Славутка 4izmena

Автор 4izmen, 18 Квітня 2009, 21:58:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Димончик

Жуть , оце дороги у Львові :dizzy:
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Александр

уважніше на дороах, а то так можна з одним рулём в руках приїхати додому :d

Где фотки секретки?
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

XrYsT

Онаж на то и секретка, что ее не кто больше не видел!!! :d
Славута 1,2 с Pantera 3300 - ЦЗ - SONY 410U :whistling:

4izmen

Сьогодні думаю викладу фотку :)

DIMONCHIK о-да у Львові прикольні дороги)))) :D Вчора їздив на озеро, їхав по Стрийській трасі - ЛЯЛЯ, я ше такої дороги в нас не бачив, клас, таке задоволення получив :D :)

S@NEK постараюся бути уважнішим :cool:
Don\'t vorry - be happy

Димончик

ну хоч ходовку не побив ? :cheerful:
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I

4izmen

походу - ні, все ок))) це хоть добре, але думав шо буде песець.. хотя тре буде, щоб спец переглянув подушки, може чи з ними все ок....
Don\'t vorry - be happy

Kritik

4izmen
Обдивися стакани, шоб не було десь тріщини.
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

Завтра обдивлюся, сенкс.

А тепер є ДУУУУЖЕ важливе питання:
Зняв панельприборів, приніс до хати, хочу розібрати, тобто зробити так, як в нас хтось на форумі - відклеїти з внутрішньої сторони шкали зелені кусочки стрічки, тобто об не було зеленого світлп, а зробити якесь інакше, тільки незнаю як ту шкалу витягнути, поможіть, підкажіть!!!!))))

Велике прохання, якщо можете знайти фотки, я їх тут бачив, але як завжди, коли треба, то знайти неможливо, подивіться, буду дуже вдячний!!! :)
Don\'t vorry - be happy

4izmen

KJIuM Велике тобі спасибі!!! :) Буду шось хімічити)))))
Don\'t vorry - be happy

Димончик

Только химич аккуратно, иногда после \"химии\" стрелки приборов задевают за шкалы (а когда приборка на солнце нагревается, шкалы коробит , стрелки клинят об шкалы.  :dizzy:    - это неизбежно.. и катушки в приборах подгорают, начинают показывать не то шо надо. В итоге едешь - показывает температуру 80 , нормальная ., а на самом деле останавливаешся - закипел.. больше 110 ..
Будут ответы \" У меня 8-мь лет такие стоят - и ничоо !! \",,, ... бредятина - так у всех , просто стесняются, смотрят внимательно на указатель , дабы не пропустить момент капиталки.

4izmen

Ууууу, мужики, ви мене лякаєте :/
проте нічого я не зробив, боявся знімати стрілочки, бо потім нормально не поставлю, але KJIuM мені якраз вчасно допоміг, бо я вже міг шось поламати.
Don\'t vorry - be happy

4izmen

Цитувати виділенеСтрелки выставишь потом, они все-равно не правильно показывают, возьмешь гпс у кого-нибудь ))

:d :D :D Жесть, нє, краще зараз зачіпатит не буду, хіба коли буде натхнення :)
Don\'t vorry - be happy

4izmen

Опа-чік, з\'їздив на огляд до свого знайомого, поміняли гальмівні передні колодки, поставив Finwale (кажись), поки що вкатую.
підтягнули підшипник задній, спустили тиск в шинах (ззаду в Росавіку було 2.7 атм.. :/ )
Тут думаю їхати на моря, проте через Київ, тому постала потреба взнати що потрібно і хто б міг позичити про всяк випадок бензонасос.....
Чув що треба мати тросик щеплення, а його самому в польових умовах поміняти можна??
Хочу купити букситрний трос, проте є стальні на 3000 кг і є типу лєнти на 3000 і на 6000 кг, який взяти??
Сенкс за допомогу))))
Don\'t vorry - be happy

Kritik

Бери ленту.
Славуту потягне.
Трос сцепи міняти просто і за 30 хв перший раз справишся.
Ше візьми ремінь ГРМ, ДХ, комутатор, топливний фільтр, ну і всьо вроді....
БН можу продати. 50 грн :D
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

Взяв сьогодні ленту на 6000 кг(принаймні так пише) ще пару штучок, фотки прилагаються чуть нижче.
Завтра в подорож вирушаю, до Києва, тобто поблизу Києва буду перебувати дня два.

Блін, значить треба завтра ще трос сцепи купити і ремінь ГРМ, а решта походу все є.

Kritik міг би й подарити ;)
Don\'t vorry - be happy