Плохая работа тормозов

Автор Стас, 09 Січня 2008, 09:36:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Number One

Цитата: vitalkaА с какого перепугу у вас пальцы разболтаны? Небось плоской пружины не было под колодками?
Пластина есть. Были порваны пыльники.
Пальцы не клинят вроде.
Я просто хз, что для них считается сильной болтанкой, а что слабой. При полностю сдвинутом внутрь суппорте люфт на самой дальней стороне миллиметра 3-4.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

ВКБ

Спокойно можно изготовить ремонтные пальцы под кулак, который развернуть в целый размер развёрткой по Н7 квалитету. Сделать закалку до 37...42 НRc. Материал 40X, 25ХГТ, шлифовка. Развернуть лучше кулак даже под свой размер, развёртку предварительно шлифануть, если не лежит  близко в стандартном ряде. В Кулаке полубому овал. Гарантированный зазор 0,03...0,05мм. Будет служиь потом ещё тыщ 150 не меньше.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Андрій

Ну скікі тисяч чорт його зна, але я думаю на 23 % довше повинен прослужити

[img]http://s

ВКБ

Цитата: Salek
Цитата: AndreyZpНу скікі тисяч чорт його зна, але я думаю на 23 % довше повинен прослужити
Меньше.

Не соглашусь.

ВКБ

Жму сильно на пездаль тормоза, а она уходит в пол под нагрузкой, в бачке не уменьшается. Эточто, внутренняя утечка ГТЦ? На ходу как я уже писал второе торможение  - педаль уходит в пол и нет еффективности торможения второй раз при нажатии, вернее не то торможение.

Sergik32

фсьо, капєц, тра главний розбирати, скоріш всього манжети через себе пропускають.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ремонтник

Цитата: Sergik32фсьо, капєц, тра главний розбирати, скоріш всього манжети через себе пропускають.

А не проще новый поставить,а то ремкомплектх.з. из какой резины делают,да и подойдет ли он вообще?

ВКБ

Ставил 2 года назад новый ремкомплект кременчутский. Возмодно нада пастой запалировать внутри (не очень на чугуне с завода шероховаттость или попала стружка под манжету.

Но реально стрёмно с 120 тормозить, второй раз аж адреналинчик подпригивает. Тормозит хорошо, если не отпускать один раз.

Sergik32

для славки 120 це занадто, при гальмуванні аж усе гуде, напевно ГТЦ розрахований щоб ним гальмувати при 90 і нижче.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

ВКБ

Та бува і при 60 в місті проскакує трабл. Та при навіть 140 пригальмовує отлічно і не веде в сторони і т.п.

Sergik32

Я от шо замітив, і це може не тільки в мене таке, коли гальмую ну майже сильно з 100-120км то через деякий час з\'являється гул з вібрацією, напевно перегріваються передні диски, чи що це за херня, так як задні у мене не працювають то вся увага і навантага йде на передок.

ВКБ

Є теж таке, помічав. А взагалі, вчора при живій вазі 370гк приблизно і на швидколсті 142км/год (Київ-Одеса) колеса небалансовані при новій резині ВС-11, вібрації ходовки НЕМА ні на яких швидкостях.

Володимир

Цитата: ремонтник
Цитата: Sergik32фсьо, капєц, тра главний розбирати, скоріш всього манжети через себе пропускають.

А не проще новый поставить,а то ремкомплектх.з. из какой резины делают,да и подойдет ли он вообще?
Кременчуцькі точно їздять. Можна і іншого виробники, але перед установкою потрібно на ніч замочити в тормозній рідині одне кільце, подивитись чи резина часом не розбухає від контакту з рідиною. Я одного разу так міняв манжети, то навіть не встиг прокачати тормоза, педаль заклинила на половині ходу.
Цитата: ВКБСтавил 2 года назад новый ремкомплект кременчутский. Возмодно нада пастой запалировать внутри (не очень на чугуне с завода шероховаттость или попала стружка под манжету.

Но реально стрёмно с 120 тормозить, второй раз аж адреналинчик подпригивает. Тормозит хорошо, если не отпускать один раз.
Перед монтажем манжет, потрібно все промазати тормозною рідиною, якщо робив на сухо, то міг десь царапнути.

Цитата: Sergik32Я от шо замітив, і це може не тільки в мене таке, коли гальмую ну майже сильно з 100-120км то через деякий час з\'являється гул з вібрацією, напевно перегріваються передні диски, чи що це за херня, так як задні у мене не працювають то вся увага і навантага йде на передок.
Можливо і так, якщо всі колодки тормозять, то зусилля до педалі майже не прикладається, з тормозами повністю справляється ВУТ.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

А, Володя, у мене перед тормозінням було 4000 об/хв, можливо дійсно тільки вакумник працював, бо вакуум там максимальний, дросель при цьому ен в пол був, а 15% не більше.

Два роки як годинник, тільки зараз помітив. анружної утєчки по ГТЦ біла вакуумника не помічено.

Sergik32

не працювають то не є правильно, згоден, а правильно не працюють, може із-за такого лексикону і гальма в машині не працюють, хоча, це СЛАВУТА, там неможе бути таке щоб усе працювало, щось по любому мусить вимахуватись.
Шукаю гальмівці циліндрики задні ФЕНОКСИ, на сайті запчастити заз їх немає, в магазах також немає, от може якби вони були то і гальмували б задні колеса.
Я вже дивився ці свої стокові, все чисто-гарно-шовковисто, заглядав під манжети, ржавчини немає, все чисто і промазано, поршеньки ходять при натисканні на педаль, а от в зборі з колодками і барабаном також працюють, но тільки при піддомкраченому колесі, а от при нормальній нагрузці то херушки, котяться і все. Лежать на поличці нові циліндрики, але не ФЕНОКСи, от і думаю, ставити чи не варто, може краще фенокси пошукати, ну я вже і сам не розумію в чому справа, що їм тим гальмам не вистачає. Одне радує то ручник, на 3-4 щолчку тримає