Свічки

Автор Kritik, 25 Травня 2008, 23:50:06

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Buzyan

Так и без научных заключений 0.7 минимально шо есть в мануалах для автомобильных моторов для свечей с боковым электродом.
Для инжа зазор 1мм ну то ж рекомендация для мотора на бензине. Или для газа? Газ хуже пробивается. Ему инжу на газу лучше бы меньший зазор модуль зажигания дольше прослужит. Имхо.
0503881138 0633061992

Артем

Наскільки я зрозумів, ті свічки, що я поставив - А17 - ДВ 10 без резистора? В мене інжектор. То тепер мені що їх треба викидати і ставити А17 ДВРМ бо вони з резистором? Чи можливо можна і на цих їздити?

Sergik32

роблять нормально, то їздь, нема чого їх міняти постійно, може то не свічки мозг виносять, а провода-колпачки
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Артем

Ясно, дякую за пораду, я також так думаю, що вроді би нормальні свічки, машинка почала краще їхати, і розганятись в тому числі. Поки буду на цих їздити, а там побачим як вони себе зарекомендують. А взагалі, що дає цей резистор і чому на інжектор дехто пише, що треба ставити з резистором, яка реальна різниця, от я поставив звичайні, такі як під капотом написано, я так зрозумів що вони без резистора, і все добре, просто цікаво, чи варто наступного разу шукати іменно з резистором, і якщо варто то чому?

Володимир

Цитата: artem.krulНаскільки я зрозумів, ті свічки, що я поставив - А17 - ДВ 10 без резистора? В мене інжектор. То тепер мені що їх треба викидати і ставити А17 ДВРМ бо вони з резистором? Чи можливо можна і на цих їздити?
Нічого не меняй, в мене без резистора з зазором 0,7 вже давно без нарікань їздять.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

у мене тоже стоять штатні, заводські, я маю нові НЖК але не міняю бо ці поки працюють гарно, деколи викручую, щіткою чистану, зазор не перевіряю бо він там 0,9мм як був так і є, нарікань немає, все працює. Один мінус поки виліз, це провода, в ночі трошки просвічуються, особливо кінець колпачків, прям всі 4 колечка світяться біля блока
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32у мене тоже стоять штатні, заводські, я маю нові НЖК але не міняю бо ці поки працюють гарно, деколи викручую, щіткою чистану, зазор не перевіряю бо він там 0,9мм як був так і є, нарікань немає, все працює. Один мінус поки виліз, це провода, в ночі трошки просвічуються, особливо кінець колпачків, прям всі 4 колечка світяться біля блока
Може то свічки світяться, тобто коли горить суміш то світиться ізолятор?

Володимир

Цитата: vitalka
Цитата: Володимир
Цитата: Sergik32у мене тоже стоять штатні, заводські, я маю нові НЖК але не міняю бо ці поки працюють гарно, деколи викручую, щіткою чистану, зазор не перевіряю бо він там 0,9мм як був так і є, нарікань немає, все працює. Один мінус поки виліз, це провода, в ночі трошки просвічуються, особливо кінець колпачків, прям всі 4 колечка світяться біля блока
Може то свічки світяться, тобто коли горить суміш то світиться ізолятор?
Как через смотровое стекло ИКСа? (ИКС-это индикатор качества смеси).
Типу так, фарфор на свічках білий, тому пропускає світло.

Sergik32

да ні, то якраз обідок люльки світиться і мерехтить якщо газнути трошки, напевно 8 років проводам то є строк, хоча працюють то вони всього 2 роки як я купив і їжжу.

A4_

A4_

Про свечи

[video][/video]

[video][/video]

Sergik32

Мужики, ну підкажіть тоді, які провода є правильними, у мене вони вночі світяться трошки, особливо краї колпачків, я вже купив нові, поставив, тє же яйца токо в профиль, завіз обратно і здав.

Жулик

у меня какието синие стояли, пробовал менять но потом вернулся опять к ним, проблемы с троением изза проводов небыло никогда, отъездился 5 лет так и не менял, с ними и машину продал )

Володимир

Цитата: vitalkaА в книжке про нашу машину написано, что сопротивление 1 погонного метра должно быть 2-3кОма. Следовательно, если больше, то выкинуть.
Враховуючи що довжина проводів 25-50 см, то опір має бути в межах від 500 ом до 1,5 кілоом.

Жулик

ого ребята какие у вас высшие материи...
У меня все намного проще трусит машину значит в топку все...