Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

То і є оригінальні чохли на сидіння! А на кшалт червоної стрічки я вже казав! Відчепись! Піди у Вайбері чат перечитай! Мені подобаються і чохли на сидіннях і на баранці і на ричагу КПП! Я ж мовчу як ти зелені презервативи в КАЛося ставиш! :yahoo:

Жулик

той презик не выдно вин пид чахлом в цвет салона  :heppy_dancing:

Мда аригинальни чахлы якись савсем не аригинальни  :facepalm: :rofl:

Шо отаких на малинку не существуе?

YUKON

То як не віриш я фото тут викладав, вони з логотипом ВАЗ, на задніх сидухах роздільні під кожну сідушку і спинку, і бірочка рашовська! А от твої, я взагалі не бачив чохли! А от чорнобильску лоховську тую бачив!

Жулик

в мене тупа ариджинал як отаки як на фото шо я на ладу скидав.

А то я шукав шукав, а потим падумав та грець с тимы грошмы тож вже не славута та и куляю одын рас на все время и купил ариджинал, тупа пашити под мой салон.

YUKON

Да шо ти прицепився до тіх чохлів, аріджінал вони! В мене в дружані стоять як ти показа, кашлатяться вони! За 3 роки на "х" похожі! Кріпляться $ образними скобами! Не подобається мені вони, взимку в очечо холодні! Хоч і підігрів є але все одно погані вони! Мої теплі, пошти жопогрєвкю не користуюсь! Сідуху обтягують класно! Колір під колір авто! Зносостійки! Більше ніяких претензій до чохлів не маю! А купити бєжеві щоб стірати їх як труси не хочу!

Жулик

в мене вапче ниче не кашлатица, тре було на укр авто брать тупа ариджинал  :P

Попу не грей то плохо влияе на коки.

Холодно ему ты пасари  :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 17 Лютого 2016, 14:18:54
в мене вапче ниче не кашлатица, тре було на укр авто брать тупа ариджинал  :P
Попу не грей то плохо влияе на коки.
Холодно ему ты пасари  :rofl:
Ти чи читати не вмієш? Написав, пошти не користуюсь бо гарні і теплі чохли! А ото на таки як в тебе, сідаєш в холодну машину неначе голим задом на лід! А літом нагріваються потім зновуж таки неначе голим задом на буржуйку! Не гадісь ті чохли! Тим більше свої брав б/в і бач вони гарно виглядають, а взагалі їм х/з сік років! Ніде ні потерті ні заїжджені! Вишитий логотип під колір салону, біжевий! Гарні чохли!
А ти Жульке ще та троляка!

Жулик

та галими в те чахлы куда там им до моих браця  :rofl:.

якась фигня.

YUKON

Цитата: Жулик від 17 Лютого 2016, 14:31:40
та галими в те чахлы куда там им до моих браця  :rofl:.
якась фигня.
Куївський безкультурний троль! :yahoo:

Жулик

як оце люди на кожаных ездять и попа не мерзнит? И летом не прилипает?

Кстате у себе не разу не замичав шоб жопой на холод сидаю.

SWarlock

Цитата: Жулик від 17 Лютого 2016, 14:41:17
просто они никогда не признаются, что кожаный салон купили дорого и лоханулись.  :rofl: :facepalm:
Жулик, а у тебя какие чехлы? Есть где-то фотки?
ЗЫ: я себе покупал такие. Не оригинал, но сшиты так, что как влитые. Народ не верит, что чехлы - говорят, что это просто родной салон. Летом - не прилипают, зимой - не холодно  ;) , выглядят прекрасно  :ok: , стоят. дорого.  :rofl:
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Sergik32

гарні чохли, дійсно сидять як влиті
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Кстате у себе не разу не замичав шоб жопой на холод сидаю.

Аггааа памперс знімай як в машину сідаєш! :yahoo:

Kritik

в мене були прикольні чехли на Калині)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Жулик

Цитата: SWarlock від 17 Лютого 2016, 21:18:24
просто они никогда не признаются, что кожаный салон купили дорого и лоханулись.  :rofl: :facepalm:
Жулик, а у тебя какие чехлы? Есть где-то фотки?
ЗЫ: я себе покупал такие. Не оригинал, но сшиты так, что как влитые. Народ не верит, что чехлы - говорят, что это просто родной салон. Летом - не прилипают, зимой - не холодно  ;) , выглядят прекрасно  :ok: , стоят. дорого.  :rofl:
ну ты переплюнув усех, купил чехлины с ателье за цену сидух  :-D, сатрел я на них класно выглядят, но цена убила во мне надежбу их купить.

у меня такие как ото на подобии как я скинул фотку сверху на жигули )