Моторное масло

Автор Сергей, 11 Січня 2008, 18:46:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

В кого яке масло в двигуні

Aral
4 (2.5%)
Bizol
2 (1.2%)
BP
2 (1.2%)
Castrol
12 (7.4%)
Elf
9 (5.6%)
Fuchs
1 (0.6%)
Liqui Moly
13 (8%)
Mobil
10 (6.2%)
Motul
3 (1.9%)
Neste
2 (1.2%)
Ravenol
1 (0.6%)
Shell
16 (9.9%)
Total
0 (0%)
Venol
2 (1.2%)
XADO
22 (13.6%)
ZIC
20 (12.3%)
Lukoil
11 (6.8%)
Інше
32 (19.8%)

Всього голосів: 162

Vitaliy.

Встречаются индивидуумы, которые по краю клапанной крышки заливают  :wallbash:
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Vitaliy.

Не знаю. Может байка, а может и вправду есть такие случаи.
По крайней мере такая армейская байка (или случай, или анекдот) была- солдат в автопарке приходит с ведром на склад ГСМ за маслом. Ну налили ему ведро. Через 5 минут снова приходит с пустым ведром. Прапорщик заинтересовался, -а куда ты масло заливаешь? -в мотор. -а ну, покажи, куда и как. Солдат показывает на моторе- вот видите, в радиаторе вода по самую крышку. Так и масло в клапанной крышке должно быть по краю.
  :wallbash: :wallbash: :wallbash: :rofl: :rofl: :rofl: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Max 55

Не отвлекаемся от темы, пофлудить можно в флудилке

ali

Возвращаюсь к нашим баранам. Не судите строго если повторюсь в вопросе.
Годы летят быстро. Моей карбюраторной славутке 17 лет. Из первой партии.
Езжу мало, в основном, на дачу. На спидометре около 80 тыс. Бензин дорогой...
В двигатель, всё время лил недорогую полусинтетику 10W-40. Последнее время - польский Lotos.
На компрессию не жалуюсь.
При таких незначительных пробегах масло и фильтра менял ежегодно.
Считаю, это было оправданным, т.к. бензин шёл дешёвый (с высоким содержанием серы).
Современные массовые масляные фильтры, тоже, расчитаны, как правило, на 8-10 тыс. пробега (маркетинг).
Сейчас (живу в Киеве) дело идёт к переходу на евробензины.
Из личной практики - они свою разницу в цене оправдывают на пробеге.
Появилась мысль: при таких незначительных пробегах - перейти на леоловскую синтетику и менять масло с фильтром раз в 2 года.
Кто что по этому поводу думает ? Не потекут ли сальники?

Sergik32

у мене від полусиньки течуть, а від синьки мабуть зовсім капати буде
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: ali від 07 Червня 2016, 23:16:59
менять масло с фильтром раз в 2 года.
Не потекут ли сальники?
Для початку загляніть в мурзілку, там завод виробник доводить до відома власника, що заміна масла проводиться один раз на 15 тис. км або 1 раз на рік. Таким чином, якість самого масла (синтетика, напівсинтетика або мінералка) не впливає на частоту заміни масла. Все інше на свій  страх і риск.
Відносно сальників. Як відомо якістю комплектуючих для автівок на СНГ-му просторі   відрізняються в погану сторону! Тому є варіант того що можуть підтікати, хоча як показує практика наших одноклубнів та суміжних, використання синтетики позитивно впливає на надійність двигуна. Але в кожного по різному...в кого підтікають в кого ні. Тому знову ж то є лотерея!
Висновки, в разі невеликих пробігів, користуйтесь середньостатистичною напівсентетикою та замінюєте її 1 раз на рік. Інакше зекономите на маслі - витрати ляжуть на можливий ремонт двигуна. Зі свого боку рекомендую(базуюсь на власному досвіді) використовувати в двигуні Вашого авто Еsso SAE 10W40. Вказане масло і не дороге відносно інших марок і має гарні змащувальні властивості. В моєму місті спеціаліст по ремонту ТавроСлавут використовує для своєї Славки Лотос SAE10W40. Якось так!

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Жулик

це шо хворд аригинальне?
ОООу зара прибижить юрист и буде крычать шо ариджинал то не тойво...

Sergik32

хто яке знає той таке і ллє, це колись було АС-8(М-8) і дизельне от і всі лили його, а зараз любе голубе. Я ллю  таке, якого тут ніхто не ллє бо не знає, а воно шикардосне
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

ото було раньше норм не парылы люды соби голову а зара хворумы читають хотя по хвакту скажить марку масла яке вбывае двигло?
Тещи налью  :rofl:

Sergik32

з сємачок, остнаннього віджиму.

Kritik

Цитата: Жулик від 08 Червня 2016, 11:01:07
це шо хворд аригинальне?
ОООу зара прибижить юрист и буде крычать шо ариджинал то не тойво...

Форд не робить масла)
Його для Форда робить ВР а ВР власник Кастрола

При цьому Ford Formula F має в собі молібден і інші супер модні присадки, якими так вимахується Лікві Молі, яке кошутє в пару разів дорожче. А сам Кастрол такого не має

Кароче це реально круте масло, я вивчав це питання пару тижнів поки вибрав його, такшо фіг мене хтось переконає шо воно фігове  :-D

Жулик

ненене Критик це все я росказував Юристику он не верит)
ГМ тоже не делает масло ) Его вообще хз хто делает от кастрола до фиг его знает кто ) Кто по допускам прошел того масло в банку и налили )

П.С так скажите вы уже какое масло убивает двиг?

Kritik

двигун вбиває пальоне масло, підробка
все інше, оригінальне, яке має допуски, по суті - хороше, просто є хороше а є дуже хороше)

а це вже залежить від особистих вподобань, бюджету, і обізнаності в характеристиках масла і вмінні вибрати краще

Sergik32