Свічки

Автор Kritik, 25 Травня 2008, 23:50:06

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: YUKON від 06 Січня 2016, 11:04:55
Цитата: Lisiy83 від 06 Січня 2016, 11:00:06
Цитата: Жулик від 06 Січня 2016, 10:38:57
Цитата: Lisiy83 link=topic=424.msg451621#m  :-Dsg451621 date=1452069481
а почём ты брал свечи NGK на которых сейчас ездишь?
что то в раене 300грн брал гдето 3 мес назад...
оригинальный японский NGK не может стоит 70 грн за свечу
Як казали наші перекупогочікі з германіі, цвічка боч в Херманіі коштує 2,5 еуро! Рахуємо, робимо висновки!

чуешь в тебе в килине шо стоить? И який зазор в свечах рекомендуемых заводом для калины?

то 2,5уеро то 70грн, а шо в германи нема перекупов  :rofl:, у нас тоже цина вариируеця на одну и туже свечу в 50грн  :facepalm: в разных магазах  :-D

Кцтати цвичке бош ехать с рашки дальше в Германию чем в Украину, вот и цена больше изза транспортных расходов  :-D. Я всеже надиюсь шо раша товары в нас запритили и бош буде не рашовський ...

YUKON

НГК, зазір 1мм, але я ті нгк поставив тому шо брав на Славутку як зпасні, а потім як Ласточку купив, замінив з принципа, хоча рідні робили ще норм але дружаня інжєхтарщік каже шо тре рідні замінити по пробігу і для чістоти відчуттів! А якби не було нгк то купив би ТТ-кі!

Жулик

Цитата: YUKON від 06 Січня 2016, 11:09:12
НГК, зазір 1мм

от падлюки хворумськи авеахвирума, все про 0,7-0,8 трендять  :(

YUKON

Так під газ рекомендують зменьшувати зазір на 0,1-0,2 мм, оскільки швидкість горіння газу меньша ніж бензу!
Я с Камєлком з цього приводу общався, мов тре зменьшити, він кажє що якщо не беспокоіть з таким зазіром хай ізде! Тим більше шо в менеж стоіть по катушці запалювання на кожен ціліндр а в те ж 1 котушка + ВВ шнуркі! Мо тобі і дійсно треба!

Жулик

Цитата: YUKON від 06 Січня 2016, 11:15:48
Так під газ рекомендують зменьшувати зазір на 0,1-0,2 мм, оскільки швидкість горіння газу меньша ніж бензу!
шото я сомниваюсь шо то буде добре  :beee:

YUKON

Цитата: Жулик від 06 Січня 2016, 11:12:11
Цитата: YUKON від 06 Січня 2016, 11:09:12
НГК, зазір 1мм

от падлюки хворумськи авеахвирума, все про 0,7-0,8 трендять  :(
Взагалі то для інжа тре 1мм, а то ти написав карбові зазори! Алеж ми не враховуємо те зо іздимо на газі!

Жулик

та и в карбовой славуте ариджинал свечи идут с 1-1,1  :(
правда там табличка одна и таже но я всеже думаю что табличка сначала была придумана для карба а потом появился инж  :-D

Lisiy83

Цитата: Жулик від 06 Січня 2016, 11:02:30
найди цену по моиму орегинальному коду оригинальных свичок и кинь ссылку  :-D
[/quote]
я не знаю какой оригинальный номер твоих свечей, но я тебе по поводу цены скажу что когда я на свою шкоду покупал оригинальные NGK через знакомого, то одна свеча стоила 40 или 50 грн. тогда курс доллара был 8, соответственно цена одной свечи 5-6 долларов

YUKON

А завод пише 0,7-0,85мм, читай під капітом! :rofl:

Жулик

Цитата: Lisiy83 від 06 Січня 2016, 11:26:01
Цитата: Жулик від 06 Січня 2016, 11:02:30
найди цену по моиму орегинальному коду оригинальных свичок и кинь ссылку  :-D
я не знаю какой оригинальный номер твоих свечей, но я тебе по поводу цены скажу что когда я на свою шкоду покупал оригинальные NGK через знакомого, то одна свеча стоила 40 или 50 грн. тогда курс доллара был 8, соответственно цена одной свечи 5-6 долларов
[/quote]
знакомый тебе намахав  :rofl:

ариджинал свечка в мене NGK BKR6E-11

Цитата: YUKON від 06 Січня 2016, 11:26:33
А завод пише 0,7-0,85мм, читай під капітом! :rofl:

От дибилы, зуб даю отот бош шо под капотом по ариджинал номеру з свичного завода сходыть с зазором 1,1   :facepalm:

Lisiy83

Цитата: Жулик від 06 Січня 2016, 11:29:05
знакомый тебе намахав  :rofl:
ну пусть будет так. катайся на боше от знакомых которые тебя не намахали  :-D

Sergik32

на заводі кондуктор для пайки стоїть, от тому такий зазір, і хрен його хто там виставляє, коли вони сотнями падають з канвейєра
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

та папробую, яж этот рас не у знакомого брал  :-D, беру на екзисте уже запчастюль там набрал на 4машины на 5000грн, пока без приключений, они типа гарантируют что они не работают со всякими ушлипанами.
Цитата: Sergik32 від 06 Січня 2016, 11:37:25
на заводі кондуктор для пайки стоїть, от тому такий зазір, і хрен його хто там виставляє, коли вони сотнями падають з канвейєра
Не ну не гани цех на АД17 тож БИШ воны мають робыть не як попало ...

Жулик

вытягиваю с бортовика:
Цитувати виділене
Значит прикупил я всеже бош еб....ш  :-D
Вытянул свои НЖК с виду вапче гуд  :ok: звиняюсь за китая фон, фото НЖК:

Ну а вот и бош которыми я приятно удивлен, коробочки все заклеены (написано майд ин джермани)  :yahoo:, на самих свечах на железе тоже набит значок боша и майд ин джермани, качество свечей отменное:

Засекаю метраж  :-D

Провал слава богу ушел, все паехали дальше  :-D

Lisiy83

китайцы умеют делать красиво))))))))))))