Паровое отопление своими руками

Автор Жулик, 22 Квітня 2015, 17:07:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 31 Жовтня 2016, 11:09:08
да, тільки димомсоса треба вмонтувати так щоб він дув в трубу і тим самим робив у топці розрідження, тоді не буде з дверей  дути
Ого боюсь представить как это сделать )
блин я точно засыплю углем дорожку под тратуарную плитку  :wallbash:

Sergik32

да шож там представляти, ти просто коліно з димососа врізаєш у вихідну трубу і направляєш в сторону виходу от і все. тільки трубу з димосіса ставиш під кутом, щоб не перпендикулярна трубі було
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

а етить его колотить (
то шож я виноват шо оно без надува не горит (

Sergik32

нормальний вугіль на жару повинен сам горіти-тліти-гріти, бо з надувам у тебе за сезон метал вигорить як папьор
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 31 Жовтня 2016, 11:33:28
нормальний вугіль на жару повинен сам горіти-тліти-гріти, бо з надувам у тебе за сезон метал вигорить як папьор
Я тоже думал шо у меня не нормальное купил мишок на пробу а фиг там ( тоже самое.

Ложу дрова они возгораются потом сверху насыпаю уголь потихоньку не много, пока котел набирает температуру уголь розгорается все ок, набрал заслонка закрылась уголь потух, падает температура откр заслонка а уже пофиг уголь не разгорается  :facepalm:

Жулик

Sergik32

ну конєшно, щоб не згорів котел. купи брикету і хвате тобі. літом завези собі тирси і бумаги, замочи в бочці і пресуй брикети на пресі, потім суши і зимою пали.

Жулик

Цитата: Sergik32 від 31 Жовтня 2016, 12:33:58
ну конєшно, щоб не згорів котел. купи брикету і хвате тобі. літом завези собі тирси і бумаги, замочи в бочці і пресуй брикети на пресі, потім суши і зимою пали.
та дело тут не в брикети и т.д ) у меня дров шаровых навалом ) дерево херня конечно, сосна, тополь, липа, но зато на шару.
Но уголь же лежит место занимают, короче не загорится продам к едрени матери а за эти бабки брекета куплю...

Жулик

Цитата: Salek від 31 Жовтня 2016, 12:36:27
Цитата: Жулик від 31 Жовтня 2016, 12:29:23
что-бы уголь не разгорался?
А с какого перепугу он должен разгораться!
Дрова то разгораться и брикет )

Володимир

Цитата: Жулик від 31 Жовтня 2016, 10:56:01
Я решил запалить уголь который цука не горит как я над ним не прыгаю, все остальное горит нормально )
Пол тоны угля выкинуть жалко )
А не пробував спочатку розкочегарити добре дровами щоби в котлі було багато деревного вугулля з сильним жаром, а тоді додавати вугілля?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

уголь любить температуру і повітря, на нього треба дмухати. от томі на твердопаливні котли треба акамулятор тепла, котел повинен горіти на всю потіжність, а не давитись димом від нестачі повітря, бо той дим що є в котлі при недостачі повітря це є газ, і він тупо вилітає в трубу, і від такого горіння на стінках топки утворюється наліт-сажа-дьоготь, а це в свою чергу зменшує тепловіддачу на стінках теплообмінника. навіть у газових котлах при херовій автоматиці буває кидає сажу на теплообмінник і її навіть товщина в мікрони погіршує тепловіддачу.

Жулик

Цитата: Володимир від 31 Жовтня 2016, 12:46:29
Цитата: Жулик від 31 Жовтня 2016, 10:56:01
Я решил запалить уголь который цука не горит как я над ним не прыгаю, все остальное горит нормально )
Пол тоны угля выкинуть жалко )
А не пробував спочатку розкочегарити добре дровами щоби в котлі було багато деревного вугулля з сильним жаром, а тоді додавати вугілля?

Пробовал все уже перепробовал даже жить в котельне  :facepalm:

Жулик

Цитата: Sergik32 від 31 Жовтня 2016, 12:48:15
уголь любить температуру і повітря, на нього треба дмухати. от томі на твердопаливні котли треба акамулятор тепла, котел повинен горіти на всю потіжність, а не давитись димом від нестачі повітря, бо той дим що є в котлі при недостачі повітря це є газ, і він тупо вилітає в трубу, і від такого горіння на стінках топки утворюється наліт-сажа-дьоготь, а це в свою чергу зменшує тепловіддачу на стінках теплообмінника. навіть у газових котлах при херовій автоматиці буває кидає сажу на теплообмінник і її навіть товщина в мікрони погіршує тепловіддачу.
Кароче я понял того тупого угля тре позбуться!

И купить брикета, с ним все чики пуки ну окромя если навалить полную топку то зола забивает коласники и верхний шар не догорает, ну то такое.
Я в 21:00 закидую 2 ведра брикета ставлю термос на 70с, в 3 ночи по батареях еще 35-40с, кидаю еще ведро и там уже ближе к 9 подкидую )

Sergik32

попитай литвина, може йому тра, може в нього котел кращий

Жулик

Цитата: Sergik32 від 31 Жовтня 2016, 12:56:23
попитай литвина, може йому тра, може в нього котел кращий
Воно падло лес тормошит капец, дров навалил  :facepalm: уголь иму не тре.