Масло для КПП

Автор Alex Miha, 06 Січня 2009, 18:42:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.

В кого яке масло в КПП

Aral
1 (1.1%)
Bizol
1 (1.1%)
BP
3 (3.2%)
Castrol
14 (14.9%)
Elf
7 (7.4%)
Fuchs
0 (0%)
Liqui Moly
6 (6.4%)
Mobil
7 (7.4%)
Motul
2 (2.1%)
Neste
1 (1.1%)
Ravenol
0 (0%)
Shell
2 (2.1%)
Total
0 (0%)
Venol
7 (7.4%)
XADO
16 (17%)
ZIC
9 (9.6%)
ТАД
18 (19.1%)

Всього голосів: 94

TOXAT

Цитата: KritikЗалив собі в суботу Venol 75w90
Пофик, завтра куплю АЗМОЛовский ТАД (благо работаю на территории завода АЗМОЛ и магазинчик фирменный 200 метров от меня), залью и пусть ездит. Шум КПП достал \"дизель\". На ТАДе (родном) вроде такого не было.

Что сейчас залито даже не знаю, когда брал спросили на какой авто, что дали то залил...
Славута 1.2 инжектор -- 2007г.в. -- 120000км. -- М10.3 -- ГБО-1

Max 55

только не ТАД  o_O

TOXAT

Цитата: Max 55только не ТАД  o_O
Завод рекомендует ]:->

Max 55

очень смешно  :D
это воще не масло!

TOXAT

Цитата: Max 55очень смешно  :D
это воще не масло!
пофик, достала...

Max 55

та даже возьми недорогое но импортное какое нибудь

TOXAT

Цитата: Max 55та даже возьми недорогое но импортное какое нибудь
Может и так, посмотрим сколько стоит ТАД...

A4_

ТАД - оно то же 85 в 90 бывает, смотреть нужно какая текучесть, бо разный он бывает этот тад, спроси погуще

Володимир

Цитата: TOXAT
Цитата: KritikЗалив собі в суботу Venol 75w90
Пофик, завтра куплю АЗМОЛовский ТАД (благо работаю на территории завода АЗМОЛ и магазинчик фирменный 200 метров от меня), залью и пусть ездит. Шум КПП достал \"дизель\". На ТАДе (родном) вроде такого не было.

Что сейчас залито даже не знаю, когда брал спросили на какой авто, что дали то залил...
З  ТАДом обережно, буває двох видів, якщо залиєш той що густіший, будеш мати цілий пакет болячок. В мене з навіть густим маслом Venol 80w90 коробка працює краще і тихіше ніж до цього був залитий правильний ТАД, тим більше що різниця в ціні не суттєва.

http://vsedoavto.com.ua/page.php?page=product&catalog=523&product=24973&lang=ua
32 грн за літр.

Цитата: A4_ТАД - оно то же 85 в 90 бывает, смотреть нужно какая текучесть, бо разный он бывает этот тад, спроси погуще
Навпаки, густий тад не можна, 5-та виє, друга включається з хрустом, а першу на швидкості не включиш, я в себе першу зараз можу включити на швидкості 40 кмг, на густому таді якщо швидкість була більше 5 кмг не міг втикнути, після заміни на рідкий тад, всі згадані вище болятчки пройшли.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

TOXAT

Звук дизеля на ХХ у вас бывает? Или когда либо замечали?

TOXAT

Цитата: rojok.sv
Цитата: TOXATЗвук дизеля на ХХ у вас бывает? Или когда либо замечали?
смотрю вы на газу ездите,у вас двухрежимка?
В тему. Двухрежимка у Володимтра.

Егор

Залил себе ТНК Trans KP Super 75W-90 п/син. Цена 180 грн за 4 л. Пока проехал немного, передачи включаются легко, воя нет. Через неделю еду в Хмельницкий, будет зачетный тест-драйв.

Юра

чесно кажучи ліпше тад ніж той мобіл шо залив я, бо то дого горя я з коробкою не знав...

охранник

Цитата: A4_Навпаки, густий тад не можна, 5-та виє, друга включається з хрустом, а першу на швидкості не включиш, я в себе першу зараз можу включити на швидкості 40 кмг, на густому таді якщо швидкість була більше 5 кмг не міг втикнути, після заміни на рідкий тад, всі згадані вище болятчки пройшли.
А зачем першу включать на 40км\\час?

Володимир

Цитата: охранник
Цитата: A4_Навпаки, густий тад не можна, 5-та виє, друга включається з хрустом, а першу на швидкості не включиш, я в себе першу зараз можу включити на швидкості 40 кмг, на густому таді якщо швидкість була більше 5 кмг не міг втикнути, після заміни на рідкий тад, всі згадані вище болятчки пройшли.
А зачем першу включать на 40км\\час?
Та нема чого, просто днями товаришу Ромео демонстрував що на правильному маслі в мене перша без проблем втикнулась на 40 кмг.

А взагалі для плавного проходження поворотів, передачу включаю перед поворотом, тому першу дуже часто вимушений включати на швидкості 20-30 кмг.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion