Флудилка 2016

Автор crank555, 01 Січня 2016, 00:09:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

ну скоро і мужикам вживлять підсвітку
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 18 Травня 2016, 08:03:17
ну скоро і мужикам вживлять підсвітку
Підствітку чого?...діодну стрічку на двосторонній скотч? Чи на віровочку? :rofl: :rofl: :rofl:
Ох Серіжка, веселиш з ранку! :rofl: :rofl: :rofl:

Sergik32

тільки діодну стрічку з рухомими контактами, діоди з кроком в 1см
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

настальжи )

то перши диоды шо я пабачил на авто )))

YUKON

Шо ви з самого ранку щось за підсвітку заговорили? Тож вже не модьньо! Cоpyright Жулік ;)

Жулик

Цитата: YUKON від 18 Травня 2016, 08:23:33
Шо ви з самого ранку щось за підсвітку заговорили? Тож вже не модьньо! Cоpyright Жулік ;)
Ну да то було модно в сериальчику 2000го року )

Vitaliy.

Салёк, ты как агент ЦРУ в каждое слово всматриваешся  :-D

По поводу накрыло- услышал недавно такое народное выражение, на слова рекламы о ред буле. Ред бул надае крыыыылааа.
Народное продолжение- крыло крыло, и накрыло  :facepalm:  :rofl: :-D

И напоследок, чёго бы украинськои не напысати свой ник? Я написал по русски потому, что в нашей местности всю жизнь разгаваривают на русскам, а не то шо вы подумали.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

Были некоторые юзеры, вставляющие непристойные картинки с придурковатым персонажем. Вот и переименовался в более взрослого.
Цитата: Salek від 19 Травня 2016, 19:02:21
А CIA здесь каким боком.
Что такое CIA?
Цитата: Salek від 19 Травня 2016, 19:02:21
пользователь с оригинальным ником Vitalka
Подумаю над этим вопросом. Уже и вариант придумал.
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Жулик

Цитувати виділенеИ напоследок, чёго бы украинськои не напысати свой ник? Я написал по русски потому, что в нашей местности всю жизнь разгаваривают на русскам, а не то шо вы подумали.

Яб аце пагарил с кемто по украинськи да нема с кем тут у Киеве, хоть в Карпаты сматався на перепидгатовку по укр язику  :-D .

Sergik32

то ти починай писати і побачиш скільки народу тобі відпиши на чістай украінскай мовє

YUKON

Цитата: Жулик від 20 Травня 2016, 08:23:38
Цитувати виділенеИ напоследок, чёго бы украинськои не напысати свой ник? Я написал по русски потому, что в нашей местности всю жизнь разгаваривают на русскам, а не то шо вы подумали.
Яб аце пагарил с кемто по украинськи да нема с кем тут у Киеве, хоть в Карпаты сматався на перепидгатовку по укр язику  :-D .
Ти? Паарил? :rofl: :rofl: :rofl:
Я оце чуть не вписюнькався, коли побачив "Яб аце пагарил с кемто по украинськи"! :rofl: :rofl: :rofl:
Жулік, говори краще на куївскій мові! Вона в Вас регіональна! :-D

Жулик

от триндун ты я хвайна балякаю и на той и на той  ;).

А от пишу фигово клавиатура суржована.
Мы тут в ценральній файній ваше універсальний народ можемо і с кацапчігамі пагавіріть а можем і зі Львовом и Карпатами  -_-  і саме головне шо ті шо ті приймають нас за своїх

YUKON

Цитата: Жулик від 20 Травня 2016, 12:01:09

Мы тут в ценральній файній ваше універсальний народ можемо і с кацапчігамі пагавіріть а можем і зі Львовом и Карпатами  -_-  і саме головне шо ті шо ті приймають нас за своїх
Усьоооо, :rofl: :rofl: :rofl:
За своїх кажеш? :rofl: :rofl: :rofl:
Страшна нація в Куєві, кацобендери! :rofl: :rofl: :rofl:

Sergik32

Жулькінсон, ти пиши на украінской мовє, а ми будемо читати. Вчора був у славному місті Куйові, і скажу чесно, я б там не жив, машин до...я, дороги ...йові, пробки, ями, всі нарвані, карочє, геморой.

Жулик

Цитата: YUKON від 20 Травня 2016, 12:04:56
Цитата: Жулик від 20 Травня 2016, 12:01:09

Усьоооо, :rofl: :rofl: :rofl:
За своїх кажеш? :rofl: :rofl: :rofl:
Страшна нація в Куєві, кацобендери! :rofl: :rofl: :rofl:
Та пей...ць сам у шоці кажуш нема с кім і пабалякать.
Само того не хочешь переходишь на різну мову  :facepalm:. А в Закарапатті благодать,  можна з люби шино монтажистом побалякать на файній.
Бо як ляпнешь па кацабські то залупе не палтінік а 100 баксулів  :facepalm:

Воу воу дороги в нас ще терпимі якщо з вашими порівнювати!

Я гребу Сержіко бандіто і не позвоніл )