ЗАЗ 1103 1.3Si - \"training vehicle\"

Автор user 1103, 22 Липня 2014, 10:22:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gray-black

відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

Владимир

На мой взгляд такая распорка не очень удобна в монтаже :nea: Попробуй одновременно одеть на шпильки задних стоек и одновременно одеть на шпильки привязных ремней под седушкой. :wallbash: И сто процентов с первого раза не установишь, где не будь отверстия не совпадут. ;)
С уважением Владимир!!!

Володимир

Цитата: gray-black від 13 Жовтня 2016, 23:07:32
думаю така задня розпорка краща http://zapchasti24.com.ua/usiliteli-zhestkosti/rasporka-zadnyaya-tavriya-melitopol
Якщо не планувати возити в машині холодильник, то краща.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

user 1103

В моєму випадку кращою буде та що з додатковими проставками, бо в мене великий балон газовий стоїть. Завтра зроблю фото.

Щодо спец реле, то такого не бачив, читав тільки про допрацювання стандартного. Спробую знайти.
Смерть ворогам! 

user 1103

Вибачаюсь за безлад, ніяк руки до нього не доходять. Ось чому прямі не підійдуть в багажник.

Смерть ворогам! 

user 1103

Раптом хтось не знав повідомляю: відновлення технічного паспорта на авто 600 грн., водійського посвідчення 200 грн.
Два дні витрачено на відновлення і можна далі  :mitsu:
Смерть ворогам! 

Володимир

Цитата: user 1103 від 13 Листопада 2016, 22:19:13
Раптом хтось не знав повідомляю: відновлення технічного паспорта на авто 600 грн., водійського посвідчення 200 грн.
Ну для водійського посвідчення потрібно напевне додати ще й ціну медичної довідки.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

user 1103

Цитата: Володимир від 14 Листопада 2016, 08:26:00
Цитата: user 1103 від 13 Листопада 2016, 22:19:13
Ну для водійського посвідчення потрібно напевне додати ще й ціну медичної довідки.
так, дійсно, ще 34 грн за довідку. Приємно здивований був швидкістю відновлення.

Далі по машині:
- перестав працювати спидометр
- заміна масла після 12,5 тис. км.
- в коробці мало мастила, не зміг долити, загусло масло (спробую підігріти і швидко під машину)
- акумулятор доживає свій вік: один раз на два тижні заряджаю.

п.с. ще цікаво по страховці, в талоні написано водійське посвідчення старе, зараз відновлене, відповідно серія і номер змінилися, чи варто його йти переписувати?
Смерть ворогам! 

Устинов Сергей

Цитата: user 1103 від 14 Листопада 2016, 20:38:24
п.с. ще цікаво по страховці, в талоні написано водійське посвідчення старе, зараз відновлене, відповідно серія і номер змінилися, чи варто його йти переписувати?
Ні, не варто. Адже страховка діє для будь-якого водія, не обов'язково того, який вказаний у страховці.