Тормозные колодки

Автор Алексей, 01 Жовтня 2010, 23:43:20

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: ДачникиОтвечаю трем возражающим одним постом в порядке поступления.
С переди Бест или ДББ, но точно не Томекс, с зади ХЗ, не помню. Приложите к диску те и другие, хотя эта разница не значительна и большого значения не имеет. По длине изначально чуть длинее за счет отсутствия скоса.
Ще раз повторюю, я не рекламую томекси і не агітую їх брати, купив чисто попробувати щоби розвіяти чи підтвердити міфи про даного виробника.

Нема різниці яка форма накладки колодки, є різниця в матеріалі з якого ця накладка зроблена. З свого досвіду знаю точно, що нулюві тормозні якості у тої моделі колодок дафмі що ставили з заводу, також знаю точно що такі самі погані тормозні якості у колодок з червоними наклейками \"Запорожский мехзавод\", ці колодки перегрівають тормозні диски що приводить до биття. І знаю точно 100% що хороші тормозні якості у колодок \"ВАТИ\", юзаю вже третій комплект, причому на попередній машині спочатку стояли вони, про якесь биття тормозів я читав тільки на форумах і поняття не мав про що йдеться, потім поставив колодки запоріжського мехзаводу, появилось биття, погані тормоза і т.д., коли кову купив і поставив \"ВАТИ\", все як рукою зняло, і при цьому нічого ніде не мазав не чистив. Також чув на цьму форумі хороші відзиви про Бест, і Томекс, але сам не юзав.
Цитата: ДачникиБольше в эту тему ни ногой, уговорили!
Та ні, залишайся, мусить ж наша дискусія мати якийсь логічний кінець, а то залишимось кожен при своїй думці.
Цитата: ДачникиНа счет перегрева можно и поспорить, но тут очевидно ни кого это не интересует, проще всего поменять колодки, чем привести в порядок узел - шляпа, супорт, направляющие, пазы кулака под усы колодки ....
Так можна говорити про машину з великим пробігом. Але як таке можна говорити про машину яка виїхала з салону. В мене з самого салону не було хороших розмозів, при швидкості було биття, коли на малій швидкості тормозив то звук шарудіння передніх тормозів було чути в салоні. Так я терпів тисяч 8 км, і маючи досвід експлуатації попередньої машини купив і поставив перевірені колодки \"ВАТИ\", нічого ніде не мазав і не регулював і не чистив, тупо поміняв колодки, і все як рукою зняло. Містика? І так вже 20 тисяч.

Цитата: ДачникиВы их еще не \"юзали\", а столько интересного и поучительного написали.
В даній гілці було дуже багато запитань про форму накладок томексів, на ці питання я відповів так як появилась можливість повертіти такі колодки в руках, але заміть, що я жодного слова не сказав про їх тормозні якості, чи десь написав що колодки класні, так як я їх ще не юзав. Я тільки описав деякі особливості виготовлення та інженерні рішення, щодо інженерних рішень, то я би ще дещо поправив, але тут ще враховано і економічний фактор.

Цитата: ДачникиЧтобы протестить все виды колодок (штук 20ть) надо проехать пол лимона км, 10 лет маловато будет (если конечно Вы 50 тысяч в год вокруг клуба по селу не накручиваете) и Ваша 100% уверенность чисто субъективна, её как минимум надо долить на 16-ть.
Який сенс тестувати 20 пар колодок, коли можна кілька разів чергово поставити погані і хороші колодки і переконатись в якості тормозів.

Цитата: ДачникиКстати, если колодки \"поганые\", нагревают диск, то они должны и сами перегреваться и в сдедствии этого разрушаться (один из основных показателей). Есть примеры, фото - выкладывайте и желательно обе колодки, если одна, то это не следствие интенсивного торможения.
Колодки дафмі мають в якості наповнювача стальну стружку, тому їх не так просто поламати, але на них є сліди горіння краски якою вони покрашені, колодки запоріжського мехзаводу, точно кришаться, якщо в дома знайду їх то зроблю фотки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Profesor_007

ну и дал! Всем ответил.я вроде длиннее ответа не встречал.

Володимир

Цитата: Profesor_007ну и дал! Всем ответил.я вроде длиннее ответа не встречал.
Ну як зміг, я просто ще не докінця розумію що тов. Дачники хоче сказати в своїй постах, чи то сварить зарекламу томексів якої я не роблю а просто відповідаю на запитання що колись були озвучені в даній гілці, чи ... (його варіант).

Max 55

и при этом Дачники не написал на каих задних колодках сам ездит, ссылаясь на склероз  :)

A4_

Не гоните на дачников - хорошие ребята, замечательно делают работу  *THUMBSUP*
Когда будете в их возрасте и столько же переделаете таврий, тогда и поговорите подобным тоном. (хотя и это не нужно).
Почитайте старших.  *BYE*

Володимир

Цитата: A4_Не гоните на дачников - хорошие ребята, замечательно делают работу  *THUMBSUP*
Когда будете в их возрасте и столько же переделаете таврий, тогда и поговорите подобным тоном. (хотя и это не нужно).
Почитайте старших.  *BYE*
Та ніхто ніби і не хамить, особисто мені хочется зрозуміти те що дачники хоче/хочуть нам сказати.

Profesor_007

нада жаловаться  злым модераторам что то не по\"теме\" создаем тему про д. И ОБСУЖДАЕМ ТАМ!

Руслан

Тож всеж таки які колодки брати на перед (маю міняти як сніг зійде) ? І ще одне питання: як, що дивитись на автомобіль з боку, то ці скоси мають \"дивитись\" довеху чі донизу?

Володимир

Цитата: Alex07Тож всеж таки які колодки брати на перед (маю міняти як сніг зійде) ? І ще одне питання: як, що дивитись на автомобіль з боку, то ці скоси мають \"дивитись\" довеху чі донизу?
Скоси мають бути зверху. Щодо виробника колодок, то точно не бери дафмі.

Profesor_007

что брать зависит от многих факторов,что возмете на том и ездить будете! А что на форуме пишут,может какие интернет магазтны есть? И стоимость 120грн пару постов назад ни о чем вообще не говорит.выбор за вами!все познается в сравнении. Обизательно отпишитесь на чем остановились?

Володимир

Вчора проводив експеримент з магнітом, то до накладок передніх колодок дафмі, магніт липне майже як до металу, то томексів десь на половину слабше, до колодок запоріжського мехзаводу не липне взагалі.

Ромео

Значить накладки від запоріжського мехзаводу м\'якіші і найменше сприяють зносу тормозного барабану....
Яка назва гальмівних колодок від запоріжського мехзаводу?

Володимир

Цитата: РомеоЗначить накладки від запоріжського мехзаводу м\'якіші і найменше сприяють зносу тормозного барабану....
Яка назва гальмівних колодок від запоріжського мехзаводу?
Оті запоріжшські, тормозять точно так само гамняно як і ті дафмі що стояли з заводу. Я їх колись на попередній машині поставив, то зразу отримав повний пакет болячок (биття, погані тормоза і т.д.), один раз чуть не наздогнав на трасі машину то зразу поміняв.

У них тормозні властивості нулюві.

Profesor_007

основная задача тормозной системи-замедлять автомобиль! способом стирания фрикционного материала.а вот липнет к магниту или нет как видим не показатель. ето как автопокришки визуально могут виглядеть одинаково а свойства разние,лучшим вариантом по моему есть средний вариант когда стираются фрикциони умерено а не диски тормозние.кто как хочет на сегодня томекси оптимальний вариант цена качество.
кто есче на чем ездит?

Сергей

я дбб юзал ! и фрико! фрико параша они не бьют ! но все равно перегревают диски! короче чють не встрял! дбб стер 2 комплекта! а на рабочем пикапе больше томекс понравился!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!