Увеличить мощность штатного двигателя и передаточное число КПП.

Автор Василий, 02 Січня 2009, 20:05:58

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

про шо саме?
с20хе двіжок з опеля
150 конів
нормальна коробка
приколхозити мотор, і полуосі, тіпа всьо)))

але я шось хз) вчора був драг в рівному, було там авео з с20хе... проїхало за 16,5... шось дуже поганий результат....

ЗТВР з 1.5 ваз двіжком їде 15,3.....

чи то просто такий мотор... чи то такий водій... чи шо.... але шось погано їде той с20хе...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

LonelyWolf

Может,коробка опелевская подвела? Все-таки Опель больше 2-х тонн весит, может она больше на тягу рассчитана? Ну,и прокладка,конечно, тоже...

E_goist

вот такой вопрос.у меня наславке двс 1.1,щас хочу как говорится с места в карьер,хочу сделать 1.3,говорил с мастерами что для 1.2 надо только коленвал поставить и другой,а для 1.3 надо перегильзовать и другие шатуны ставить,вот я и думаю сильно большая разница будет между 1.2 и 1.3 сколько коней плюс на каждом обьеме?надоел уже 1.1,пока раскочегариш ее потрассе,а за обгон вообще молчу.

Kritik

для 1.3 треба коліно і поршня інші....
получиться на пару сотень ГРН дорожче ніж 1.2
такшо знайди нормальних майстрів і роби зразу 1.3...

блін, тим більше в Мелітополі...

E_goist

Цитата: Kritikдля 1.3 треба коліно і поршня інші....
получиться на пару сотень ГРН дорожче ніж 1.2
такшо знайди нормальних майстрів і роби зразу 1.3...

блін, тим більше в Мелітополі...
А че именно в Мелитополе?у нас че мастера лучше?я б несказал.единственное место куда я вожу свою машинку лечить это Бранд.очень хорошее сто,запчасти все качественные и мастера неплохие. Не сочтите за рекламу.кто уже из клуба там ремонтировался по дороге и остался доволен.

Kritik

Цитувати виділенеА че именно в Мелитополе?
ну бо МеМЗ вроді виготовляється в Мелітополі? чи нє?
невже нема колишніх працівників МеМЗа, які ті двигуни знають як свої 5 пальців, і збирають/розбирають/дефектують/ремонтують, з закритими очима?

E_goist

Цитата: Kritik
невже нема колишніх працівників МеМЗа, які ті двигуни знають як свої 5 пальців, і збирають/розбирають/дефектують/ремонтують, з закритими очима?
Если и есть то очень мало,и они ленивые и за наши машинки берутся невсегда и цены валят космические,а насчет запчастей то они их все равно в запорожье закупают,хотя у нас делают:)

E_goist

Цитата: E_goist
Цитата: Kritik
Если и есть то очень мало,и они ленивые и за наши машинки берутся невсегда и цены валят космические,а насчет запчастей то они их все равно в запорожье закупают,хотя у нас делают:)
И в запорожье дешевле взять чем у нас.

arhangel

Стоит ли растачивать блок 1.3 под 1.4? Как это скажеться на надежности? Достаточно ли будет стенки между цилиндрами и каналами охлаждения?

Юра

я конечно точно не знаю.сам не бачив,і може хто поправить.но блок 1.4 він не розточений з 1.3,десь чув що це другий вищий по висоті блок,він не розточений а збільшенакубатура завдяки більному ходу поршня(ну шось тіпа того.точно не зняю) і якщо розточить 1.3 то тіпа то не то пальто буде....Ну це нада поцікавитись і мені.,як воно там найсправді....
Логічно що якщо розточить То і стінка стане меншою.це так,але з мотором 1.4 там не та процедура...

Fulcrum

Блоки точно різні. 1.4 вищий на 2 мм. Бачив ланос 1.4 з поршневою 2108 1.5. Куплений у Тернополі з таксі. Їде непогано.
Автомобілі є BMW і все решта

samum

Цитата: yraя конечно точно не знаю.сам не бачив,і може хто поправить.но блок 1.4 він не розточений з 1.3,десь чув що це другий вищий по висоті блок,він не розточений а збільшенакубатура завдяки більному ходу поршня(ну шось тіпа того.точно не зняю) і якщо розточить 1.3 то тіпа то не то пальто буде....Ну це нада поцікавитись і мені.,як воно там найсправді....
Логічно що якщо розточить То і стінка стане меншою.це так,але з мотором 1.4 там не та процедура...
1.4 это совершенно другой блок, никак не точеный 1.3! На этом уже собаку съели.

Юра

Profesor_007

Profesor_007