Флудилка 2016

Автор crank555, 01 Січня 2016, 00:09:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Number One

Всем спасибо! О Ланосе даже не думаю, тут хоть бы газ поставить)

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Vitaliy.

Дома всегда намного лучше, чем по принуждению.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Алекс

Какие мысли приходят в голову,когда не находишь на стоянке свою 'ласточку' ?
  1. угнали.-вот же суки,а..
кому  же она нужна,акромя меня :-)
2 пля,телефон забув дома..надо же ментов вызывать
..хм-м,а шо я им скажу,где поставил спросят?тута где-то..
3 я же в тапочках .. :o
4 епсель-мопсель,там же покупки..планшет ..
Через 10 мин  нашлась на др краю стоянки-точно напротив одного из 2 павильонов-клетки со шлангами для полива
Обрадовалась мне  :-D
Славута 1.3Li 2006 г ГБО 4
 ЗиЛ-4331 прицеп ГКБ-8328

Жулик

Цитата: Salek від 13 Квітня 2016, 11:16:19
Цитата: Алекс від 13 Квітня 2016, 10:24:34
Какие мысли приходят в голову,когда не находишь на стоянке свою 'ласточку' ?

Я засмотрелся на красивый Понтиак и прошёл мимо своей машины.Уже собрался ментам звонить.
А она стоит за 4 машины до Понтиака. ;)
Причём были вдвоём с товарищем. :-D
ни на  Pontiac G3 случайно  :rofl:?

Sergik32

Да, тако трошки напилком тернути і движка помити і тойже самий ЛОТОС 80-90-х років, алеж де там в ті года нашим верхам прийняти такий ексклюзив
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Зробили у нас капітальний ремонт частини траси, як виїзджаєш на цю ділянку, то стрілка спідометра починає повільно повзти до відмітки 120, але є нюанс, тепер відчувається дисбаланс коліс, навіть на швидкості 80 кмг. Скільки не їздив по неремонтованій дорозі, биття не відчувається незалежно від швидкості, а як тільки виїзджаєш на ремонтовану, то за пару секунд починає трясти руль.

Кілька остранніх років я вже не балансував колеса, але бачу що тепер доведеться відвідати шиномонтаж.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

я раз відбалансував і все, биття немає і вже 3-тю зиму їжжу і все нормально, а стокові ВС-11 ще мають заводську балансірофку і нічо, не б'ють, от тільки вони як свинцеві, пару днів постоїть, навіть пару годин і коль розганяєшся то смикає машину, потім вже стає нормально
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

Цитата: Володимир від 18 Квітня 2016, 07:42:17
Зробили у нас капітальний ремонт частини траси, як виїзджаєш на цю ділянку, то стрілка спідометра починає повільно повзти до відмітки 120, але є нюанс, тепер відчувається дисбаланс коліс, навіть на швидкості 80 кмг. Скільки не їздив по неремонтованій дорозі, биття не відчувається незалежно від швидкості, а як тільки виїзджаєш на ремонтовану, то за пару секунд починає трясти руль.

Кілька остранніх років я вже не балансував колеса, але бачу що тепер доведеться відвідати шиномонтаж.
Вся проблемма в новой дороге  :-D, от по житомерской едишь руль и не колехне а по одесской вроди и ацвальт новый а руль колбасит, недотрымання тех процесу + крыви руки.

Sergik32

нєнєтишо, коли балансує то питає, по якій трасі буш їздити, на Житомир чи Вадесу

Жулик

Цитата: Sergik32 від 18 Квітня 2016, 13:32:25
нєнєтишо, коли балансує то питає, по якій трасі буш їздити, на Житомир чи Вадесу
Бц то универсальна гума на все случаи жизни...

Володимир

Цитата: Sergik32 від 18 Квітня 2016, 08:36:37
я раз відбалансував і все, биття немає і вже 3-тю зиму їжжу і все нормально, а стокові ВС-11 ще мають заводську балансірофку і нічо, не б'ють, от тільки вони як свинцеві, пару днів постоїть, навіть пару годин і коль розганяєшся то смикає машину, потім вже стає нормально
Та в мене також давно биття не було, але зробили кусок людської дороги і на ній відчувається.

Жулик

Цитата: Володимир від 18 Квітня 2016, 13:43:52
Цитата: Sergik32 від 18 Квітня 2016, 08:36:37
Та в мене також давно биття не було, але зробили кусок людської дороги і на ній відчувається.
я ото калы по городи в сели еду тоже бытя есть чьогоб це цикаво? Савпадение? Не думаю  :rofl:

Romka

Странно, тут бьет, тут не бьет. Разве так бывает? У меня на любой дороге при одинаковых скоростях проявлялось.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Та я думаю піддомкратити кожну сторону і поганяти кожне колесо не помішає, дороги в жахливому стані, то інколи доводиться рівняти диски, можливо це впливає на баланс.

Володимир

Почему я не люблю новые машины

Записки автомеханика.

http://fishki.net/auto/1923469-pochemu-ja-ne-ljublju-novye-mashiny.html