Славута 2007 Киев - Ирпень 1.2i

Автор roman-udacha, 18 Липня 2011, 15:11:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

El'f

Юра

Металопластиковые окна, чтоб не дуло... И бронированые двери с хорошими испанскими замками, чтоб не взломали;)
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Жулик

Цитата: VladimirNN*ROFL* . Вы еще стяжку пола сделайте, чтобы кузов гнил не так быстро.
Не асфальтом закатать )))

roman-udacha

Мда... я теперь не удивляюсь от куда столько новых идей на форуме по усовершенствовыванию автомобиля  :D

На любой случай есть свой выход :D

Тогда уже и пультовую охрану поставить)

Sergik32

а про теплу підлогу залиту пінобетоном на полістерол забули і змійовик на пол від пєчки підключити, заднє вікно викинути і поставити туди 2 камерний склопакет з енергозберігаючою плівкою і задутим газом
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Сергей

ляпнул!  :D   и понеслась! вы есщё потолок гибсокартоном зашейте и люстру повесте! а если чтоб жирно было в потолок аквариум! чтоб екзибить слюни пустил!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Жулик

Экзибит воше висит в стороне.
ТАШЬКО НА ПРОКАШЬКО   \\m/
Надо зделать в курилке тему типо шо мона примутячить на авто :D
бо я вижу тема актуальная.

Александр

Роман, спитай у цих маніяків за гідроізоляцію полу мансарди, тоді точно з розуму зійдеш
Глаза боятся, а руки из жопы.

roman-udacha

Цитата: Александр НадводнюкРоман, спитай у цих маніяків за гідроізоляцію полу мансарди, тоді точно з розуму зійдеш
Боюсь нарватись на такі ідеї, які в страшному сні не снились  :D

По балкону вже вирішив - стелити все таки буду плитку, потім менше наслідків, + балкон вирішили розширити, мені місця мало *JOKINGLY*

А по темі бетону/гідро/шумо/фаро досить :D

roman-udacha

Александр

Це негайно треба відзначити!  *DRINK*

Юра

Цитата: Александр НадводнюкЦе негайно треба відзначити!  *DRINK*

А тебье лижьби витсначить! Я бойусь чьто Рома тебья со мьной не захочеть ведить после майськихь прозьникоф  *ROFL*
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Александр

Тю, так а мене за шо?  *DONT_KNOW*  І взагалі, скройся в ужасє, унилий трєзвєннік  :D

roman-udacha

Шо за срач?) Ви краще скажіть де Босал в Києві взяти  :D

Александр

я хз. Собі, наприклад, буду ліпити резонатор від 2109+гофра, рідними я вже ситий донесхочу. Можу потім свій тобі віддати, він майже новий + гайка під лямбду. Болт-он, корочє)