Мій конструктор SDT Славута 1.2si 2007р. VS Лада Калина 1.6 2008р.

Автор Саша, 28 Вересня 2010, 22:37:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

LED тюнінг

Саша

LED тюнінг

YUKON

Саньок! Як \"славутовод\" \"славутоводу\" розкажи, яки симптоми збільшення зазорів в ел. Підсилювачі в Калині! Тобто як виявляється ця трабла, будь- ласка розпиши детальніше як воно чи стукає чи ше шось! Корочь на вихідних в моій Калинці передивився передок ходовку! Все гут, шатав карданчік на рульовому в салоні, теж гут! Але при проізді жд коліі або при ізді по щебню в рульовій присутній звук неначе щось не прикручене, і чутно на баранці добре! Можливо це підсилювач! От і прошу тебе допомогти з цього приводу! Вдячний за відповідь!

Саша

нема питань!слухай!)))
шоб визначити чи стукає ЕУР тобі потрібно розєднати карданчик посередині зловити рукою за хрестовинку і туда сюда рульом подьоргати якшо то стукає хрестовина то ти відчуєш це так сказать \"під пальцями\" а якшо ЕУР то відповідно на хрестовинці шату не буде а стукати буде! якшо в тебе ЕУР виробництва МАХАЧКАЛА то він ремонтується дуже просто якшо інший то мабудь прийми мої співчуття! і ше якшо ти роєднаєш і не буде шату у хрестовинці і не буде стуку у ЕУР то то ше може бути або рульова або наконечники або бочечки на рульових тягах  ну напевно все розказав якшо шо пиши!
LED тюнінг

Саша

пробило прокладку ГБЦ  (тосол у маслі)  замовив запи... ждьомс!  :\'(
LED тюнінг

Жулик

Та не страшно...
Вот че пробило интересно? У меня у бати пробило на пежо 2000года то там понятно она просто сгнила...

Починили за 2 дня сами, в медленном аккуратном темпе...

Саша

ну взагалі-то кипіли кілька разів і ше грішу на тосол який зхавав прокладку!
LED тюнінг

Жулик

тосол какой синенький по 10грн за литр был?

Саша

Цитата: Syava_тосол какой синенький по 10грн за литр был?
та шось на подобі того!
LED тюнінг

Саша

і так:
 - масло шел  - 365грн
 - фільтр ман - 70грн
 - тосол фелікс - 210грн
 - прокладка ГБЦ VICTOR REINZ - 88грн
 - прокладка колекторів - 177грн
 - прокладка клапанної - 31грн
 - бачок тосолу -
 - сальники клапанів - 65грн

LED тюнінг

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Устинов Сергей

Оце так гаражик... Я так хочу собі гаражика, ну хоч маленького... А тут така красота... Круто!

Sergik32

і станок токарний є, а анштрумента кіко, вашпє мЯчта
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Саньок! Молодець, шо все зробив але тосол не айс! Спробуй концентрат з водичкою! Для помпи краще і тобі не дай бог \"танців з бубном\" меньше! Я собі брав Хепу г 11 - 365 грн. та 30 на дист.водичку! Хєпу мені на Славці зберіг рідну помпу з 0 і до продажу (118 тис.). Думаю це показник.

Саша

да хлопци гараж пєсня але не мій  :(  але памальку стараюся свій таким зробити!збацав тески,прес,є парочка зйомників, торба ключів такшо працюємо у цьому напрямку!машини крутити люблю головне мати чим і бажання!
сам не робив і добре зробив бо роботи там ну наф
хепу тож у славу лив і мені не сподобався взагалі а цей шо я залив то лили на заводі в калину!

висновок!після даного ремонту машина веде себе ну просто песьня!моторчик робить тихенько,не дизелить,реально машина легше дихати почала і тяга більша чуток!такшо хоть бабла крапаль пішло але користь  замітна!
LED тюнінг