Славутка 4izmena

Автор 4izmen, 18 Квітня 2009, 21:58:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

SEMPER FI

Ого, кльово вийшло. 4izmen, а задню теж малював?

4izmen

SEMPER FI Дякую :)
Агамс, тіки фотки шось завтикав, зараз закину :D
Don\'t vorry - be happy

4izmen

Ура!!!! Сьогодні зробив замки, тобто надягнув кембрики, ізолєнтою, тепер дверки тихенькі, такий довольний!! :|
І ще від\'єднав тросики на задніх дверях і приєднав просто тяги, тепер ЦЗ працює шикарно!!! :|
Don\'t vorry - be happy

Alex Miha

Тяги к кнопке приделал? :/

4izmen

До якої? на сигналці? :| :silly: :d
Ні, тепер задні пасажири дверки відкрити коли двіжок працює неможуть, туки коли я защолку витягну, то всі двері теж розблоковуються :)
Don\'t vorry - be happy

4izmen

Ем, давно я тут ситуації не обновляв, хоча нічого не змінилося.
Вчора трохи їздив і виникла проблема відкривання правих задніх дверей: не спрацьовувала тяга, приїхав подивився, надто важко вона ходить, трохи шосьтам поколупав, постукав(нічого не знімав) і ніби запрацювало, проблеми були з закриванням лівих задніх дверей - виявилося, що просто контакти відходять (Тут мова йшла про тяги до яких приєднаний ЦЗ, тобто коли блокуються двері)
Ще один сюрприз мене очікував вчора, праве переднє колесо виявилося спущеним, добре що до вулканізації було 100 метрів :) ,як стало відомо колесо пробив цвях (щоб добре було тому хто його там загубив/залишив/поклав...)
Минулої суботи, коли тут була страшенна злива, їхав з Сокаля додому, їхатьи було майже не реально, два рази під час їзди з\'їжджав правою стороною на обочину, не було дороги видно майже......я тепер зрозумів як погано, коли немає
 дорожньої розмітки....:angry: Їхав я зі швидкістю 50 км/год, на ближньому було дуже погано видно, а якщо включити дальнє, то просто перед тобою ставала біла стіна, і тоді взагалі їхати можна всліпу..... :/
От такі справи.
А ше вчора мені той шиномонтьор поцарапав трохи тітанок мій, свинота, не вміє робити нормально нічого :angry:
Для подальших вдосконалень і тюнінху нума бабла :whistling: , тому пока їздяю так як є))
Don\'t vorry - be happy

Camel Trophy

А я сёня ехал 10 кмч и за мной лехус, даже не сигналил, дощьчь ичё не видно :(

Kritik

Camel Trophy
просто я тебе впізнав...
і не став сигналити...
ато ти б знов кричав шо я сцуко очень суровий... :angry:
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Camel Trophy

Ты не понимаешь одного!!!!!!!! земля круглая, очень круглая ,даже не представляеш на сколько, если я промолчал то на это есть причины, точнее были, я не оставлю все так просто, месть это блюдо которое подают холодным, а за базар отвечать надо............

Kritik

Camel Trophy
ти проповжуєш погрожувати?
ану розкажи до чого мені готуватися?

4izmen

Цитувати виділенеА я сёня ехал 10 кмч и за мной лехус, даже не сигналил, дощьчь ичё не видно
я так помало їхати неможу.... :ermm:проте напевно тре було....добре що все добре обійшлося :)

Kritik Camel Trophy
мужики шо ви тут заладили??нема чим зайнятися? так ідіть до своїх машинок і там гайки крутіть, а не флудіть тут і не наїжджайте один на одного!! Брейк, по куткам розійшлися і кулаками не махаєм! :pinch:
Don\'t vorry - be happy

Kritik

4izmen
а ти не командуй.
ато нашлю на тебе злобних зайчегів!

4izmen

Мій бортовичок, тому тут камандіром маю бути я, а не злобні зайчеги :D
в мене десь мають бути заховані злобні вовчеги, так шо зайчеги мені не страшні :)
Don\'t vorry - be happy

Kritik

Цитувати виділенев мене десь мають бути заховані злобні вовчеги
факти на стол!
ато зобаню за флуд!

Kritik

Твої вовки всі дохлі.
і ніфіга не рухаюцця!