Стуки непонятного происхождения

Автор DANOren, 02 Травня 2008, 20:38:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Може бути і дверка, петлі розболтані. А шрус чого міняти? А може провірити болти стойки, шарових і т.п. на ямі самому. Люфт колеса від руки підвішаного (підшипник). Полувісь руками з сми на любфт погойдати. Може все взагалі несподівано добре або навпаки.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Max 55

Цитата: artem.krulДоброго вечора всім. Недавно з\'явився стук в районі правого оклеса, глухий такий, з\'являється при проїзді навіть найменших горбиків. Знаю, що права шарова опора в мене не дуже, наступного тижня записався до майстра щоб поміняти, і заодно і ШРУС. Але все-таки хочу порадитись, що іще може бути причиною стуку, чи дійсно шарова опора може бути його причиною? Ну і наскільки це небезпечно?
смотри болт клеммного соединения, что держит шаровый палец!
если там болтается, то очень быстро разбивает отверстие в кулаке!
тот болт подтянуть полюбому!
там болт М8X1

Артем

ВКБ - ШРУС буду міняти бо хрустить при поворотах вліво і вправо, казав майстер, що кулаки треба міняти з шрусом, ну а шарову , бо люфтить трішки при підвішаному колесі якщо подьоргати. Але стук з\'явився недавно, просто їхав по рівній дорозі і замітив глухий стук, ніби щось розшаталося, версій є багато. Нажаль на яму не завезу бо гаража з ямою немає, мушу чекати поїздки до майстра. Просто думаю, чи після заміни шарової стук пропаде. Кажуть якщо проблеми з шаровою, то колесо може відлетіти прямо в дорозі, от і страшнувато якось, тим більше, що я початківець і машина моя перша. Петля на дверях? Треба буде перевірити, добре якби вона. Ще читав, що стійки можливо треба міняти, або опорний підшипник, хоч бери і купуй все й одразу на всякий випадок. :)

roman-udacha

Цитата: artem.krulПетля на дверях? Треба буде перевірити, добре якби вона.

Краще все таки шарова, ніж петля дверей :)

Володимир

Цитата: artem.krulДоброго вечора всім. Недавно з\'явився стук в районі правого оклеса, глухий такий, з\'являється при проїзді навіть найменших горбиків. Знаю, що права шарова опора в мене не дуже, наступного тижня записався до майстра щоб поміняти, і заодно і ШРУС. Але все-таки хочу порадитись, що іще може бути причиною стуку, чи дійсно шарова опора може бути його причиною? Ну і наскільки це небезпечно?
Дивись шток амортизатора, можливо відкрутився.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Виталий

Парни нужен ваш совет, есть стук, явно лишний, при езде по сильным неровностям и по ухабам он не отражается, больше отражается по ровной, но плохой дороге, стук издается сзади, с таким стуком наездил уже больше 2000км, он не изменился, не тише, не громче не стал .
знаю в авто заменили наконечники, стойки живые, по ухабам авто проходит красиво,без каких либо ударов, но вот выезд на более менее ровную дорогу,где будет малый ход подвески, вот тогда его и слышно.
Куда капать ?
Для души TOYOTA RAV4 2.0
Для города Zaz Slavuta 1.2Si 2006 г.в Инжектор

Sergik32

Во-во-во, аналогічно, тільки в мене ще і спереді такі стуки, неможу зрозуміти в чому справа, іменно по рівній майже дорозі така хрень, по ямах-горбах нема а на рівній є. Я пробував легко покачувати передок і тримав руку на опорнику то вроді як є люфт, може то від звідти ноги ростуть?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Скоріш за все стукають амортизатори, бажано також перевірити затяжку гайок на штоках.

Sergik32

ну вона вроді затянутв і краскою залита, чи її періодично треба підтягувати? А не може так стукати шарова опора?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

Зверніть увагу на люфт дверок передніх. Частенько вони.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

ні, дверки не стукають, машина то нова, пробіг 16500км

Володимир

А в тебе з переду, то це амортизатори стукають, в мене вилікувалось заміною передніх опор на пріоровські, тепер тишина.

Sergik32

Володя, а вони стають без передєлок?

Володимир

Виталий

Поеду к товарищу на СТО, там есть трясучка, может там найдем источник
Для души TOYOTA RAV4 2.0
Для города Zaz Slavuta 1.2Si 2006 г.в Инжектор