Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Щось мені вчора стало жалко машинку...без перестанку 3-ю неділлю...то ще й не кінець...подраїв трохи.
Ось що з цього вийшло...доречі сфотав як наносили віск...єспейшл Андрюхі...
Жульке...на наліпці на РБ написано "АвтоВАЗ рєкомєндуєт Хвєлікс Г12" :-D
Такшо шось в тобі крім кьотайського є касапськє! :rofl: :rofl: :rofl:
Доречі на попередній неділі змінив фільтри на ГБО...грошей 75 грн. і 30-ка робота...срача в фільтрі грубох очистки дохєра і трохи...подивився по записах провтикав на 5 тищ. км., тобто прошов 14,5 тищ замість 9-9,5тищ. Бо в попередній раз чистий був. До цього (вже звернув увагу) стояв фільтр тонкої очистки з бульпреновим фільтруючим елементом...поставив такій жеж!

Жулик

Цитувати виділенеЖульке...на наліпці на РБ написано...АвтоВАЗ рєкомєндуєт Хвлікс Г12 :-D
хоть шото они научились делать!

Sergik32

гарна машинка, я свою тоже часто мию, раза 2 на рік, щоб не згнила раніше строку, бо ще зятю її подарю через років 20
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

SWarlock

Сержик, ну вапше... С языка сорвал. Я так же само думаю, шо купить новое - пока не судьба, а передать по наследству - самое то.
Юкон - трубки медные или металлопластик? Вроде бы в металлопластике срача не бывает - так, чуть-чуть, чтобы без фильтра не наглели...
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Жулик

Бульппен решае и пластик тоже. Ну ты бачил какой в мене фильтр на 10 тис)
От меди срач е мае. Как результат если не поменять на 10тис ростет расход.
Но фильтра не так дорохо стоят, менять не поже 10тис и все!

Кстати срач с редуктора я выдуваю газом открыв на сек краник на балоне) стремно но увидел что так делают на сто...

Главное не курить рядом....

YUKON

Цитата: Жулик від 29 Липня 2016, 07:10:01
Бульппен решае и пластик тоже. Ну ты бачил какой в мене фильтр на 10 тис)
От меди срач е мае. Как результат если не поменять на 10тис ростет расход.
Но фильтра не так дорохо стоят, менять не поже 10тис и все!
Кстати срач с редуктора я выдуваю газом открыв на сек краник на балоне) стремно но увидел что так делают на сто...
Главное не курить рядом....
Та отож трубкі мєдні на подачу газу...але прошлого разу срача то не було...сам винуватий...тупо провтикав!
Я тож бачив як роблять...але коли питання по заміні фільтров за 30 грн. то ну його нах...я завжди газа боявся...за 30 тер не боюсь! :-D

Жулик

там вапче нифига стремного нима!
Я уже 2 раза у себя менял и у тещи 1 рас менял.
У нее медь, стараюсь менять каждые 10тис иначе отого срача примерно как крышечка с кокаколы.
Оно то нече кроме расхода не напрягает и-то только если провтыкать.
А так ой те 100-120грн мона и на 5тис менять  ;)

YUKON

Цитата: Жулик від 29 Липня 2016, 09:45:02
там вапче нифига стремного нима!
Я уже 2 раза у себя менял и у тещи 1 рас менял.
У нее медь, стараюсь менять каждые 10тис иначе отого срача примерно как крышечка с кокаколы.
Оно то нече кроме расхода не напрягает и-то только если провтыкать.
А так ой те 100-120грн мона и на 5тис менять  ;)
Та в мене пробігі невеликі...мож там 10 мож 11 тис на рік...я ото і замінюю фільтра як масло в дригунці замінюю, а це просто провтикав...да і так морозно було...десь -25-26...3-го січня замінював масло...і б-ть провтикав!

Жулик

закон подлости у меня тоже так как не зима и -20-30 так масло нужно менять не шоб летом  :facepalm:.
Еще 4тис осталось до замены думаю успею к морозам накатать  :-D.
моря переморя

Саша

брате клади проставки під стакани поки не пізно!!!чи може вже пізно?
LED тюнінг

Sergik32

проставки під стакани, щоб підняти? Ти що, Юкон проти такого задирства

YUKON

Цитата: Саша від 02 Серпня 2016, 18:34:42
брате клади проставки під стакани поки не пізно!!!чи може вже пізно?
Маєш на увазі на передок?...під опірні підшипники?...та хз...не всі їх рекомендують! Хоча на калина клабі хто ставе хто ні...в мене он колега на 19-ці, 110 тис реально свого пробігу...стакани на місці...що сказати не знаю! А в порівнянні з ним я взагалі машинку "ношу в кармані", в нього 4 аварії і їздить на ній і на полювання на ибалку, і на роботу щодня тягає!

Серёга

Сегодня видел славуту передок так задрали жесть просто.....внедорожник :wacko: :wacko: :wacko:
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Sergik32

на трасі буде як гівно в ополонці шниряти від зумтрічних фур