Автоновости

Автор Жулик, 25 Лютого 2015, 17:32:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Poker1st від 27 Липня 2016, 22:35:19
Цитата: Сергей від 27 Липня 2016, 22:31:33
Можэ мне кто-то объяснит, это как повторное нарушение в течении года или ещё одно в течении года, если нет права управления на год?
зловили перший раз, заплатив 10штук і рік просидів на пасажирському сидінні; зловили ще раз - 20шт. і так далі. після третього разу сміло можна йти на базар за велосипедом :wacko:
Хоча як зловлять бухим за рульом велосипеда...залишається закрутити його чиновнику навколо шиї! :rofl: :rofl: :rofl:

Сергей

Цитата: Poker1st від 27 Липня 2016, 22:35:19
Цитата: Сергей від 27 Липня 2016, 22:31:33
Можэ мне кто-то объяснит, это как повторное нарушение в течении года или ещё одно в течении года, если нет права управления на год?
зловили перший раз, заплатив 10штук і рік просидів на пасажирському сидінні; зловили ще раз - 20шт. і так далі. після третього разу сміло можна йти на базар за велосипедом :wacko:
Не убедил... Ладно, с первого раза этот чел всё понял и осознал. Но со второго раза у этого тела однозначно забирается авто, дабы оно не нарушало и небыло третьего раза. Да с мажороми будет не всё так просто, и не только у нас. Оно после повторного покупает себе новое, ещё более крутое авто, и гоняет без прав. Вот тут авто не просто забирается на штрафстоянку, а конфискуется. И так до бесконечности... Хотя по-моему, даже если нет ДТП, то по таким плачет тюрьма-горбатого только могила исправит. Но это, как всегда, не про нас  }-)

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Sergik32

мажорів не стосуються правила, сьогодні на роботу їхав і стою чекаю маршрутку, повз мене проїжає екіпаж поліції з люстрою включеною, там дорога вузька і сплошна нарисована, то мажориста БМВ 3 гарно тюнінгована з номерани 8888 і їм пох, вони через сплошну і тих ментов на обгін ну приблизно 90-100км/год як прошли, то менти навіть і не рипнулись їх доганяти, напевно у них на таких і очі не відкриваються.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

бмве то не мажорна авто у нас кажен третий у киеве ездит на бмв у нас их вже як ланосив, от чевроле камара оооо!

YUKON

Цитата: Жулик від 28 Липня 2016, 10:00:48
бмве то не мажорна авто у нас кажен третий у киеве ездит на бмв у нас их вже як ланосив, от чевроле камара оооо!
Аааааааааааа....Чеврольє?????Кумаро??????????Ааааааааааа! Всьо...Жульке...не вбивай мене, я тебе прошуууууу! :rofl: :rofl: :rofl:

Sergik32

чувак, як проїде БМВ 740 в кузові 90-х років, з шикарним кіжаним салоном, де сідухи аристократично дорого порипують під попою і моторяка аж проситься дати їй під зад, то те кумаро виглядає як славута серед ролсів.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

я в паници точно зара вписюнькаюсь
Яшо биля цеии бмве проеде таке камаро то дивчата даже не заметять шо рядом шоте едит  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Sergik32

і ти буш казати шо той циплятко жовтий гарніше смориця? я тя умоляю, Жулькінсон, то в жовтій їздить отприск отого поважного кошилька що сидить у БЕМЕВЕ на задньому сидінні і указує водію куди поїхати випустити пар, спокійно покурюючи сигару і без малєйшого стида струшуючи дорогий попіл в поруч проїжджаючий авео з відкритими вікнами. Отака вона картина маслом

Жулик

яке видрыте акно в авео?
Я забув калы я их открывал, это кандейшин детка  :-D.

Ой от шо вы ото ляпаете, камаро то камаро а бмве то пфеее.

Камаро удивляе, бмве уже и по давну не удивляе, даже новых моделей. Мо потомушо кожен третий ездит на бмве?

Не чуваки бмве то остання машина якуб я купил!

И ще бмве на задний сидухе возять запаску! Бо багажник там забытый накуй непатрибнымы сабыми! на заднем ездять в С500м!

SWarlock

та шо вы, в самом деле? кроме камаро и бэмэвэ других авто нет? одним тундру подавай - шо автобус, а другим импала нравится.  }-)
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Жулик

та мы просто запарились выбирать между скарпионом и ланосом  :rofl:

Sergik32

треба їздити на тому що є, але думати про ролс ройса, але з фаркопом щоб був

YUKON

Цитата: Sergik32 від 29 Липня 2016, 08:36:38
треба їздити на тому що є, але думати про ролс ройса, але з фаркопом щоб був
Ось Серіжка, шо можна зробити...правда з Ауде
І все-таки тебе Бог почув.... :rofl: :rofl: :rofl:

Sergik32

оце по нашому, а з ролса шикарний вийшов грузовичок прям аристократична мощ в його лініях кузова, а саме головне, не ржавіє бо люлюмінієвий і 9 шарів фарби на борту.

Жулик

даешь сержику 250ю пикап!