Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Саша

та ні яке підняти вони 3мм мають!шоб стакани не тріскали кладуть на опору під стакан!я думаю краще перестрахуватися!
LED тюнінг

YUKON

Цитата: Саша від 03 Серпня 2016, 21:44:34
та ні яке підняти вони 3мм мають!шоб стакани не тріскали кладуть на опору під стакан!я думаю краще перестрахуватися!
Погоджуюсь...вчора спецом подивився 19-ку колегі після 4-ї аварії...стокани цілі!Але передка (по ходвці) немає...тре всі резинки...1 накінечник рульовий, 2 шарових, 2 стійки, 2 опірних підшипника, відбійники...порахував косаря на 4000 тік залізо з резинками...+ робота косарь! + розвал 110 грн.

YUKON

Щось давно нічого не писав! Замінив ремінь гени! Кацапо-БРТ відкатав 17 тищ. Більш від кацапів нічого не поставлю з ременів!
Встановив БОШ. Бош мать робили Жулікові розкосі друзі, а мой дійсно БОШ! Ціна питання 190 грн.

Жулик

от ты точно бош кацапський узяв  :rofl:
от в мене джермани стоит  :-D

И не став бильш ниче кацапчького, НИЧЕ!

Яж не ставлю китайського  :rofl: та и не миняв пака ниче з надписю чина, нимагу таких запов найти на машине  :P

YUKON

Цитата: Жулик від 30 Серпня 2016, 16:04:34
Яж не ставлю китайського  :rofl: та и не миняв пака ниче з надписю чина, нимагу таких запов найти на машине  :P
Такнуашо, їхать треба, тре було малого одвести, тичуть всяку уету тіп Дайко...Кажу дайте с-кі Гейтс, Контітек...нема бльо!
Корочь накриється...купу норм!
Прикін ремінь так гепав, шо вже подумав шо помпа вмісті з гідріками гігнули! А всього лиш на стику розслоївся знутрі і клепало падлина по шківах!

Жулик

Цитата: YUKON від 30 Серпня 2016, 16:07:09
Такнуашо, їхать треба, тре було малого одвести, тичуть всяку уету тіп Дайко...Кажу дайте с-кі Гейтс, Контітек...нема бльо!
Та бошь тоже норм калы бош то бош  :-D.
в мене  ГРМ бошь и свечи бошь я их люблю  :happy:

YUKON

Цитата: Жулик від 30 Серпня 2016, 16:09:13
Цитата: YUKON від 30 Серпня 2016, 16:07:09
Та бошь тоже норм калы бош то бош  :-D.
в мене  ГРМ бошь и свечи бошь я их люблю  :happy:
Ну на калині перевірено - Гейтс накращий для неї...цвічки в мене НГК стоять 12-кі, котушки БОШ (реально написяно Джермани), Хвільтр БОш, тер ще й ремінь БОШ! Оооооо!

Жулик

от кацапеты як в таврию то они катушки продають кацапськи а як в свою калину то бош ну не бл..о?

YUKON

Цитата: Жулик від 30 Серпня 2016, 16:13:31
от кацапеты як в таврию то они катушки продають кацапськи а як в свою калину то бош ну не бл..о?
Ну вони з самого початку як склепали двіг на 16 клоп...так туди і поставили 4 БОШ котушкі!

Жулик

в те шо кажна катушка одельно?
Типа на кожну свичу своя?

Kritik

Цитата: Жулик від 30 Серпня 2016, 16:18:17
в те шо кажна катушка одельно?
Типа на кожну свичу своя?
да) в мене тоже так було)

і катушки реально БОШ)

а ремінь ГРМ в мене був Конті, а генератора Бош
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

YUKON

В пятницю машинка мене посвятила в реальні калиноводи! З утра прийшов їхати на роботу, а вона написюнкала на водійський коврик! Твою дівізію гігнув радіатор пічки! Ціна питання в Прилуках 410 грн., в Харкові з доставкою в Прилуки 380! Витер, завів поїхав! Поставив на роботі, до вечора ще пару капель написюнькала! Думає те на роботі працював? Гуглив! Нагуглив наступне - пічка в калині зроблена "по уму" для заміни радіатора пічки тре знімати всю панель! Єтітьколотіть!
Але але рос калина клаб да і наш, пишуть шо не треба спішити міняти радіатор а треба підкрутити хомути на шлангах що йдуть до радіатора пічки! Підкрутив, але все одно потроху підписюнькує! Сижу в афігє! Вчора потьопав в гараж - дивлюсь грам 150 тосолу немає, да єтіт колотіт, подивився - вписюнкалась під капотом біля термоса, пережав хомути, завів - нагрів до вкл. карлсона ніде немає і сліда тобто ні в салоні ні під капотом. Кругом порозкладував газети...сьогодні побачимо. Якщо радіатор пічкі міняти, дешевше піти з віника вбитись!

Сволочь

У моего знакомого на "Волге" в первый мороз убегало до литра охлаждайки. Он обжимал хомуты, доливал и на год, хватало, пока не продал машину.
"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Жулик

узбагойся це тилькы печка и всего то!
все сделаешь!

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Жовтня 2016, 12:44:20
узбагойся ...
Та я невозмутім, але - http://www.e1.ru/talk/forum/read.php?f=17&t=639909&
Оця фраза із статейкі - вєшалка - "Никогда не куплю себе Калину только из-за этой процедуры".
Я то й знав шо там є таке діло, але надіюсь що до заміни не дійде. При цьому розумію, що колись все одно тре буде його замінити! Мож хоч до літа дотягне! Лить стоп тєчь нехо!