здох акум :(

Автор gray-black, 16 Квітня 2016, 21:52:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gray-black

всім привіт!
  сьогодні сталася така неприємність, а саме-машинка зранку завелась з пів-оберту?пару секунд поробила і заглоха, покрутив стартером з 30 сек, і сів акум, добре що сусід уже проснувся, завели його тачку.доречі теж славута, прикурили, спочатку не хотіла заводитися ні на газу ні на бензі, після пляски з бубном, пересмикуванні роз"ємів комутатора і ДХ-завелась(було зранку сиро, може тому був такий полтергейст)
  день від"їздив без проблем, ввечері позичив у знайомого зарядне, і коли перевіряв рівень електроліту виявив що він трохи бурого кольору, я так зрозумів що посипались пластини
  як так?акуму тік рік, підзаряджаю раз в 1-2 місяці, їжджу на діагностику гени раз у 2-3 місяці до тих же хлопців що акум брав
  доречі попередній акум(новий) теж прожив 1 рік і так само вмер, тоді грішив що поп.хазяїн перед продажем авто купив самий дешевий акум
  можливо вмер він через те що я працюю торговим, в мене до 30 пусків на день, тік неділя десь 5-10
  чи буде толк якщо редукторний стартер поставити?
  зарання дякую за поради та підказки.
всім повних баків, рівних доріг і мирного неба!

Сохранить в Альбом
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Алексчук

Для начала АКБ нужно зарядить, а потом уже делать выводы. Скорее всего быстрый разряд и окрасил пластины, и это еще не означает, что они посыпались.

gray-black

в понеділок поїду до спецов по акумам,хай подивляться

$lavka

У меня стоит Стартвольт редукторный ,так крутит даже когда мозгам ( инж ) напруги не хватает для старта

gray-black

Цитата: Вячеслав від 16 Квітня 2016, 22:12:13
У меня стоит Стартвольт редукторный ,так крутит даже когда мозгам ( инж ) напруги не хватает для старта
я мав на увазі трошки не те,мене більше цікавить наскільки редукторний менше сношає акум,при частих заводках,але дякую за відгук :thank_you:

Lisiy83

Когда покупал, то гарантию давали?

gray-black

2 роки,заміряли токи заряда,+заїзджаю раз в пару місяців до їх для перевірки гени,все записується в паспорт акума

Lisiy83

Ну так замечательно. Едь к ним завтра и это уже их головная боль.

Vitaliy.

У таксистов, маршрутчиков, и иных катерогий водителей, стартер в течении дня тоже много раз запускает двигатель. Даже помню когда раньше покупал батарею, то в инструкции писалось, что для такси гарантия недействует. Поэтому денёк не мыл машину, чтобы пыль на крышу осела, и замаскировала следы от шашечек. И антенну от ЛЁНа снимал.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

kipa192

Если ты торговый агент , то аккумулятор постоянно не дозаряжен . Просто в конце рабочего дня поставь аккум на зарядку . Амперметр должен быть в цепи заряда . И наочно увидишь не дозаряд своего своей батареии . По мере заряда ток в цепи будет падать до 0 . Если ток понизился до 100 мА , батарея в отличном состоянии . У меня Югославский аккум "прожил" 10 лет , и это на ЗаЗ-968 .

Sergik32

виходить так, щоб авто працювало і не виносив мозг АКБ - треба кинути роботу торговим агентом. Яка різниця ким працюєш, пару хв їзди і АКБ знов отримав свої калорії, а якщо він зроблений з г...вна то йому і робота помічником депутута не допоможе.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

gray-black

поспішив я з висновками,специ усьо поміряли,акум в нормі,заряд 13,9 і 13,7,сказали що для славути норм,а що електроліт буроватий не смертельно,це від частих заводок

Sergik32

ну от бач і все вирішилось
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Lisiy83

так а чего он разрядился? утечка?

ZaVa

Наскільки знаю, то бурий колір - це перезаряд. Дивись РР і підкову.
http://www.akb-oil.com.ua/blog/pochemu-v-akkumulyatore-mutnyj-elektrolit
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3