Автоновости

Автор Жулик, 25 Лютого 2015, 17:32:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Жулик

Ну все! Города и так были в пробках, а теперь и вовсе пешком будем ходить  :(

Sergik32

ага, щазззз, тепер послідує податок на авто і чим старіша тим більше платити тра, ну європа ж так живе, такщо не тра так радуватись сильно
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Lisiy83

ну всё, теперь Славуты по 500 баксов никому не нужны будут)))

Устинов Сергей

Это ведь хорошо. Ну кому будет плохо, если мы потихоньку начнем ездить на машинах хоть с каким-то подобием безопасности?

Sergik32

я згоден і на славуті за 500 баксів їздити, аби не бомбили і з/п була тоже 500 баксів, а там якось побачимо що да як
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

LAP

Цитата: Sergik32 від 29 Листопада 2015, 23:22:15
я згоден і на славуті за 500 баксів їздити, аби не бомбили і з/п була тоже 500 баксів, а там якось побачимо що да як
да, хочется что бы снова был мир в нашей стране!

Володимир

Цитата: Устинов Сергей від 27 Листопада 2015, 10:06:20
Верховная Рада Украины подписала Законопроект 3251. Скажем так, это историческая веха в истории страны. Она касается изменений акциза на автомобиль и теперь граждане Украины смогут дешевле купить ввезенные иномарки. Проект закона №3251 со второго раза поддержали 239 народных депутатов, передает пресс-служба парламента.

Данный закон приравняет ставки акцизов таможенной очистки подержанных автомобилей к ставке на новое авто. Это значит, что объем, и тип двигателя, и год выпуска машины ставка акциз подержанных автомобилей, которые имеют моторы до 1500 "кубиков", упадет в цене приблизительно в 20-кратном размере. Моторы до 3000 "кубиков" - подешевеют в 15-кратном размере, если более трех литров - в полтора раза.

Отметим, что проект будет иметь срок действия - до конца 2017 года.

По телевізору кажуть що халява закінчується 1 січна 2016 року, так як з 1 січня вступає закон що забороняє ввіз авто норми викидів якого нижче євро 5, тобто ввезти можне буде машину не старше 5 років.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

наше правительство умеет все сделать пучком, замутить закон 31.12.15 в 23:50 на малый налог. Только закон будет действовать до конца года  :rofl: :rofl: :rofl:

Устинов Сергей

Кабінет міністрів схвалив введення з 2019 року обов'язкового технічного огляду для легкових автомобілів, який було скасовано в 2011 році, з 2015 року - для вантажівок, з 2017 року - для автобусів, а до 2022 року - для мотоциклетної техніки.
Дані положення були схвалені урядом 9 грудня в рамках презентації законопроекту "Про приведення законодавства України в сфері автомобільного транспорту згідно з актами Європейського Союзу", повідомляє УНІАН.
Також, згідно з документом, пропонується ввести встановлення пристроїв для обмеження швидкості вантажних автомобілів до 90 км/год (з 2015 року), автобусів - 100 км/год (з 2017 року) та шкільних автобусів - 70 км/год.

Жулик

Вот у роды! Я про выделенный текст   :facepalm:  :beee:
Прийдется до 19года ГБО зарегить  :beee:

YUKON

Жулик

YUKON

Цитата: Жулик від 10 Грудня 2015, 15:55:59
Цитата: YUKON від 10 Грудня 2015, 15:53:40
На Хаммері? :yahoo:
На авци!
100 раз ще іі продаси, молодий, ще собі купиш броньованого Хаммі! Бо є чуйка шо як так справи "підуть далі" на броні тік і можна буде іхдити!

Жулик

та все будет гуд 5 лет откатаю думаю )