Стуки непонятного происхождения

Автор DANOren, 02 Травня 2008, 20:38:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ромео

Цитата: ВолодимирШарову не дивився?
так шарова би на ямах стукала... А на ямах - тиша... Цей звук дзвінкий, ніби щось об кузов вібрує.

Ромео

Що, ні в кого більше ніяких варіантів немає?

Sergik32

може амортизатор так брязкає, у мене наприклад коли щойно з гаража то тоже брязкотить потім перестає. Один ще є дєдовський метод, він хоч і відживший, але дієвий, сам провіряв, піддомкрачується колесо(але тільки під ричагом, не за кузов) і кувалдочкою, або великим молотком ударяється по колесу(не зза вуха, а в межах розумного), ну по протектору, так як діє дорога на колесо, 100500% ліві звуки і брязкіт буде виявлено однозначно.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

А може петлі-клапани, якщо я не помиляюсь, то в тебе клапани, відповідно і замок. Ще як варіант підшипник упорний стойки.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Григорий

В моєї славки щось похоже було, не міг зрозуміти де що тарабанить,  як виявилось після реставрації завісів на моїй дверкі все пропало, нібито авто хтось замінив
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

ВКБ

А я налив в них мастило КПП і як рукой зняло. Люфт є, і стукало на суху.

Григорий

Я також раніше заливав , потім  пересверлив на 9 мм. і поставив другі пальці. В частині завісу який прикручується до кузова був сильно вироблений отвір. Зараз в дверках люфта немає зовсім.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Ромео

Спасибо всем за ответы, но я не думаю что это амортизатор. Звук звонкий и раздаётся  в районе левого переднего колеса. Защита двигателя снята, брызговики двигателя сняты, даже подкрыльник снимал - нифига. У меня только 2 варианта, либо всё-таки от сильной вибрации грязеотражатели начинают по краям вибрировать и зацеплять на шаровую издавая звон, либо всё таки передний бампер гдето под вибрациеё достаёт кузов... Есть идея снять бампера и в места имоверного касания с кузовом проклеить резиновым уплотнителем.
Кто бампер снимал, подскажите, там есть места касания бампера и переднего фартуха автомобиля?

Серёга

Цитата: РомеоСпасибо всем за ответы, но я не думаю что это амортизатор. Звук звонкий и раздаётся  в районе левого переднего колеса. Защита двигателя снята, брызговики двигателя сняты, даже подкрыльник снимал - нифига. У меня только 2 варианта, либо всё-таки от сильной вибрации грязеотражатели начинают по краям вибрировать и зацеплять на шаровую издавая звон, либо всё таки передний бампер гдето под вибрациеё достаёт кузов... Есть идея снять бампера и в места имоверного касания с кузовом проклеить резиновым уплотнителем.
Кто бампер снимал, подскажите, там есть места касания бампера и переднего фартуха автомобиля?

у меня передние колодки издавали непонятный стук,долго не мог понять что это,тоже всё разбирал а эффекта никакого.На них даже подумать не мог.Помогла замена.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

brunetz

Под пластиковой заглушкой на стакане ослаблялся болт и тоже был переодический лязг, симптомы очень похожи  [:}

Ромео

Цитата: brunetzПод пластиковой заглушкой на стакане ослаблялся болт и тоже был переодический лязг, симптомы очень похожи  [:}
Под пластиковой заглушкой нет болта, там гайка на шток амортизатора закручивается... Ты гайку имеешь ввиду?
 А вот насчет колодок, то эта версия очень близка к истине... Колодки заводские поменяны на Томекс...  Ради интереса попробую возвратить стоковые. Если поможет, то потом заводские поменяю на Дамфи Интелли без металлических частиц...  Кстати на стоковой колодке с одной стороны накладки есть срез кто подскажет, колодку срезом вверх или вниз устанавливать?

ВКБ

Скосом вверх, і головне пружинку пласку рпавильно поставити, щоб  не шоркала об диск.

Володимир

Цитата: РомеоСпасибо всем за ответы, но я не думаю что это амортизатор. Звук звонкий и раздаётся  в районе левого переднего колеса. Защита двигателя снята, брызговики двигателя сняты, даже подкрыльник снимал - нифига. У меня только 2 варианта, либо всё-таки от сильной вибрации грязеотражатели начинают по краям вибрировать и зацеплять на шаровую издавая звон, либо всё таки передний бампер гдето под вибрациеё достаёт кузов... Есть идея снять бампера и в места имоверного касания с кузовом проклеить резиновым уплотнителем.
Рома, матеріал бампера пластмаса, він не може видавати дзвінкі звуки. Якщо є підозри за щитки на колесах, то постукай по них, можливо впізнаєш звук.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Ромео

Володя, я намагався стукати по колесу, але передок не підіймав. Так ось, при сильних ударах рукою по колесу де-коли чути металевий дзвін від щитка але щось там гнути немає можливості так як в нижній точці щиток проходить між шаровую и тормозним диском. А що саме дзвенить на ходу при бруківці тільки Богу відомо, можливо правильно підказують - гальмівні колодки...
Мені згадалось, що на форумі неоднапазово проскакувала інфо, що задні колодки від Томекса теж необхідно підточувати, можливо з передніми вони теж щось намутили, що колодки при сильній вібрації болтаються в супорті... Просто більше в передніму колесі брязкотіти крім як колодки або щиток просто немає чому...

Володимир

Цитата: РомеоВолодя, я намагався стукати по колесу, але передок не підіймав. Так ось, при сильних ударах рукою по колесу де-коли чути металевий дзвін від щитка але щось там гнути немає можливості так як в нижній точці щиток проходить між шаровую и тормозним диском. А що саме дзвенить на ходу при бруківці тільки Богу відомо, можливо правильно підказують - гальмівні колодки....
Ну так кожна залізяка має характерний для неї звук, думаю якщо перестукати то можна вгадати.
Цитата: РомеоМені згадалось, що на форумі неоднапазово проскакувала інфо, що задні колодки від Томекса теж необхідно підточувати, можливо з передніми вони теж щось намутили, що колодки при сильній вібрації болтаються в супорті... Просто більше в передніму колесі брязкотіти крім як колодки або щиток просто немає чому...
Нічого не пиляй, там колодки йдуть парами, на одних накладка з прямим скосом, на інших з косим.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion