Выхлопная система

Автор Дима, 18 Листопада 2010, 18:22:45

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

artem_krul

Дякую, спробую, надіюсь допоможе. Доречі, а якщо взагалі замінити резонатор? Дорога ця штука? Заміна важка?

vol4ok7

Точно также может тарахтеть и глушитель!С резонатором делал так-вкручиваю 5-6 длинных саморезов со сверлом прижимаю перегородки(или что-там отваливаеться первым)и езжу дальше!Вкручиваю под разными углами насколько это возможно с ямы!А с глушителем дела ( у меня )обстоят кардинальней !Разрезаю оболочку и вытаскиваю то что болтаеться,а затем завариваю!Благо есть чем ,и есть умение!Плохо что нет денег и приходиться экономить на всякой херне!Ну в принципе все как всегда...Да и звук становиться немного другой .но это мелочи!Из гамна лучше не сделаешь!

artem_krul

Таки тарахтить резонатор, перевіряв. В нас на гуртівні для автомобілів, резонатор на інжектор 150 гривень. Може простіше його купити, а не знімати старий і щось з ним робити. До речі скажіть чи важко резонатор зняти і потім назад встановити? Чи все просто?

Владимир

Яма, підйомник, чотири болти на вісім,гайки(старі можеш не відкрутити), дві прокладки і півгодини часу.

artem_krul

Ясно.)) Дякую. Думаю справлюсь, в селі є гараж з ямою.

Ромео

Цитата: artem_krul від 16 Серпня 2016, 20:18:53
Таки тарахтить резонатор, перевіряв. В нас на гуртівні для автомобілів, резонатор на інжектор 150 гривень.
Краще купи карбюраторний, ввари гайку під ЛЗ і катайся щасливо...
Інжекторний резонатор не зручний, до того ж, постійно чипляється за всяки бугри на дорозі... Взагалі, тому хто придумав його таким чином втулити у систему я би цвях в голову забив...  :facepalm:

dj_doom

Цитата: Ромео від 18 Серпня 2016, 18:31:26
Краще купи інжекторний, ввари гайку під ЛЗ і катайся щасливо...

видимо все-таки карбовый? ))

Sergik32

карбовий і в нього вварити гайку. головне це не пережимати яблуко, і щоб на резинках рухалось вільно. Я недавно це все міняв з інжа на карб і трохи на резинках було туговато то вібрація по кузову така що гряз.ка від підкрилків сама відлітає. зараз буду переробляти і дам свободу усім з'єднанням
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Romka

і  повісити на гумки від 2108
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Sergik32

а стокові хужі? мої не порвані і вроді гарно і мяко виглядають
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Ромео

Цитата: dj_doom від 18 Серпня 2016, 20:25:08
видимо все-таки карбовый? ))
Ошибку исправил..  :-D, Конечно карбовый. :)

Sergik32

я аже купив резинки 2108 буду завтра ставити на вихлоп, повинно вийти чуть голосніше ніж в ролса, але без вібрацій

Григорий

Прогорів глушник і я вирішив замінити і резонатор а також мені давно не подобалась сопілка, в робочий час телефонував по магазинах і вибір став на БОСАЛ - глушник і резонатор, сопілка звичайна, 520 -- глушник, 400-- резонатор, 70-- сопілка та + 2 прокладки по 5 грн, в результаті 1000 грн. :clap: Після роботи все поставив, підійло все без жодного удару молотка в ідеалі, раніше ставив глушник з дешевих так години дві все рихтував щоб поставити хоть більш-менш нормально, пізніше міняв резонато так приходилось між двома деревами вигинати щоб якось втулити на місце -- це стояло більше нервів та часу аніж купити нормальне :wallbash:
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

Vitaliy.

Ого. Штука хохлобаксов за жестянки на выхлопе.  :facepalm: Это как для 600 мерина потратиться на мойку. А по сравнению с минимальной ЗП, и с прож. минимумом, ты заможня людина.  :-D
Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Григорий

Цитата: Vitaliy. від 21 Жовтня 2016, 23:24:03
Ого. Штука хохлобаксов за жестянки на выхлопе.  :facepalm: Это как для 600 мерина потратиться на мойку. А по сравнению с минимальной ЗП, и с прож. минимумом, ты заможня людина.  :-D
Я дуже "заможня" людина при пенсії --1348,74, але електрик з досвідом роботи завжди знайде де заробити.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.