Флудилка 2016

Автор crank555, 01 Січня 2016, 00:09:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Ну оті фото ще раз підтверджують, що ти технічний профан! Я тобі про краштест, а ти про аварії! В аваріїї мерса S-classe розвалить можливо! А в краші беруться до уваги певні умови! А до тебе поки "дотече"!
Різницю, профанчику, вловлюєш?

Жулик

ну да при аварии тыж ци певни умовы соблюдаешь  :rolleyes: бо ты технично грамотный  :ok:

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Березня 2016, 11:22:30
ну да при аварии тыж ци певни умовы соблюдаешь  :rolleyes: бо ты технично грамотный  :ok:
Нє ти зовсім, отой, що по горах бігає, чи так...прикідаєшся?
І шо якщо отой розбитий в хламидло мерс то показник його небезпеки?
Жулік, "передріфтуєш", пиши пісьма!

Жулик

я тоби и кажу цы ты мени бушь распавидать?
Чилавек який ездил на ставуте де капотом вбывае?

В мене выбору небыло до славуты в мене був мацыклет то там навить капоту нема и двигателя спереду, сразу башкой.
Цикаво а краш тесты мацыклетов есть?

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Березня 2016, 11:29:20
я тоби и кажу цы ты мени бушь распавидать?
Чилавек який ездил на ставуте де капотом вбывае?
В мене выбору небыло до славуты в мене був мацыклет то там навить капоту нема и двигателя спереду, сразу башкой.
Цикаво а краш тесты мацыклетов есть?
Ага, їздив, не спрощую ці дані, але і на Шмамульєта як і на КаЛося мене не тягнуло, дивився чи є щось по акцентам до по Ріо попередніх поколінь!!!
Чувааак, а чувааак, кури бамбук з своїм Калосом - http://www.theaa.com/allaboutcars/ncap/ncap_car_results.jsp?make=Chevrolet&model=Aveo&year=2006&publicationDate=2006-02-01
3 зірочки! Ну собсна всьо! :rofl: :rofl: :rofl:
Сядь на дирчіка, роби краш тест!
Краштести є на шлеми, екіпіровку!

Жулик

От ты неук, мав бы ще с школы знать шо 3ка то (задовильно) то означае шо колы в мене едиш то палучаешь задоволення!
А в тебе малина на 2ку (незадовильно) тобто задоволеня нулеве, от ты и шукаешь чим бы себе задовольныть  :rofl:, например чехлом тюнинхованым на кпп, едиш, мацаешь и думаешь про майбах а на панель приборов не дывыся шоб задоволення неиспортить  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Березня 2016, 11:47:01
От ты неук, мав бы ще с школы знать шо 3ка то (задовильно) то означае шо колы в мене едиш то палучаешь задоволення!
А в тебе малина на 2ку (незадовильно) тобто задоволеня нулеве, от ты и шукаешь чим бы себе задовольныть  :rofl:, например чехлом тюнинхованым на кпп, едиш, мацаешь и думаешь про майбах а на панель приборов не дывыся шоб задоволення неиспортить  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Технічно неграмотна ти людина - тобто профан, то в школі було задовільно, то називається ще нічьо, а для машини це х-во! А з приводу вона тебе задовільняє? Аааааааааа, відро з кьотайськім полупокерним чиртипхайлом та чорнобильською туєю тебе задовільняє? Знову ржу німагу! Так Калина теж має 3 зірки по крашу, отой ти, що по горах бігає! :rofl: :rofl: :rofl:
Я жодного разу не казав, шо Калина мене задовільняє! Мене задоволить 1 авто - БМВ 5-ка! А остальне то "клозети"! ;) ;) ;)

Sergik32

Дядьки, ви випадково не рідні брати, бо так сваритесь як я з братом, можемо посваритися і помиритися за 5 минут  5 раз
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 24 Березня 2016, 12:18:17
Дядьки, ви випадково не рідні брати, бо так сваритесь як я з братом, можемо посваритися і помиритися за 5 минут  5 раз
Та нехай бл-ть не сопе! :-D :-D :-D

sniper

славута 1.3 Li

Жулик

Цитата: YUKON від 24 Березня 2016, 12:30:30
Цитата: Sergik32 від 24 Березня 2016, 12:18:17
Та нехай бл-ть не сопе! :-D :-D :-D
Я свого брата палкой быв и те требабуло...
Но вже позно.. )

Sergik32

пізно ніколи не буває
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Romka

Цитата: sniper від 24 Березня 2016, 13:44:28
http://po-finski.net/perevodchik
с финского на русский
:-D :hysterics: это трындец! Забил первое,что в голову пришло - доброе утро :hysterics: :facepalm:

можно и гуглом
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Алекс

Цитата: Sergik32 від 24 Березня 2016, 16:00:15
пізно ніколи не буває
Когда поперёк лавки лежит-то уже поздно
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Жулик

не пизно але безрезультатно!