Славутка 4izmena

Автор 4izmen, 18 Квітня 2009, 21:58:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

4izmen

Вони просто всі поснули, година то вже пізна :d

щоб менше флуду було, запитаю таке: як називається фігня для чистки карба, скіко коштує і як нею користуватися?
Don\'t vorry - be happy

Kritik

Цитувати виділенеВони просто всі поснули, година то вже пізна
реальні пацани ше навіть не думають про сон!!!

Цитувати виділенеяк називається фігня для чистки карба, скіко коштує і як нею користуватися?
карб клінер.
ціна - в залежності від жадності бариг
пшикається в карб і в жикльори.

Шось тіпа цього...

http://www.atl.ua/DetailProduct_207_84_23.html
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

Оу єс!! Я купив сьогодні шини Matador 15 MP Stella по 250 грн штука, кількість - дві штуки, будуть замінені передні старі убиті матадорки, які перейдуть на бублики для наступного жосткого експлуатування)))))
В понеділок буду їх бортувати, і зразу тест драйв, і потім відпишу свої враження)))
Don\'t vorry - be happy

SEMPER FI

4izmen, вітаю з покупкою! В неділю після свого пробитого колеса зрозумів, що до вибору гуми треба підходити дуже ретельно.

4izmen

Дякую)) Ну я провів годинку за компом поки зрозумів шо саме купляти буду))))
Don\'t vorry - be happy

Василий

Цитата: 4izmenОу єс!! Я купив сьогодні шини Matador 15 MP Stella по 250 грн штука, кількість - дві штуки, будуть замінені передні старі убиті матадорки, які перейдуть на бублики для наступного жосткого експлуатування)))))
В понеділок буду їх бортувати, і зразу тест драйв, і потім відпишу свої враження)))
Езжу больше года на такой резине. Она у меня впереди стоит. Доволен очень. Как для славуты, то цена качество пойдет. После \"Таганки\" эта резина просто класс.

4izmen

Я шось давно тут не відписувався....
Просто зараз шось не заладилося в моїй родині і до машинки так не заглядаю, проте вже тре буде, бо вже кажись 10 кусків наїздив я на ній, тож тре буде й масельце поміняти і проглянути чи все решта в порядку... :whistling:

Виникло одне питання після наїзду на кусок ресори який відвалив мені по днищу і зробив дзюрку :angry: , що мені з тою диркою робити? вона невелика 2 см в довжині і в найбільшому прорізі десь 0,7 см в ширині..

Ще одне питання: машинка без панелі приборів їздити може? тобто якщо я витягну панель чи зможу я на ній поїхати?

Поставив секретки, велика подяка AndRyuha-men, він мені їх підкинув)))

Турбує і то дуже праве колесо(стійка) не впевнений що там таке, але погане відчуття(передчуття), якісь трохи не такі звуки звідти йдуть...

Оу, чуть не забув: тре міняти передні гальмівні накладки, якісь поради є, щоб було надовше і надійніше? :)
Поки-що все))))
Don\'t vorry - be happy

Kritik

Цитувати виділенеПоставив секретки, велика подяка AndRyuha-men, він мені їх підкинув)))
ціна? фотки?

Цитувати виділенеОу, чуть не забув: тре міняти передні гальмівні накладки, якісь поради є, щоб було надовше і надійніше?
ТОМЕКС наше фсьо!

4izmen

Цитувати виділенеціна? фотки?

ціна 110 грн, фотки не зараз, будуть пізніше, немає часу.....

Цитувати виділенеТОМЕКС наше фсьо!

а модель там якась є чи просто казати \"дайте мені гальмівні колодки ТОМЕКС\"?? вони шо всі на Славку підходять?
Don\'t vorry - be happy

Kritik

4izmen
ТОМЕКС - фірма.
Модель - хз. Там на коробці пише шо для Таврії.

4izmen

Kritik поняв, тре буде питатися, то типу зе бест в категорії ціна-якість?
Don\'t vorry - be happy

Kritik

Тормозять найкраще, бо досить м\"ягкі, відповідно стираються чуть швидше ніж стокові.
Але стираються колодки а не тормозні диски :d

Женя

да, это классные колодки, сбе такие поставил... даже ручник теперь работает ) можно хоть дрифтом заниматься )))

Kritik

Цитувати виділенеможно хоть дрифтом заниматься
от тільки не надо. :)
ЗП тачко і тоді вперед.... а так....

4izmen

Ото СРАНЬ мужики :sideways:
Сьогодні їздив трохи закуплятися (готуюся до завтра) і в одному провулочку їхав і завалився в яму мерт в діаметрі і пів метра в глибині, поняття немаю як я її перелетів, проте переднім колесом перескочив і моментально загальмував, не вшарив шо сталося в мене шок :/ відкриваю двері і під собою бачу прям як в фільмах - провалля.
Блін поки роздуплився певно хв 5 пройшло....проте потім взяв себе в руки і рухами взад-вперед (машиною :) ) об\'їхав її передніми колесами...
з того всього забув навіть сфоткати то діло... от таке буває.. :pinch:
Don\'t vorry - be happy