Легкосплавные диски на Славуту

Автор Денис, 21 Січня 2008, 16:48:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Артем

В Тернополі можна купити на ринку \"Мотор\" - ціна 450 грн за штуку. Думаю навесні поставити собі, правда один знайомий казав, що попробує підігнати комплект за 1500грн. Скажу вам, що диски дуже змінюють вигляд машини.

Михаил

Цитата: ОлежкаРоссийские диски К&K(КиК). Модель одна, отличие только в цвете.

Зачетные фоточки )

gray-black

після довгих роздумів,за-проти,було прийнято рішення про покупку хмельницьких легкосплавних дисків,хотілося кіки але вони в 2,5-3,5 рази дорожчі.в мене є резина сава перфекта 155\\70\\13 2 колеса(поставлю на зад),а на перед думаю таку саму поставити бо вона мене влаштовує по ціні і якості,може хто шо знає підкажіть н\'юанси
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Sergik32

відстій, КІКИ кращі, да і понту з них ноль, ну хіба що тільки виглєндок, по вазі вони не легші бубликів, навіть і важчі. Спілкувався зі знайомим то він собі ставив, одним словом не в захваті він від наших неважкосплавних дисків, пару гарних ям і викинув
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

gray-black

пізно пити боржомі,бо уже заказані,завтра забираю,поюзаю побачим,я за резину питаю,просто за такі гроші як заказав можна завжди продати,майже без втрат,а 1 диск КіК 1200грн то закруто,краще пішки

Sergik32

краще ніж ти ніхто не розкаже, тим більше що ти таку юзаєш і вже знаєш усі її плюси і мінуси. Я наприклад юзаю гудіерку ультрагрипу 8 на передку то скажу що не в захваті, на льоду як корова, троха жорсткувата, зато не гуде і не зношується, і коштує немало, бренд однако, от і всі її плюси, є ще і сава ескімоска, то скажу що вона мені навіть краща за ту гудіерку, такщо не увсігда бренд означає струйовість. Так перфекта вроді літня, ти її хочеш ставити?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

gray-black

цікаво скільки KRITIK на хмельницьких легкосплавних дисках відїздив,коли славка була?

$lavka

Эти диски полное говно - на хорошей яме лопают на пополам что кокос , на средних просто куски отваливаются . Кик дорого , но они того стоят ; можно ещё китай - тайвань Шторм попробовать .

gray-black

Joker_

Хмельницкие диски нормальные, просто какие попадут, одни могут от удара лопнуть а другие нет. Кики ничем не отличаются только в виде. Я ездил на хмельницких и езжу на киках. Разницы нет.

ZaVa

gray-black, ну как диски ????
 Не бьют при балансировке ???
Сами диски ровные, \"овала\" или \"восьмерки\" нету ???
Как ощущения ???
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

gray-black

я на них не катався,бо тільки 2 літні резини,зимню не хочу перекидати,але зразу як забрав то кинув на балансировочний станок,диски рівні,баланс 0,з резиною 15\\25

Kritik

Цитата: gray-blackKRITIK где ты помоги

пишіть мені в лічку  :D
бо я не на стільки детально читаю всі теми)))

кароче на дисках я від\"їздив роки 3 напевно
влітав в ями, після яких реально зупинявся і виходив дивитись чи колеса на місці))))  і все було добре
але в мене була хороша резина Good Year спереду і Toyo ззаду, з міцними боковинами

якшо поставити якусь Белшину чи Росаву, чи я не знаю яка там ше є фігова резина) тоді і будете мати побиті діски
сам бачив побиті, і не один, і на 100% них була одіта Росава або Белшина)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Andrew1.2Li

Та эти две резины не только диски убивает,но и ходовую и чуть ли не стаканы вырывает)))зло резина)

[url=http:

Sergik32

та ви що, ВС-11 це монстр, вона не убиваєма і не стирається, такій резині позавидувалаб вся європа, її навіть підвіска машини не може побороти