Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

SWarlock

Жулик, я когда их покупал, они были еще не такие дорогие. :-D Если немного сэкономить на заправке и меньше ездить какое-то время, то вообще - даром. Просто я ездил с чехлами, которые мне подарили, намучился с ними, с тем, что они постоянно слазят, их надо поправлять... В один прекрасный момент психанул и заказал. Зато теперь самому приятно и пассажиры чувствуют себя как в иномарке.   :ok: :rofl:
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

YUKON

Вчора трохи позаймався машинкою! Мєлочі всякі! Виліз гємор з петлями правої передньої дверини і замітив каплі масла під машиною, і зрозумів звідкіля воно капотить(хвостовик КПП)! Вопчем роботи на 40 хвилин зі зборкою розборкою - зроблено!
Матеріали - 2 втулки(бронзо-графітні) на петлі х 16 грн=32 грн.
                    2 сальника хвостовика КПП х 8 грн.= 16 грн.
                    Фіксатор різьбових з'єднань ABRO - 85 грн.
                    Послуги перевізника Делівері         - 19 грн.
                    Робота слюсаря на СТО 100 грн. = ітого 252 грн.

Жулик

отоооо ще можна сказать нова машина а пальцям впетлях уже амба  :facepalm:

Sergik32

Від люфтизму дверей не застрахований навіть марцадес, такщо, це нормальне явище.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Цитата: Sergik32 від 21 Березня 2016, 13:49:39
Від люфтизму дверей не застрахований навіть марцадес, такщо, це нормальне явище.
перший раз таке чюю  :rofl:.
я таке бачив тока у амеге 87г в славути таврии и тут пабачил.

YUKON

Цитата: Жулик від 21 Березня 2016, 13:23:36
Для "дуже вумних", з бронею в лобі:
Пальців в Калині немає, якщо простєцкий болт то палець, тоді ти Жулік Анна Карєніна!
Там є бронзові втулки, які виходять з ладу 1 раз в певний період! 3-и ж дверини в порядку, а 1 якогось "х" заторохтіла, при тому "різко"! Така хрінь могла трапитись тік з-за одного, папереднік, падлюка неодноразово їздив з неповність закритою дверкою, вірніше він "боран" не контролював її закриття! А дверина блін, кіл 30 точно важе! От тобі і все! Казав же папєрєдніка тре одтирити лопатою по спині!
Але в зв'язку з тим, що конструхтером при проєктуванні авто думалось головою, зробилося все просто - відкрутив 3 бовтики (2 дверних і 1 огранічітеля) - вибив втулку і забив нову - роботи хвилин на 20-25! А от недай бог таке в Калосі (і не тре триндіть шо там все вічне) півкузова тре розрізати!
Ось, для загального розвитку дюже вумних - http://www.avtoall.ru/catalog/vaz-3/legkovye_avtomobili-18/vaz_1118__kalina_-437/petli_dvereiy-28/

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

кароче вывад такий, втулки в калине гавно! Як и в славуте. Слава богу шо в мене не малина.

В мене все тупа гуд я даже не сатрю тада. Дверьки закрыти четко ниче не дуе  :clap:

А с автовазом я поняв там ребята не тупи и ставлячи гавняни втулки прадумали шо наш челавек любе канструктор и ему тре оставить место для пакрутения ваза.

Ибо шо ше робыть то в холодни морозни дни?

YUKON

Цитата: Жулик від 21 Березня 2016, 15:49:17
кароче вывад такий, втулки в калине гавно! Як и в славуте. Слава богу шо в мене не малина.
В мене все тупа гуд я даже не сатрю тада. Дверьки закрыти четко ниче не дуе  :clap:
А с автовазом я поняв там ребята не тупи и ставлячи гавняни втулки прадумали шо наш челавек любе канструктор и ему тре оставить место для пакрутения ваза.
Ибо шо ше робыть то в холодни морозни дни?
Ггггггг, ти там в себе в бортовику запитував про шось - тепер ствержую і точно переконаний - Таки да - в тебе МАРАЗЬМ! При тому не старчєскій а від натури! :rofl: :rofl: :rofl:

Sergik32

кожне авто має право на існування, ну про авео не говориться, це ж зразок-еталон авто, такщо то є залізо, воно має здатність виходити з ладу, але все воно ремонтується, окрім авео, бо то є еталон і він ремонтується виключно на фірмовому СТО в штатах і тільки при н.у, 20грд, 760мм.рт.ст, вологість і т.д і т.п, все решта то шарашкіна кантора

YUKON

Цитата: Sergik32 від 21 Березня 2016, 15:56:07
кожне авто має право на існування, ну про авео не говориться, це ж зразок-еталон авто, такщо то є залізо, воно має здатність виходити з ладу, але все воно ремонтується, окрім авео, бо то є еталон і він ремонтується виключно на фірмовому СТО в штатах і тільки при н.у, 20грд, 760мм.рт.ст, вологість і т.д і т.п, все решта то шарашкіна кантора
Цеде ти там авео бачив? Авео там норм, надійне двігло на 1,5, чьорний салон!А в  Жуліка, 1,6 16 Вє, цвєт салону бєж, то КаЛось! При тому шанхайський! Спеціал єдішн - з чорнобильською туєю! :-D :-D :-D

Жулик

неа тут дело не в том просто оци мелки траблы просто выводять до смерти.
В авео застукало поехал на СТО поменяв все!

А в славци и у малого в таврии, едиш о подшка капец, пачинил едиш о тяги тре втулки минять, поченыв едиш о от динамика провод отпав, поченыв едиш о двери не закрываются тре завок розбырать, ну цуко думаешь щя я тебе поченыв!

Едиш чек загорився  :facepalm:

Пляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя? ШООООООООООООООООООООООО ЗАААААААААА ХЕЕЕЕЕЕЕРНЯЯЯЯЯЯЯЯ.

Авео 1,6 дорожце 1,5 етим все сказано тема баян, хто прокатався на 1,6, 1,5 не купе никада!

Kritik

в мене в Славуті на 50 тисяч дверки болтались як в Ламбо
на робочих Супербах дверки болтались при пробігах 60-80 тисяч, так, шо навіть закриті, на ходу, на ямах стукали
а в Калині в мене на 120 тисячах петлі не були розбиті, я хз яким чудом  :P
в Ауді на 270 тисячах тоже петлі не розбиті, але тут нема де їм розбиватись)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

YUKON

Цитата: Жулик від 21 Березня 2016, 16:00:23
неа тут дело не в том просто оци мелки траблы просто выводять до смерти.
В авео застукало поехал на СТО поменяв все!
Авео 1,6 дорожце 1,5 етим все сказано тема баян, хто прокатався на 1,6, 1,5 не купе никада!
Це твоє субьєктивне бачення питання!
Я зробив петельку і в салоні тихенько! Знач все вірно зроблено! Їздив ось на таксях на Овєа! Хай воно пощезне! Панель ота півметрова, з убітого пластика, подряпана як скотина і тріщить як падлюка! А ходовка тихенька. але нічим не тихша за калинівську! Порівняв, сам послухав! Трохи м'якіше реагує на мілки ямки та колдобинки! Але якщо брати і порівняти Те КаЛось з Акцентом - КаЛося не видно даж в підзорну трубу! І не тре рівняти КалОся з Калиною, бо вона меньше класом рівно на 1! Кітайсі фірштейн?

YUKON

Цитата: Kritik від 21 Березня 2016, 16:07:50
в мене в Славуті на 50 тисяч дверки болтались як в Ламбо
на робочих Супербах дверки болтались при пробігах 60-80 тисяч, так, шо навіть закриті, на ходу, на ямах стукали
а в Калині в мене на 120 тисячах петлі не були розбиті, я хз яким чудом  :P
в Ауді на 270 тисячах тоже петлі не розбиті, але тут нема де їм розбиватись)
Ну дик Саньок, я ж броньованим хлопцям написав, що папєрєднік падлюка! Але не так все страшо і відремонтовано за 25 хв.!