глючит ДПДЗ или что-то другое...????

Автор Zhuk, 21 Січня 2012, 21:33:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Сергій75

Чем этот пыльник можно заменить, и вообще нужен ли он?

Цитата: TOXAT
Цитата: ВолодимирНа яких режимах?
При движении накатом. Признак ХХ светится, дроссел в 0, а приоткрыватель зависает, соответственно держаться обороты около 1400.

Кстати, как вылечил зависание оборотов?
Когда я заправляю полный бак бензина - моя машина дорожает в два раза!

kb-403

Добрий день. Підкажіть будь ласка всі хто брав ДПДЗ ВТН 3202 на славуту там кріплення дроселя під лиску?. Просто в мене з заводу стоить ДПДЗ (кріплення під хрест). То як буті тоді? який тоді брати датчик безконтактний?

archimedzp

Цитата: kb-403Добрий день. Підкажіть будь ласка всі хто брав ДПДЗ ВТН 3202 на славуту там кріплення дроселя під лиску?. Просто в мене з заводу стоить ДПДЗ (кріплення під хрест). То як буті тоді? який тоді брати датчик безконтактний?

3202 идет под полумесяц. Под крест 3302 http://www.vtnauto.com/ru/3302.html

Володимир

Цитата: kb-403Добрий день. Підкажіть будь ласка всі хто брав ДПДЗ ВТН 3202 на славуту там кріплення дроселя під лиску?. Просто в мене з заводу стоить ДПДЗ (кріплення під хрест). То як буті тоді? який тоді брати датчик безконтактний?
3302.3855

http://www.vtnauto.com/ru/3302.html

Обертаються датчики в одну сторону
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

kb-403

я знаю що вони різні по кріпленю. В менеззаводу стоить з хрестом. Якщо брати ВТН то мені підходить ВТН 3202 новони з кріпленям під лиску тільку а в менеж під хрест.

Володимир

Цитата: kb-403я знаю що вони різні по кріпленю. В менеззаводу стоить з хрестом. Якщо брати ВТН то мені підходить ВТН 3202 новони з кріпленям під лиску тільку а в менеж під хрест.
Хто тобі таке сказав, я тобі кинув два креслення датчиків, один під лиску інший під хрест, відрізняються тільки посадочним місцем на осі.

Купи 3302 і не пар людям мізки.

kb-403

На ВТН 3302 пише що він непідходить до славути

Володимир

Цитата: kb-403На ВТН 3302 пише що він непідходить до славути
Не вір всьому що написано, якщо в тебе на хрест, то ішого датчика на хрест ти не знайдеш.

kb-403

Володимир

Цитата: kb-403а в тебе як вінпрацює?
В мене датчик під лиску, були роки що ставились датчики під хрест, або можливо в тебе на машині дросель чи цілий двигун від сенса.