Флудилка 2016

Автор crank555, 01 Січня 2016, 00:09:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 20 Травня 2016, 12:06:44
Жулькінсон, ти пиши на украінской мовє, а ми будемо читати. Вчора був у славному місті Куйові, і скажу чесно, я б там не жив, машин до...я, дороги ...йові, пробки, ями, всі нарвані, карочє, геморой.
Но-но-но-ноооо, что Вы сібє пазваляєтє, тож Куїв, тож пошти колиска народів! А те шо ями дак то Жульке винуватий! Мать до сих пір спортяг по всьому місту ганяє!

Sergik32

багато людей розмовляють російською, навіть в таких патріотичних містах як Львів, Тернопіль, Київ і т.д. нічого в цьому немає страшного, усі усіх розуміють, головне писати і говорити правильно.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Ви бляха отако проїдте через Тернопіль і потім про Київські дороги поговорим!

YUKON

Цитата: Sergik32 від 20 Травня 2016, 12:13:57
багато людей розмовляють російською, навіть в таких патріотичних містах як Львів, Тернопіль, Київ і т.д. нічого в цьому немає страшного, усі усіх розуміють, головне писати і говорити правильно.
Цитата: Жулик від 20 Травня 2016, 12:08:10
Та пей...ць сам у шоці кажуш нема с кім і пабалякать.
Само того не хочешь переходишь на різну мову  :facepalm:. А в Закарапатті благодать,  можна з люби шино монтажистом побалякать на файній.
Бо як ляпнешь па кацабські то залупе не палтінік а 100 баксулів  :facepalm:
Да-да-да Серіжка! Ото Жуліку і розповіси! :rofl: :rofl: :rofl:

Жулик

(нічого в цьому немає страшного, усі всьо розуміють) сіки збить палтінік чи 100 енотов  :rofl:

Sergik32

так ото я і кажу. Я хотів звякунти Жулькіну, так не знаю номер, тирнета не маю на тіліфоні то не запитав. Виставку сарєв у МВЦ, там гарні дівчата, насарєвся і про Жулькіна забув
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Цитата: Жулик від 20 Травня 2016, 12:21:57
(нічого в цьому немає страшного, усі всьо розуміють) сіки збить палтінік чи 100 енотов  :rofl:
Сірожка про високе, моральне, а ти як завжди - про бабло! Куянин, одним словом все сказане!
Цитата: Sergik32 від 20 Травня 2016, 12:25:37
так ото я і кажу. Я хотів звякунти Жулькіну, так не знаю номер, тирнета не маю на тіліфоні то не запитав. Виставку сарєв у МВЦ, там гарні дівчата, насарєвся і про Жулькіна забув
Отож якби ти не "сарєв", а дивився, то можливо і про Жульке вспомнив би! :rofl:

Жулик

Цитата: YUKON від 20 Травня 2016, 12:27:34
Цитата: Жулик від 20 Травня 2016, 12:21:57
Сірожко про високе, моральне, а ти як завжди - про бабло! Куянин, одним словом все скзане!
Ну то чяго ти думаєшь Сержик пише шо Киевляни злі?
Бо в них бабла нема  :-D, верніх пасравненію с іншими міставми є, але вони хочуль більш і не цінять шо в них є   :(.

Аяяяй дівчан він за 700км дивится бо Киев то місто Києв не село  :rofl:, шо у вас там дівок мало? Мякі і теплі (с) Сержик )

В закарпатті файні то є  :rolleyes:. Аяяяяй шо я кажу яж пашти жонатий   :rofl:

YUKON

Жулик

YUKON

Цитата: Жулик від 20 Травня 2016, 12:33:59
Цитата: YUKON від 20 Травня 2016, 12:33:23
Цитата: Жулик від 20 Травня 2016, 12:31:34
жонатий   :rofl:
Триндун...
пашти   :rofl:
Пошти не буває, буває або жонатий або ні, а ти "пошти" ,буває пошти вписюнькався! :rofl: :rofl: :rofl:
Так про маленьку дитинку кажуть!

Жулик

іноді женитися як впісюнкатися  :rofl:

Sergik32

Жулькін ти правильно написав, женитися як впісюнкатися, спочатку приємно бо тепло, а потім не приємно бо холодно

YUKON

Цитата: Жулик від 20 Травня 2016, 12:38:32
іноді женитися як впісюнкатися  :rofl:
Шоб ти був не вкакунькався маленьким! :rofl: :rofl: :rofl:

Жулик

Цитата: Sergik32 від 20 Травня 2016, 12:42:52
Жулькін ти правильно написав, женитися як впісюнкатися, спочатку приємно бо тепло, а потім не приємно бо холодно
+100500

Пісяєшь на тебе сотрять, неканхвортно.
Женіся також сотрять, неканхвортно.

Впісявся смущяєся.
Женимся, брачна ночь теж смущаіся...