Крепление спинки заднего сиденья

Автор пришелец, 01 Травня 2012, 22:13:48

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

adwin

окей, буду пробовать, спасибо большое

Konst

Зламав і я, блін, одне робим - інше... Протягував у багажник проводку, і ... скупився на 25 грн + 2 год ібн трах тарарах.
Це трохи помогло -
Цитувати виділенеужно снять спинку (так значительно легче работать)
угол подковырнуть отверткой завернуть обшивку только на углу чтобы вытащить сам замок и всё
первые раз попариться прийдется!
. Решта постів, вибачте, колотим воду в ступі.
Цитувати виділенеи всё
- це дууууже м'яко  ]:->  *HELP*  o_O  *WALL*  *WRITE* !
Цитувати виділенепервые раз попариться прийдется
і нормально мізки киплять!
Тому вирішив зробити  фотоінструкцію, мож кому пригодиться.
1) Відгинаємо металевий обідок десь по 25 см в кожному напрямку

Відкручуємо 2 гвинти і витягуємо старий замок і відламану частинку (це зробити важче бо упала, зараза, глибоко по спинці)

Тут видно ту канавку з якої обшивку витягували

Купуємо новий замок - ц.п. 25 грн, +6 маршрутка

Встявляємо ... і нічого не виходить - язичок вперся в перегородку, нахеR її там зробили???? ]:->  ]:->  ]:->

Ось скільки ручки язичка виглядає - почнете гнути вліво-вправо зламається = знову на базар - там вам раді *DRINK*

Пробуємо по-іншому! язичок мимо направляючої, в паралон, а ручку в щілину на себе зпід низу ... - і  @=  ]:->  *WALL*  *WALL*  *WALL*  

Ширина язичка великувата - не пролазить, ну з допомогою такої-то матері і тріши мозгів , хитрощів - таки впхнув і тягну навсю на себе  *CRAZY*  і що, пробую тепер замкову частину вкинути в направляючі - хеRа!

Ось, тобі, Гапко, й Київ! Приплыли!!!Ні з одного, ні з іншого боку не вставляється!! :\'(  :\'(  :\'(  :\'(  :\'(  :\'(  :\'(  :\'(  :\'(  :\'(  *HELP*

Хтось там радив  - успокоиться - пробуємо...

Ну що - нічого не лишається - розбираємо сам замок!

У вузькій щілині замка видно упор, що не дає пружині викинуть язичок з корпуса - нажимаємо ніжно,я потренувався на поламаному, то надломив! Потренуйтесь на поламаному!!!! :[  :[  :[  :[  :[  :[  :[

Вставляємо корпус з пружиною і язичком в направляючі...

а ручку - зверху, в щілину

якось так! Важко в отвір попасти! Ну-ну, тренуйтесь, далі буде веселіше  *DANCE*

Тепер прикручуємо тимчасово корпус винтами, і вставляємо тяжку в язичок, о гіморой ще той  ]:->  ]:->  ]:->  ]:->  ]:->
Пружина поинна бути навколо тяжки, а не поруч неї  :D
 Вставили! Ура. Тепер фінал. Берем отвьортку (до викрутки не звик), і знову, АЛЕ ЩЕ НІЖНІШЕ, НАТИСКАЄМО ФІКСАТОР ЗНИЗУ, ЯК НА ФОТО. Зламаєте - на базар, і goto спочатку  :!

Думаєте все, НІ

Тепер складаєм спинку назад, в робочий стан! Тут вилізе, де не візьмись, якась xernya! Вона в металеву канавку НЕ лізе!  Відкушуємо! БО в паралон запхати не вдається??? Як воно там було???
Тепер фініта  - треба сплюснути металевий жолобок! Молоток - НІ...

Буде ось таке  ]:->  ]:->  ]:->  ]:->  ]:->  ]:->  @= @= @= @= @= ]:->  ]:->  ]:->  ]:->  ]:->  ]:->
 Була в мене одна дирочка, від хуліганів, - заділо камнем як вивалили заднє скло років декілька назад... :\'(
Тепер чотири дирочки    

Отже там кромка металу, як лезо - пробиває обшивку навіть через наставку з гуми, не то що молоток!
Отже тільки гнем масою. Ставим спинку на ребро, і наставляючи гумову рукоятку викрутки, навалюємось всією масою, - виходить, і не прориває!

Цим ключем нічого не робив, це мені малий допомагав мийинтувати.

Нарешті кінець! Регулюємо як на іншому замку, і  *DRINK*   *YAHOO*   Дякую за увагу! Сподіваюсь був корисним.
Не мешай машине работать!

$lavka

Без разбора спинки ставил : язычок снизу , а ручку сверху и внутри соединял .

Konst

Как? Мож у Вас люксовая спинка, и там не такое устройство, например, крепление подголовников как-то повлияло?
Подробности в студию!
Не мешай машине работать!

$lavka

Да , люкс , подголовники не влияют . Подробнее с телефона никак .

Number One

У меня сейчас просто пристёгнута задними ремнями безопасности, спинка снята с креплений и подвинута назад. Немного больше места задним пассажирам.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Дмитро

в мене так само з одної сторони відірвалась ручка щоб защьолку підняти, то я з багажника пальцем піднімаю.

lizard

поміняв і я цю кляту ручку. Новва  в укравто наче 35 грн обійшлася.  Зайняло часу хв 40, разом з демонтажом\монтажом спинки.  Прочитав всі ваші поради, звіти,  легко робити, гловне заводити новий механім  під паралон, щоб витиснути хлястик, порада тим хто буде займатися -  края отвору для хлястика гойстрі, захистіть чим небудь  тіло хлястика від порізів, я чуть не відрізав ним тіло нового...