Славута 1.2Li 2008 рік Паннакота-2 (Володимир)

Автор Володимир, 07 Квітня 2010, 13:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ромео

Може WIX і нормальна фірма але мені масляний фільтр не сподобався... Купляючи його в магазині спробував "продути" зворотній клапан і яке ж було моє здивування, коли зворотній клапан продувався і на вхід і на вихід... Можливо, мені брак попався але фільтр я повернув і купив по звичці KNECHT....

Володимир

Цитата: Ромео від 12 Червня 2016, 19:50:23
Може WIX і нормальна фірма але мені масляний фільтр не сподобався... Купляючи його в магазині спробував "продути" зворотній клапан і яке ж було моє здивування, коли зворотній клапан продувався і на вхід і на вихід... Можливо, мені брак попався але фільтр я повернув і купив по звичці KNECHT....
Ну я перед тим як ставити пробував продувати, то тримає.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Жулик

ZaVa

Цитувати виділенеотето нормальная диагностика
А Ви не знали, що так перевіряються фільтри масляні ??? :wacko: :wacko: :wacko:
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

Жулик

Цитата: ZaVa від 13 Червня 2016, 13:09:36
Цитувати виділенеотето нормальная диагностика
А Ви не знали, що так перевіряються фільтри масляні ??? :wacko: :wacko: :wacko:
неа )

ZaVa

Цитувати виділененеа )
Ну то тепер знать будете. ;) І дуть треба гарно так . . . А потім кругом рота чорний круг від резинової прокладки зтерти. ;) ;) ;) :-D

Sergik32

але перед тим як дути то зробити як в інструкції, гумове колечко промазати чистим маслом :-D
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 14 Червня 2016, 13:24:20
але перед тим як дути то зробити як в інструкції, гумове колечко промазати чистим маслом :-D
Краще графіткою.

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

От вы ржете а я рас менял в коробке масло, было холодно, сделал лейку с бутылки к ней шланг и в коробку, наливал масло в бутылку и по шлангу текло.
Но все бы хорошо да если не холодно, масло загусло, мы решили подуть.
Ну короче все задули все ок.
Я пошел на хату а мой помощник по замене масла пошел в магаз.
Приходит домой на свет (в гараже было темно) А я ржу аж падаю  :rofl: :rofl: :rofl:.
Картина типа такой.

А он говорит типа тю а я на кассе стою а кассирша ржет чета  :rofl: :rofl: :rofl:

Ромео

Цитата: ZaVa від 14 Червня 2016, 13:13:54
Цитувати виділененеа )
Ну то тепер знать будете. ;) І дуть треба гарно так . . . А потім кругом рота чорний круг від резинової прокладки зтерти. ;) ;) ;) :-D
На мене продавець в магазині такождивився як на ідіота, мабуть він таке уперше бачив )))
Зворотній клапан у фільтрі іншим методом не перевіриш, тільки продувати а потім втягувати на себе :)

Володимир

Поліз днями міняти пальці перель на водійській дверці, то поміняв тільки нижній, верхній там проблематично вибити, але не стукає більше. Знизу заглушку забити не вдалось, так як мої пальці з товстішого металу.

ZaVa

Цитувати виділенетак як мої пальці з товстішого металу.
Володю, а де брали пальці ??? Чи від чого ?.
Завчасно вдячний.

Володимир

Цитата: ZaVa від 22 Червня 2016, 13:08:50
Цитувати виділенетак як мої пальці з товстішого металу.
Володю, а де брали пальці ??? Чи від чого ?.
Завчасно вдячний.
В Тернополі на ринку, вони можливо ще зі старих таврій, метал товстіший десь в 1.5 рази

Ромео

Я би цьому інженеру цвях в голову забив... Одного разу в задній дверці трісла завіса, виявляється завіса зроблена з якогось пористого сплаву а сам палець зроблений із катанки чорного металу, ще й з наскрізним прорізом, отже зношується не палець а саме завіса... Пальці я купив з Опеля, вони алюмінієві і заміняти їх справа де-кількох хвилин але порадившись з майстрами встановив клапана...  Скоро п'ять років, навіть мінімальний люфт в дверях відсутній, я задоволений...