Подушки двигателя

Автор Serega__1983, 02 Жовтня 2010, 08:38:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 12 Жовтня 2016, 12:47:32
свіяки вроді однакові, провода поміняні, компресія однакова, тільки вроді в одному баняку десь на 0,1 відрізнялась
І що, сильно трясе?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ну не сильно, але на холостих в машині гул, вихлопна тоже, бо як був каталізатор то якось так не відчувалося, а зараз то не приємно.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 12 Жовтня 2016, 15:47:31
ну не сильно, але на холостих в машині гул, вихлопна тоже, бо як був каталізатор то якось так не відчувалося, а зараз то не приємно.
То може резонатор січе?

Sergik32

не січе, я з каталізатора відрізав раструба з гайкою під зонда і вварив в новий резонатор, сікти перестало, бо там вже все підігнано. от тільки якась херня брязкотить на холостих, походу в новому резонаторі щось не щільно зварене. треба молотком пройтись. А от подушка бокова то жорстка, бо мотор не гуляє як у тебе на відео. він взагалі так жорстко сидить що капєц.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Володимир

Цитата: Sergik32 від 12 Жовтня 2016, 16:31:20
не січе, я з каталізатора відрізав раструба з гайкою під зонда і вварив в новий резонатор, сікти перестало, бо там вже все підігнано. от тільки якась херня брязкотить на холостих, походу в новому резонаторі щось не щільно зварене. треба молотком пройтись. А от подушка бокова то жорстка, бо мотор не гуляє як у тебе на відео. він взагалі так жорстко сидить що капєц.
Ну то міняй, бо від її жорсткості дуже сильно залежить комфорт в салоні.

Romka

а які признаки порваної бокової подушки?
Бо у мене вібрацій не має, але коли їду потихеньку по нерівностям то бухтить (глухо погупує) десь справа зверху під капотом (так чути з салону). Опорний і аморт немовби нормальні, шарова нова, наконечник живий, та й стукають вони, а не бухтять. Ще замітив, що він з"являється коли мотор трусить на ХХ, коли переходжу на газ. (немовби сильно йдуть пропуски запалення і движок трусить) От є підозра на бокову.
ПС. Так як у Володимира движок не шатався зновья на декількох подушках. Пару раз міняли, але то завжди находили на СТО і казали порвана, мінять. Було давно, тому не памятаю як себе воно веде.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Жулик

симптом вибрашия!
заглядуешь туда а там « Ответ #44 : 14 Март 2016, 08:30:17 »
тут http://slavuta-club.info/forum/index.php?topic=13174.30

это авто 2006года для наглядного понимания когда она здохла и пробег около 70тис

ВКБ

А в мене виявилась подушка ціла (м.яка і комфортно їздить і стоїть давно вже) а вирвало лист 3мм під подушкою у кронштейні верхньої подушки і ДВС трохи впав. Симптом - смикатня при розгоні та тормозінні ДВС і скись трохи дискомфорт при рушанні. Помінав кронштейн - красота, не впізнаю. Катався так місяця 3 мабуть поки не виявив з під машини. Слідкуйтенад тим, щоб корпус подушки не хитався у кронштейні бо вихитує сталюку кронштейну під подушкою, я про шпильку кріпленняі М10х1 круглого корпусу подушки до кронштейну.
Фотку поломки б загрузив але сайт глюче.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

а я поставив від 2108, та що з розпорки на КПП йшла, от тут то даааа, тихо, смикання різкого немає, глушиш то не гуде машина і заводиш то тихо, мотор рукою ворушу, раніше хер здвинеш.

Алек

Привіт. скажіть будь ласка потрібно замінити бокову подушку на славуті інжектор як це зробити щоб не знімати стойок . Напишіть варіанти

Max 55

Цитата: Алек від 03 Травня 2017, 21:49:18
Привіт. скажіть будь ласка потрібно замінити бокову подушку на славуті інжектор як це зробити щоб не знімати стойок . Напишіть варіанти
Ну как как, снимается правое переднее колесо и сквозь пружину выкручивается болт М12, перед этим подставить под поддон двигателя домкрат
Потом нижний болт выкручивается с помощью длинного воротка на 17мм, там гайка М10Х1 и подушка у вас в руках  :-D

Жулик

Я за пружиной рожково накидным крутил и тоже получилось ) хоть и долго...

Алек

а подушку ставити як краще з верху чи знизу.

Жулик

Цитата: Алек від 04 Травня 2017, 16:22:42
а подушку ставити як краще з верху чи знизу.
Заглянь сверху там вроде фиг ее засунешь( места мало), я по моему снизу вставлял...

Алек

Ну а якщо вперший раз сам міняєш довго це часузайме і чи потрібна яма прицьому? :nea: