Флудилка 2015

Автор Kritik, 04 Січня 2015, 00:51:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

егеж-такотож, за тіж гроші булаб супербезпечна ТАЗика чи іномарка, ну в стані такому, що при ударі повелаб себе як і славута, такщо немає чого тепер махами рукати після бою, і усилювати її немає резону, ну може і є, але то геморойно.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: RomkaПо поводу капота, он жестче чем в Таврии на кручение, но более безопасен, так как при торцевом ударе он работает как демпфер, сминаясь боле чем прямой таврический капот.
Корейцы не ради красоты меняли конструкцию капота.
Була в мене раніше таврія, то якщо порівняти ребра жорсткості на капоті, то на славуті вони порівняно какашка, і форма інша, і висота виштамповок нижча, по середині навіть є місця де виштамповка мінімальна, видно щоби в тому місці гнувся капот.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Дмитро

Цитата: Salek
Цитата: dimarik86згідний повністю. для чого тоді купляти було її, щоб потім казати яка вона небезпечна.
У меня Пикап.
Импортных аналогов нет.

ну імпортний аналог в хорошому стані за такі гроші не купиш якщо і буде. я би сказав що славута як машина не є аж настільки погана як її описують. я колись сам казав що в житті славуту не куплю. але склались так обставини що появилась в мене сім\"я і машину треба було як пити дати. ще й славута попалась за хороші гроші і в хорошому стані. тому і купив. в майбутньому якщо буде покращення то і машину поміняю.

п.с. взагалі хочу якийсь пиріжок по типу добло або кенго. :[

Дмитро

Цитата: dimarik86ну імпортний аналог в хорошому стані за такі гроші не купиш якщо і буде. :[
Нет импортных маленьких пикапов.
Цитата: dimarik86п.с. взагалі хочу якийсь пиріжок по типу добло або кенго. :[
Обрати внимание на \"паскуду\". :)
Я недавно продал т.к. стала не нужна.
А так машинка приятней добло,кенго,партнёра,кади.
https://www.google.ru/search?q=%D1%84%D0%B8%D0%B0%D1%82+%D1%81%D0%BA%D1%83%D0%B4%D0%BE+2006&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=LBrJVJDHLOfTygP78YBQ&ved=0CB0QsAQ&biw=1024&bih=644

скудо також не погані. ще є хороші берлінго або фіоріно.

п.с. саме більше шо мені подобається то це фольц тоуран. но він блін дорогий. :\'(

АНАТОЛЬ

Славуту и таврию хают только те кто на них никогда не ездил! А любая техниа в руках дикаря- кусок металлолома!!! :D  :D

Сергей

Цитата: АНАТОЛЬСлавуту и таврию хают только те кто на них никогда не ездил! А любая техниа в руках дикаря- кусок металлолома!!! :D  :D
+10
ИМХО только травмобезопасность и размеры меня уже не устраивают.  *YES*  А так, уже много лет меня и мою семью из пункта А в пункт Б доставляет без особых заморочек. :)

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Володимир

А ви знали що виявляється ....?

[video][/video]

Joker_

Цитата: sniperна трассе на обгонах туго
перейдите на низшую передачу и все будет гуд

Joker_

Цитата: sniper
Цитата: Joker_
Цитата: sniperна трассе на обгонах туго
перейдите на низшую передачу и все будет гуд
куда уже ниже третей?
если я не ошибаюсь у вас 1,3  микас 7,6 без катализатора то такой движок вообще бомба

Володимир

Цитата: Ustinov
Цитата: ВолодимирА ви знали що виявляється ....?
Зря короткую версию дали - там подлиннее было и интересно :)
Я не знав, просто це було на першій сторінці ютуба, але якщо є повна версія, то обов\"язково гляну.

Sergik32

Ще такого маразма я не чув, завтра напишуть що Тихий і Атлантичний окЄян тоже штучно виритий і слугував септиком для Америкосів
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Sergik32

і шо саме головне це ж то є правда

Жулик

Цитата: dimarik86ну імпортний аналог в хорошому стані за такі гроші не купиш якщо і буде. :[
Нет импортных маленьких пикапов.
Цитата: dimarik86п.с. взагалі хочу якийсь пиріжок по типу добло або кенго. :[
Обрати внимание на \"паскуду\". :)
Я недавно продал т.к. стала не нужна.
А так машинка приятней добло,кенго,партнёра,кади.
https://www.google.ru/search?q=%D1%84%D0%B8%D0%B0%D1%82+%D1%81%D0%BA%D1%83%D0%B4%D0%BE+2006&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=LBrJVJDHLOfTygP78YBQ&ved=0CB0QsAQ&biw=1024&bih=644
у меня у бати такая пежота 1,9 чистый дизель.
Если сравнивать по надежность со кингуру или добло, то пижота танк а кенгуру велык.
Я про дизельные двигатели.

В кенгуру форсунки стоят милион и очень любят хоровое топливо, которого у нас нет(про милион я не шучу) если это не кенго 1,9.
А у добло цепь ГРМ тонше великовской и всегда рвется, ну вы знаете что бывает в таких случаях.

Да 1,9 диз тугой конечно но его обслуживание и неприхотливость по сравнении с кенгуру и дупло ваше куль.

Про бати машину могу сказать только одно плохое там толстые стойки по бокам стекла, впрочем как у авео, нужно привыкнуть.
Не видно пешехода, нужно выглядывать.
Хотя есть и 2,0 они ну то уже другой и тоже прихотливый двигатель но он мощнее.
Мы брали такую только изза двигла, другое двигло не хотели.

Алекс

Цитата: Sergik32і шо саме головне це ж то є правда
И Байкал и Иссык-кудь тоже вы? :P
И Баден-Баден   ;D

Значитца,ковчег армяне от вас на гору заховали? ;)
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328