Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Алексей від 18 Серпня 2015, 19:13:42
а защіта що в тебе не стоїть?
Нах.. вона потрібна, щоби зменшити кліренс і слухати як вона зачіпає за все що можна.
Цитата: Buzyan від 18 Серпня 2015, 23:26:37
Вот мое масло имеет присадки которые нейтрализуют окислы. В окислах присутствует и азот благодаря ему и краснота.
Ну, на сьогодні ні для кого не секрет що в повітрі більше 70% азоту, тому все природно.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Andrew1.2Li

Володя,где ты ездишь постоянно,что у тебя в лыже такая срань собирается?)через вспаханое поле?

[url=http:

Володимир

Цитата: Andrew1.2Li від 28 Серпня 2015, 20:10:26
Володя,где ты ездишь постоянно,что у тебя в лыже такая срань собирается?)через вспаханое поле?
Всюди де тільки можна, по полях також.

Володимир

Поміняв патрубок парової фази що на порсунки, старий семперір через 5 місяців роботи і двох підтяжок хомутів через витік газу має вигляд як на фотці. Резина зовні на патрубку сира зовсім.

Форсунки Valtek на двигуні МЕМЗ.

Володимир

Доповнив своє ГБО новими датчиками.

Датчик температури газу Zenit.

Диференційний датчик тиску MPX5700DP

Була дописана програма MikasOnline для настройки і діагностики газоблока, можна одночасно конектитись по двом компортам до газоблока і до мікаса.

Сьогодні зранку зробив перший тестовий пуск, то при температурі двигуна 6 градусів, перехід на бензи пройшов без зупинки двигуна, раніше потрібно було клацати кілька разів тумблером "газ/бензин" щоби двигун не зупинився. Воно і не дивно, так як після включення запалювання на холодному двигуні тиск газу на форсунках 2,2 атм замість положених 1,5 атм, двигун просто не міг працювати на такій багатій суміші.

Володимир

Пробіг 37500, замінено масло в двигуні та фільтри. Масло як завжди Shell Helix HX7 10w-40, фільтри WIX.

Жулик

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Sergik32

я поняв, а я про фільтри.
Володя, ти масло по пробігу міняєш чи раз в рік. Бо я на своїй вже 2 роки не міняв, ніяк 10тис не наїжжу
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Жулик від 09 Червня 2016, 09:39:50
WIX тож украина  :rolleyes: не?
Ніби, але то колишній Filtron, у нас ниби як дочірнє підприємство.
Цитата: Sergik32 від 09 Червня 2016, 10:08:22
я поняв, а я про фільтри.
Володя, ти масло по пробігу міняєш чи раз в рік. Бо я на своїй вже 2 роки не міняв, ніяк 10тис не наїжжу
Я завжди міняв раз на два роки, в мене щорічний пробіг був 5 тисяч. Але за останні два роки не зміг наїздити 10 тисяч, то поміняв через 7500 км.

Sergik32

ну зараз ти на газу то ціна ніби нормальна можна їздити, то мені вже гайки з такими цінами на 92-й, от і думаю чи міняти чи ні

Володимир

Цитата: Sergik32 від 09 Червня 2016, 12:24:20
ну зараз ти на газу то ціна ніби нормальна можна їздити, то мені вже гайки з такими цінами на 92-й, от і думаю чи міняти чи ні
Та нема куди їздити, до роботи 5 хв пішком, доки витягнеш з гаража, то вже до роботу можна дійти.

Жулик

Сікі той хвільтр коштував і чого саме його вибрав?
Мо є якійсь секрет с цього приводу?

Володимир

Цитата: Жулик від 09 Червня 2016, 12:48:15
Сікі той хвільтр коштував і чого саме його вибрав? Мо є якійсь секрет с цього приводу?
Нема ніякого секрету, скоріше привичка.