Почём бензин - пропан?

Автор Андрей, 04 Січня 2008, 13:10:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Andrew1.2Li

Цитата: Nemetsss
Цитата: Number OneРозхід по місту 9,5л 92-го :(
На Укрнафті 92-й  по 16,00, 95-й 16,10
На Шеллі 95й по 16,99
тю ипать я парясь, у меня на газу расход 9,0 а я переживаю что много
ШЕЛЛ пропан 8,89
Да это даже вродь как маловато для твоего объема!У меня по городу 9.2 расход А-95 энержи!

[url=http:

Nemetsss

Цитата: Andrew1.2Li
Цитата: Number OneРозхід по місту 9,5л 92-го :(
На Укрнафті 92-й  по 16,00, 95-й 16,10
На Шеллі 95й по 16,99
тю ипать я парясь, у меня на газу расход 9,0 а я переживаю что много
ШЕЛЛ пропан 8,89
Да это даже вродь как маловато для твоего объема!У меня по городу 9.2 расход А-95 энержи!
у меня по городу на бензе больше 7 литров не вылазил

Andrew1.2Li

Цитата: Nemetsssтю ипать я парясь, у меня на газу расход 9,0 а я переживаю что много
ШЕЛЛ пропан 8,89
Тогда тебе и гбо не нужно было ставить  ;)

[url=http:

Nemetsss

Цитата: Andrew1.2LiДа это даже вродь как маловато для твоего объема!У меня по городу 9.2 расход А-95 энержи!
Тогда тебе и гбо не нужно было ставить  ;)
я на трассе много теряю

Andrew1.2Li

Ну если ты больше за городом,чем в городе-тогда, да!

[url=http:

Sergik32

да при любих розкладах газ то є вигідно, це якби з бензином різниця була в 2-3 грн то тоді да, ше можна подумати, а от коли в 2 з хреном рази, то навіть той розхід на літру в щет можна не брати, всеодно газ вигідніше. Такщо в кого є можливість то ставте ГБО.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Ваня

Газ в Дніпрі 8.99 а розход по місту 9.5-13, по різному ))), напевно від заправки залежить.

Алекс

Цитата: Ваня83Газ в Дніпрі 8.99 а розход по місту 9.5-13, по різному ))), напевно від заправки залежить.
Залился на ОККО под Уманью-30 л закончились недалеко от границы с РБ,Н Яриловичи,расход 7.2 л.
На пропане Белнефтехим( точно не помню) расход 7.2.Только межгород,без остановок,90-100 км/ч.
На  всех остальных заправках расход около 8 л.город под 10
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Ваня

Цитата: кентавр904
Цитата: Ваня83Газ в Дніпрі 8.99 а розход по місту 9.5-13, по різному ))), напевно від заправки залежить.
Залился на ОККО под Уманью-30 л закончились недалеко от границы с РБ,Н Яриловичи,расход 7.2 л.
На пропане Белнефтехим( точно не помню) расход 7.2.Только межгород,без остановок,90-100 км/ч.

По трассе у меня тоже 7-7.5, а вот по Днепру поболее, но оно и от пробок зависит и от манеры езды

Camel Trophy

Цитата: Ваня83
Цитата: кентавр904

По трассе у меня тоже 7-7.5, а вот по Днепру поболее, но оно и от пробок зависит и от манеры езды
Дай угадаю) у тебя второе поколение)

Володимир

Цитата: Andrew1.2LiДа это даже вродь как маловато для твоего объема!У меня по городу 9.2 расход А-95 энержи!
В пробках багато стоїш?
Цитата: Sergik32да при любих розкладах газ то є вигідно, це якби з бензином різниця була в 2-3 грн то тоді да, ше можна подумати, а от коли в 2 з хреном рази, то навіть той розхід на літру в щет можна не брати, всеодно газ вигідніше. Такщо в кого є можливість то ставте ГБО.
В два з хр.. ти трохи загнув, ціна газу 51-53% від ціни бензину. В 2 з хр.. рази кажуть було колись, але то було давно і не правда. Якби балон не крав великий кусок багажника то я би вже ставив, а так це єдине що поки що мене стримує. Є надія що ціна на бензин буде падати, російська нафта вже по 98 доларів.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Andrew1.2Li

Цитата: Володимир
В пробках багато стоїш?
Не очень, просто интенсивно езжу)) И короткие дистанции!

[url=http:

Жулик

Цитата: ВолодимирТільки що на Укрнафті А-95 по 16.1 грн., ДП по 16 грн, А-92 енержі і А-95 енержі відсутній.

Тільки що засікав розхід можна сказати по трасі, то вийшло 4,2л/100, можна було і в менше вкластись, але гружені фури трактори і місцями сильні вибоїни, не дають максимально ефективно використати бензин.

Отето расход мечта  :D  :D  :D  :D.
У меня меньше 10,2л не получается  :[  :[  :[

Sergik32

да щось не віриться що такий розхід, це по рівній ідеально пружній поверхні і з нульовим коефіціентом опору кочення, опору повітря?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Цитата: Sergik32да щось не віриться що такий розхід, це по рівній ідеально пружній поверхні і з нульовим коефіціентом опору кочення, опору повітря?

От і думай тепер (я про себе), при розході у людей 7,2-80л/100 при 90/100швидкості, якщо у мене на спиртовому 95 і на 95 АНП вчора з пробігом 520км розхід склав 5,3л/100 без лямбди.  Швидкість 60-130. Паливоподача 60/160. БЕЗ ЛЯМБДІ, горить чек. До цього 5,8-6,6. Покази БК і бака збігаються на 98% Отак. Катушка ВАЗ. Вихлопна вся нова. Вантаж 50% (4 пасажина середня 70кг і багажник закритий, картопля, помідорчики, шмотки)Схід зроблено на ямі за допомогою рулетки. В шинах 2,2атм. Задок з проставками.
При ціні в два рази пропан/бензин вигідність на гаманець - 30% . В принципіііііііі - теж добре. Може ГБО переливає газ у людей. Невже на 5-му теж буде такий розхід великий на газу?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.