Флудилка 2015

Автор Kritik, 04 Січня 2015, 00:51:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

VladRus

Цитата: gda_1974Андрьон - третье предупрежение = БАН
Ну вот, а я говорил. Вы все еще хотите тему о ситуации в стране на этом форуме? Вопрос риторический.

Алекс

Цитата: Алексчук
Цитата: АндрьонДружище, этот разговор показал, что всё ещё не поздно изменить. Нам ихняя кровь не нужна.
Всё станет на свои места, когда мы будем общаться, а не мочить друг друга.

Согласен. Только они должны понять, что к НИМ ДОМОЙ никто идти не собирается, но и мы их к себе не звали.
Незваный гость-в горле кость.
2цитата ) 29 янв, 2015, 23:02     Re: Запрет на выезд гр. Украины из Украины. Мифы и реальност

С нами с: 29.11.2014
Всем доброго времени суток!
Позавчера прилетел брат жены, самолетом(аэропорт Жуляны, Киев), выпустили без проблем.
Самолет был полный, с его слов мужское население массово покидает/скрывается пределы Украины.
а между тем власти подключили даi для вручения повесток.
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Kritik

Цитата: Алексчук
Цитата: АндрьонДружище, этот разговор показал, что всё ещё не поздно изменить. Нам ихняя кровь не нужна.
Всё станет на свои места, когда мы будем общаться, а не мочить друг друга.

Согласен. Только они должны понять, что к НИМ ДОМОЙ никто идти не собирается, но и мы их к себе не звали.
ну це добре шо ви не збираєтесь
але подивитись відео з всяких груп Новоросія і т.д.... так в них постійно \"вот відіб\"ємо Дебальцево, і підемо на Львів....\"
бачите ви налякались купки видуманих Правосеків.... до речі, я вам скажу тако по-секрету, шо до майдану, я, як ви думаєте бандерівець, ніколи не чув шо таке правий сектор, і хто це такі....

придумали якусь страшилку, а ви як малі діти налякались
та вас там міліони людей, ви боялись сотні шизанутих націоналістів?

тобто ви подивись ТВ де вас лякали правим сектором, і попросили путіна вас захистити?
він ввів війська, і получилась вот така жопа....

а зараз я дивлюсь відео де ДНРівці кажуть прямим текстом шо підуть на Львів, а дорога на Львів явно йде через Тернопіль, то шо мені просити з соплями Обаму ввести війська?

ви шо дійсно вірите в якихось там бендерівців? в правосеків? думаєте в нас калаші під подушками? танки на городі закопані?

я реально в шоці...
я думав дорослі розумні люди не могли повірити а такий бред....

вот подивіться яка в нас ситуація получилась, вона досить стандартна для нормальних країн світу
вот в нас є Схід і Захід.... був Кучма, тіпа зі сходу, ОК
потім був Ющенко, тіпа з заходу, ОК
потім Яник, зі Сходу, ОК
тепер прийшов Порох, з заходу, ОК

я так бачу шо це стандартна процедура для нашої країни... раз ваші обкрадають, раз наші... чому ж цього разу ви так налякались? невже дійсно правого сектору?))))))) мені реально так смішно це читати..... люди бояться правого сектору  *ROFL*

вибачте, відволікся, від серйозної і не смішної теми.....

в кожній країні так є, є консерватори є ліберали, є демократи і республіканці.... ну не всі люди однакові.... але ж можна якось жити разом..... чому ви так різно почали нас ненавидіти? і шо доброго вам дала ваша ДНР/ЛНР/Росія? зараз вам краще живеться ніж 2 роки назад? чи навіть при Ющенку? чи ви думаєте шо через 5 років буде краще? та ви уявіть собі скільки це треба роботи і грошей шоб все відбудувати..... це просто жах.....
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Sergik32

правда і справедливість ушли в минуле разом з курсом долара 8,0
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Sergik32

А що дасть відкриття політичної теми, га?Чи сидячи на дивані рішаються проблеми, я бачу що вже пів форума пересралось, лишилось іще трошки і можна закривати. Хто має бажання іти воювати той іде, хто немає той не йде, а сидіти біля екрана і розводити пездіж і обсирати один одного, то це не гідний вчинок розумних людей. Хто хоче потріпатися на політичну тему - гайда на шоу Кисельова чи йому подібних.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Sergik32

А стопудово не буде тут без звинувачень, образ та іншої безглуздої полеміки, і я не бачу тут ніякої позитивної нотки в такій темі. Тут форум по автомобілях, і я ще невідкого не почув образи, навіть за неправильно сформульоване питання на рахунок ремонту чи просто поради щодо машини чи якогось вузла-деталі, і це є чудово, і не важливо чи я з західної частини чи східної, от таке спілкування я поважаю. Ми не в політиці і від нашої словесної перепалки на форумі, питання загальнодержавного рівня не вирішаться, думка кожного є різна і її потрібно поважати, а не відразу давити і ображати опонента, перечитувати пости і шукати коварні фразки чи навіть натяки, а нажаль тут уже із-за цього багатьох людей немає, просто покинули форум.

Володимир

Цитата: Sergik32А що дасть відкриття політичної теми, га?Чи сидячи на дивані рішаються проблеми, я бачу що вже пів форума пересралось, лишилось іще трошки і можна закривати. Хто має бажання іти воювати той іде, хто немає той не йде, а сидіти біля екрана і розводити пездіж і обсирати один одного, то це не гідний вчинок розумних людей. Хто хоче потріпатися на політичну тему - гайда на шоу Кисельова чи йому подібних.
Єдиний можливий плюс буде за умови що всі любителі політики будуть сидіти в одній темі, а будь які натяки на політику в інших темах будуть банатись без попереджень. Тоді можна буде ігнорувати дану тему і спокійно спілкуватись на форумі. Більше нічого ця тема не дасть, так як показує досвід, переконати когось в чомусь, це марна трата часу та нервів.
Цитата: АлексчукЯ  думаю, что будет возможность понять друг друга, если конечно не перейдет все в обвинения, типа \"забирай свои игрушки и не писяй в мой горшок\" ( чемодан вокзал ...).
Рік тому за часів майдану, було багато старань переконати один одного, в результаті всі залишились при своєму, дуже багато людей пересварились, і дуже багато хороших людей пішли з форуму.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

VladRus

Не хочу в это верить...
Кузьма Скрябин погиб в аварии
Цитувати виділенеАвтомобиль певца столкнулся с грузовиком, артист погиб на месте.

На Днепропетровщине в автомобильной аварии погиб известный украинский певец Андрей Кузьменко, известный под псевдонимом Кузьма Скрябин, сообщает областная милиция.

По предварительным данным, около 8 часов 20 минут, в Криворожском районе Днепропетровской области возле села Лозоватка произошло столкновение внедорожника певца и грузовика.

Артист от полученных травм погиб на месте происшествия.

Sergik32

тавишо, шкода, класний був чувак, да і секвоя то крепка машина, але походу ремінь безпеки ніхто не одягав

Жулик

бляха я в печали четкий чувак, тре пристьогуваця  :\'(

Sergik32

ну я дивлюсь при такій деформації об газона то навряд чи навіть ремінь допомігби

Romka

шкода, співчуття...
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

dj_doom

кто-нить что может сказать о магазине http://exspress-zapchast.com/ ?
там вроде гтц фенокс есть по норм цене, но мало ли, вдруг что подсунут.. )) решил уточнить..

Володимир

http://fishki.net/1412640-obman-na-zhelanii-sjekonomit-jelektrojenergiju.html
В погоне за мнимой экономией люди готовы на многое, например, на покупку шарлатанских электронных девайсов, обещающих каким-то чудесным образом снизить потребление энергии. Знакомство с одним из таких «чудо-устройств» ждет вас ниже.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion