Мій конструктор SDT Славута 1.2si 2007р. VS Лада Калина 1.6 2008р.

Автор Саша, 28 Вересня 2010, 22:37:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

SWarlock

Похоже на иммобилайзер. Посмотри на ключе - на нем есть заглушенное отверстие (часто - красной заглушкой). Если там пустое отверстие, то заглушка выпала и вместе с ней колбочка с электронным ключом. Есть второй ключ? Если да, то можно временно не обращать на это внимание. Если нет, то надо ехать к сервисникам, чтобы они поставили электронный ключ (если выпал)  и в \"мозгах\"-ЭБУ прошили его. Процедура раньше была 250-600 грн.
ЗЫ: возможно, колбочка с электронным ключом выпала в кармане/сумочке, где хранится ключ или на коврик под ноги водителя.
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Саша

дякую! \"популярно\" пояснили! в мене один ключ чіп сидить в ньому і випасти не може ніяк!другого ключа немає!мда... попав я.... евакуатор мені в допомогу!   *WALL*
LED тюнінг

Саша

махнув сьогодні 250км для того щоб зремонтувати ключ оскільки спец сказав по телефону шо діло в ключі і потрібно ремонтувати його!

- 200грн (газ)
- 150грн (ремонт ключа)

спец поясний шо з часом у чіпованих ключів утворюються мікротріщини на платі і тому ключ відмовляється заводити машину!
LED тюнінг

Саша

попрацював трошки біля машини сьогодні, а то чьото часу обмаль тепер...
переклеїв бархотку на ущілюнювачі вікна бо вона від тепла опустилася вниз і резиновий ущільнювач царапав тоноване скло. пофарбував плафон. перепаяв діод кнопки ЕСП бо не світила, але нажаль новий діод виявився яркішим та зеленішим.
 - автомийка - 20грн

LED тюнінг

Саша

- кнопка ЕСП з фішкою - 50грн
 - клей - 37грн
кнопку встановив  у ручку
і почав обтягувати вставки дермантином (кста обтяжка це адкий труд) в результаті середина вставки не приклеїлася  :(

LED тюнінг

Саша

карочь здер той дєрьмонтин і пофарбував вставку в чорний вийшло галімо але пока так а шо робити.... поки не придумаю шось інше!

LED тюнінг

Володимир

Цитата: олександркарочь здер той дєрьмонтин і пофарбував вставку в чорний вийшло галімо але пока так а шо робити.... поки не придумаю шось інше!

Ти ж ніби виставив машину на продаж, то нафіга курочиш, покупці більше віддають перевагу стоку.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Саша

враховуючи те шо я її вже майже рік продаю перспектива зараз продати практично нульова,а руки то хотять шось робити тому і ...
я не курочу я вдосконалюю,але на цей раз не получилося!буває...
LED тюнінг

Саша

сів акум...  :\'(  походу тре йти воювати з магазином поки гарантія не закінчилася!
LED тюнінг

gray-black

Цитата: олександрсів акум...  :\'(  походу тре йти воювати з магазином поки гарантія не закінчилася!
літом акум бажано дозаряджати раз в 3 місяці,а зимою раз на місяць
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Andrew1.2Li

Цитата: олександрсів акум...  :\'(  походу тре йти воювати з магазином поки гарантія не закінчилася!
да у тебя походу не правильно майфунамана подключен!батарейку можно так убить!

[url=http:

Саша

майфуна в мене в кожній машині так підключений і проблем нема більше ніде тільки тут

а на рахуно дозарядки кожен місяць дик у мене в баті був акум, який прослужив 8 років і ні разу не потребував дозарядки!
LED тюнінг

Andrew1.2Li

Цитата: олександрмайфуна в мене в кожній машині так підключений і проблем нема більше ніде тільки тут

а на рахуно дозарядки кожен місяць дик у мене в баті був акум, який прослужив 8 років і ні разу не потребував дозарядки!
А майфун сам один и тот же в каждой машине?

[url=http:

Саша

Цитата: Andrew1.2Li
Цитата: олександрмайфуна в мене в кожній машині так підключений і проблем нема більше ніде тільки тут

А майфун сам один и тот же в каждой машине?
прикинь такі да!
LED тюнінг

Жулик