Калина McQueen Крітіка

Автор Kritik, 16 Листопада 2013, 22:34:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

ціна питання????я про руль!
LED тюнінг

Kritik

Цитата: Number OneТаке цікаве питаннячко в мене, будеш двигун тюнингувати далі? Чи звичайного шіснаря для тебе достатньо?

ну в мене не звичайний шіснарь)

1. такого як в мене двигуна в природі не існує, і в модельному ряді ВАЗ двигунів - такого нема)
2. Калини є або 1.4 16клоп, або 1.6 8 клоп.
3. 1.6 16 клоп - йдуть вже як Спорт  :D і до нас вони не завозились) ну в кузові Седан - точно... може хетчі і були, але дуже мало....
4. в мене ГБЦ від Пріори) але не стокова, портинг каналів і т.д... моя ГБЦ готувалась в Києві, під проект якому не судилось втілитись в життя, і тому попала до мене.... + павук + чіп-тюнінг + ГП 4.13 = дуже хороша динаміка

їздив літом в карпати, в похід на Говерлу, з другом на Ауді А6 2.5 ТДІ кватро
після поїздки він мені сказав шо був в шоці, бо реально не міг від мене втікти)

маю декількох знайомих на Ланосах 1.6 16 клоп, то їхня мрія - це обігнати мою Калину) але це залишається мрією)

не буде дальше писати і хвалитись, і не буду казати шо вона дуже круто валить, бо дуже круто валить хіба шо Порше 918))) все решта котиться))) але їде моя машина дуже достойно)

шось ше робити з двигуном?
я хз
з 16 клапанами це дуже дорого, поставити вали? ну дадуть вони приріст десь там на 5000+/- оборотів... я не часто катаються на таких оборотах) а викинути на вали + шестерні + установку + настройку в районі 4000 грн+/-, шось не хочеться)

та й таке, катаюсь, поточний ремонт, + всякий мілкий тюнінг

Все шо можна було зробити в розумних межах - зроблено

Чесно на даний момент абсолютно ніяких планів пов\"язаних з тюнінгом - немає...

я плани перебрати ГБО - помити і поміняти ремкомплект редуктора, помити, поміняти ремкомплект і відкалібрувати форсунки, потім це все в зборі налаштувати по новому.

Для цього сьогодні купив кабель для підключення до ГБО мозгів, і вивчаю інфу як це все правильно зробити, бажано самостійно, бо останнім часом зі всіма майстрами якими стикаюсь - постійно вилазяться якісь баги.... платиш гроші а потім ше маєш якісь проблеми і т.д.... краще все робити самому)

Цитата: олександрціна питання????я про руль!
це до Вадіма)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Юра

Всьо беру собі калину,це вже й моя мрія......Машина ракета......Ох і розхвалив,повню в тебе й славута на уровні бугатті була))))))))Не в обіду........НУ ЦЕ Ж КАЛИНА йо-майо........

Саша

Цитата: yraВсьо беру собі калину,це вже й моя мрія......Машина ракета......Ох і розхвалив,повню в тебе й славута на уровні бугатті була))))))))Не в обіду........НУ ЦЕ Ж КАЛИНА йо-майо........

зря ви так!)
LED тюнінг

Юра

Цитата: олександр
Цитата: yraВсьо беру собі калину,це вже й моя мрія......Машина ракета......Ох і розхвалив,повню в тебе й славута на уровні бугатті була))))))))Не в обіду........НУ ЦЕ Ж КАЛИНА йо-майо........

зря ви так!)
Та я не в обіду,в кажного свій смак,я загалом пожартував,ніби піддьоргнув слова автора,який на мою думку перехвалив дане авто,трохи перебільшив)))))))ну посудіть самі,
їздив літом в карпати, в похід на Говерлу, з другом на Ауді А6 2.5 ТДІ кватро
після поїздки він мені сказав шо був в шоці, бо реально не міг від мене втікти),
як їдиш на калині приблизно в 140 км на годину.і як пливе ауді з тою самою швидкістю,ну як неміг відірватись.просто чисто по дружескі нехотів наказувать......)))))
Да із за малої ваги.може перші 5 метрів вона і рве,але потом на скорості вже затуха,та й управляємость калини,я мовчу.ланос це загалом не порівняння,тє ж саме,бричка жоповозка,кажу без образ тому що їздю на авто такого класу,да вони не славутотавриї но вже й не рівень якомусь там ауді ........
P/S за роботу респект,гарно працюэш над автомобылем,тыльки неперебыльшуй)))))))

Саша

я скажу так шо відсотків 50 залежить від водія!
я на своїй славуті коли вона ше була молода  :D  робив абсолютно весь російський автопром і більшість старих іномарок!хто мене ну дуже круто зробив шо я це запам\'ятав на все життя то це бумер десь років 92/93 то було шось...
так от!то шо розповів нам Крітік вполнє реально, оскільки повторюсь багато залежить від водія!
LED тюнінг

Юра

Не ,ну я вірю,несомнівайся,що бюджетним авто можна наказати будь кого,але питання скільки раз,наскільки тої славутки хватить,коли вона гуде,і йде на розрив,салон трясеться.гне його і крутить))))І це тільки тому що маса понад 800 кг,посадіть в неї пасажирів і усьо.........нікуда вже не спішить......Ну да залежить від водія,один жаліє авто,а другий вижима з неї останні соки......

Саша

Цитата: yraНе ,ну я вірю,несомнівайся,що бюджетним авто можна наказати будь кого,але питання скільки раз,наскільки тої славутки хватить,коли вона гуде,і йде на розрив,салон трясеться.гне його і крутить))))І це тільки тому що маса понад 800 кг,посадіть в неї пасажирів і усьо.........нікуда вже не спішить......Ну да залежить від водія,один жаліє авто,а другий вижима з неї останні соки......

істинна правда!  *THUMBSUP*
LED тюнінг

Number One

Цитата: yraНе ,ну я вірю,несомнівайся,що бюджетним авто можна наказати будь кого
Тачка сток, но водитель опасен :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Юра

Цитата: Number One
Цитата: yraНе ,ну я вірю,несомнівайся,що бюджетним авто можна наказати будь кого
це точно)))))

Саша

Цитата: yra
Цитата: Number One
це точно)))))
плюсадін ))))
LED тюнінг

Kritik

я вас всіх зараз забаню
Калина сама моцна машина і не тойво  ]:->

Sergik32

правильно, тільки хочу 1117
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Kritik

Рішив перебрати редуктор, поміняти ремкомплект, так як ГБО проїхало вже тисяч 40-50, для профілактики + поміняв фільтра, в редукторі і парової фази.

Також в ході діагностики яку робив на вихідних, купленим USB-адаптером, для ГБО, виявив шо накрився датчик температури, він також був замінений...

Рішив зразу і дроссель помити

А це вже після мийки

Далі буде

KOT

Гарна робота. Ось клапана не износилась? Давление не забудь выставить и проверить карты впрысковые. А дросельная заслонка тоже профилактику проходила?