Ручник

Автор Роман, 13 Лютого 2010, 01:41:01

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

А чё там восстанавливать. Такое осщущение, что она не подетальная а цельная и её нереально починить. Она проверенна с 85года. Кто-то видел, что-бы просто так колесо отпало?. Ну разве что без колпака уродство.

Когда я славку купил, горе хазяин мне сказал с таким умным лицом (я тогда не в теме был) мол это проблема всех славут, что барабаны тарабанят и ручник никогда не работает. У дяди руки с жопы (перекупщик оказался), а понтов на крутого конструктора.
Я не поверил и был прав. Ручник сделал, чудесно работает, пружинку купил и поставил как по книге. Вот и всё. Её такой создали, это всё патентные решения собслвенные, хоть может и не лучшие.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

По цене что одно на одно?

Сергей

Цитата: 6980148По цене что одно на одно?
а посчитай! подшипники применяются одинаковые! колодки стоят одинаково ! а вот диски тормозные если взять завод стоят больше 600 грн!  а за 600 грн на разборке диски со ступицами и суппортами взять можно! в итоге глубокого ремонта заз тормозов нет вообще!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

ВКБ

Возможно. А как быть с задними?
Завод просто умножил цены на 2, не взирая на положенную себестоимость. Не завод тоже ходит. У меня одна шаровая завод, вругая ху....зна ...шо. Бегают обе.

Number One

Какой стороной ставятся белые пластмассовые упоры троса ручника в барабане???  По логике - упором от колодки, по книге - к колодке. Больше нигде инфы не нашёл! Завтро переборка повторная! :)

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

ВКБ

Я ставил чтобы пружинка была в \"стаканчике\".

Володимир

Щодо тормозів, якщо під час тормозіння допомогти ручником, то машина дійсно стає як вкопана.

Запасся синьою змазкою, думаю розібрати і змастити циліндрики, а також порівняти тормозні якості тих колодок що є з колодками томекс, можливо і колодки зразу поміняю.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

да, стає як вкопана, вже пару раз так пробував. вчора навіть собаку порихтував бампером, зігнув протитуманку, але смиканути ручника не було часу, обмежився основним тормозом, на ТОМЕХах гальмує тихо і гарно.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32да, стає як вкопана, вже пару раз так пробував. вчора навіть собаку порихтував бампером, зігнув протитуманку, але смиканути ручника не було часу, обмежився основним тормозом, на ТОМЕХах гальмує тихо і гарно.
Я свої хочу розібрати і змазати циліндрики, а також підрізати накладку задніх колодок як на цьому малюнку.

Sergik32

обрізати як по синій лінії, і що дасть ця доробка
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

Навіщо? Картинка не таврійська.

Володимир

Цитата: Sergik32обрізати як по синій лінії, і що дасть ця доробка
В іншому місці малюють так, і це думаю правильніше, принаймі з заводу на грузовиках так є.

Цитата: Sergik32і що дасть ця доробка
Поперше рівномірний знос колодок, по друге теоретично мали б перерозподілитись сили на колодці, і вона мала б працювати всією площею, а не тільки місцем біля циліндрика. Якщо замітив, то сили від ручника приладаються ближче до середини колодки, можливо тому і більша ефективність від ручника ніж від основних тормозів.

A4_

Куда колесо крутится на рисунке? В тормозах на славуте изнашивается больше колодка к которой прикручена скоба ручника, почему?

Sergik32

бо вона одна і тримає ручник

Володимир

Цитата: A4_Куда колесо крутится на рисунке? В тормозах на славуте изнашивается больше колодка к которой прикручена скоба ручника, почему?
Якщо по малюнку то крутиться вліво, по зносу швидше повинна зрошуватись та що з переду по ходу, а не задня.