Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Володимир, що за матеріал панелі, якою закрив виштамповку?

Подушку взяв стокову з хрестовими перемичками резини у вигляді букви \"Х\". Дуже м.яка. Тобі реально не повезло з вибором. Теж одну міняв, але з двома ребрами були.  Двигун теж не бье, м. яко хилитається.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: 6980148Володимир, що за матеріал панелі, якою закрив виштамповку?
Якщо мова йде про вікна в дверях, то в рекламщиків купив кусок 3мм пластмаси для виготовлення реклами.
Цитата: 6980148Подушку взяв стокову з хрестовими перемичками резини у вигляді букви \"Х\". Дуже м.яка. Тобі реально не повезло з вибором. Теж одну міняв, але з двома ребрами були.
З заводу стояла бокова подушка з отвором.
Цитата: 6980148Двигун теж не бье, м. яко хилитається.
Нічого не б\"є і не трусить, при розгоні тишина.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

мабуть тепре в салону буде тихіше чим в ланоса.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: Romkaмабуть тепре в салону буде тихіше чим в ланоса.
Поставлю другу то скажу.

Володимир

По вихідних потрохи штампую тротуарну плитку, готову купити дорого, асафальт ще дорожче. Цемент беру марки 500 без шлаку в пропорції 1:2, собівартість одного метра квадратного виходить в межах 30 грн, шарив по нету, то за таку плитку в нашій області просять 85-86 грн, непогана економія виходить.

ВКБ

Пора завод організовувати. Торговий дім краще з центру україни.

Володимир

>28000 км.

Замінено опору правої стойки на пріороопору.

Замінено передні тормозні колодки на томекс, по причині розслоєння зовнішніх колодок.

Замічено критичний знос правої шарової, ще не стукала, але рух пальця був дуже легким, так як запасної не було, то добавив літолу в шарову і з протилежного боку від пальця загнув ковпачок с середину, стала як нова.

ВКБ

Цитата: ВолодимирПо вихідних потрохи штампую тротуарну плитку, готову купити дорого, асафальт ще дорожче. Цемент беру марки 500 без шлаку в пропорції 1:2, собівартість одного метра квадратного виходить в межах 30 грн, шарив по нету, то за таку плитку в нашій області просять 85-86 грн, непогана економія виходить.

На чому штампуэшь, якщо не секрет?

Володимир

Цитата: ВКБНа чому штампуэшь, якщо не секрет?
Купив форми, зробив вібростіл, мішалка в дома є. Пісок, щебінь, цемент та пластифікатор для бетону, і як результат виходить така плитка. Вібрую 5 хвилин, так поверхня плитки виходить гладка як скло, якщо менше то миходить матова.

Sergik32

Володя, а як вона на морозі, бо у нас тоже поруч дома хлопці таку роблять то бачу одна зима і посипалась. Може щось не додають?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32Володя, а як вона на морозі, бо у нас тоже поруч дома хлопці таку роблять то бачу одна зима і посипалась. Може щось не додають?
Весна покаже, я одну свіжу в якості тесту не витриману положені 28 днів, кинув під водостік, то поки що тримається.

Могли зекономити не цементі чи не дали пластифікатор, або плитка добре не звібрована, по технологіях виробників плитки вони її вібрують 30-40 секунд, я пробував 2 хвилини то вже не то, залишаються бульбашки і плитка мотова, а так має скляний блиск. У нас на вулицях як тільки но така плитка появилась до 10-ї річниці незалежності постелили на тротуарах, то ще тримається, причому краще ніж бруківка яка була положена поруч мінімум 5 років пізніше.

ВКБ

Цитата: Володимир
Цитата: ВКБНа чому штампуэшь, якщо не секрет?
Купив форми, зробив вібростіл, мішалка в дома є. Пісок, щебінь, цемент та пластифікатор для бетону, і як результат виходить така плитка. Вібрую 5 хвилин, так поверхня плитки виходить гладка як скло, якщо менше то миходить матова.

Як сушиш? А можеш ссилку на форму чи фото своєї, ніколи не цікавився раніше.

Володимир

Цитата: ВКБЯк сушиш?
Якщо використовувати цемент марки М500 без шлаку, то за сутку він набирає 50% твердості, посто форми з бетоном розладаю в гаражі на підлозі, через сутку витягував.
Цитата: ВКБА можеш ссилку на форму чи фото своєї, ніколи не цікавився раніше.
Замовляв тут,  http://www.bruk-bet.com.ua/ можна там глянути на форми

Володимир

Пробіг 29000 км з копійками.

Дійшли руки поставити світлодіодну стрічку для підсвітки багажника. Для підтримання живлення на рівні 12 в було встановлено стабілізатор на мікросхемі 7812, і кнопку для включення підсвітки, щоби не пірнати кожного разу в багажник для включення. Світло супер, освітлюється весь багажник, сама стрічка в очі не світить так як захована.

Також поставив відеореєстратора, встановив як на фото, з місця водія за дзеркалом його майже не видно. Реєстратор сам не супер, на карточку розміром 2 гб влазить всього 4,5 год відео в якості 702х468 пікселів.

ВКБ

Головне що є регі малою кров.ю. Я пока не купив після невдалої спроби. Світло супер. Теж треба кров з носа.