циліндри-80грн,ну і гальмівну рідину,колодок не купив там як Томекс не було!зняв барабан вироботки 0,колодки нові зняв циліндр,поставив новий прокачав все торможу на піддонкраченій машині гальма є,вирішив проїхати і перевірити на мокрій грунтовці передні тормозять а заднє взагалі не тормозить!в чому може бути проблема,невже в заводських колодках?вони ж зовсім не зношені!
Колись на таврію ставив задні колодки ТИИР, то блокувались всі колеса, на своїй славуті чогось не здогадався попробувати, але ручнік тримає добре.

Щодо прокачки тормозів, то її потрібно робити в тій послідовності що описує мурзілка, якщо нормально прокачати то без ВУТ педаль тормозу має такий самий вільний хід, як і педаль зчеплення, 2-3 см.

Якщо подумати логічно, то повітря в системі може вплинути тільки на нерівномурність тормозних зуль між контурами, тобто незважаючи на повітря в системі, в цілому контрурі тиск рідини буде один і той сами.
ну і я думаю що ж не можуть обидва задні не тормозити якщо ще все ж десь залишилося повітря! та й в мене з ручником проблем немає! і пробував тормозити навіть не на асвальті а на снігу і мокрій грунтовці передні на юз,а задні навіть признаку немає!хто ще скаже де шукати?

Володимир

Цитата: Zibertну і я думаю що ж не можуть обидва задні не тормозити якщо ще все ж десь залишилося повітря! та й в мене з ручником проблем немає! і пробував тормозити навіть не на асвальті а на снігу і мокрій грунтовці передні на юз,а задні навіть признаку немає!хто ще скаже де шукати?
А передні колодки які стоять?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Андрій

Цитата: Володимир
Цитата: Zibertну і я думаю що ж не можуть обидва задні не тормозити якщо ще все ж десь залишилося повітря! та й в мене з ручником проблем немає! і пробував тормозити навіть не на асвальті а на снігу і мокрій грунтовці передні на юз,а задні навіть признаку немає!хто ще скаже де шукати?
А передні колодки які стоять?
Заводсюкі!передок тормозит супер!але не думаю,що без задка довго поїздиш,по перше навантаження і зношення передніх,а по друге час зупинки!