Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Цитата: Жулик від 27 Жовтня 2016, 14:43:15
Цитата: YUKON від 27 Жовтня 2016, 14:37:32
Цитата: Жулик від 27 Жовтня 2016, 14:33:57
А я кажу шо калы 0 -1 то нече не разширяется!
А при +4 разширяется!
Блин ну це як секс на холоде ну емае  :rofl:
Дик коли розширяється...тож тугєнько повинно бути...а воно наоборот :rofl: :rofl: :rofl:
то антихриз розширяется! давление ростет )
У меня на котле при 20с 1атм а при 60-70с уже 2-2,5атм   :rolleyes:
Тиск в системі регулює клапан в кришці! А температура двіга завжди однакова!

Жулик

клевый ты чувак я те скажу )
на сок клапан росчитан бар? на 2,5-3,5?

а от 0 до 2,5 давление не ходит?

Ну кароче то таке забей бо зара инциклопедиЯ пойдет... Я вапче считаю шо тот клаппан срывной ) стоит только для того шоб когда авто кепит то трубки не порвало...
Ибо еслиб он там туда сюда давление спускал то полюбасу было-бы мокро вокруг крышки )

YUKON

На попередніх вихідних вилізла довбана болячка всіх передньопривідних ТАЗів в т.ч. і Славок! Накрився ричаг перемикання поворотів, а саме, при вкл. лівого повороту вкл. дальнє світло фар. Ціна питання при купівлі в нас в місті 130 грн., в тирнеті бачив від 75 до 105 грн.
Вилікував я ту болячку за 5 грн. і знайшов старий стартер від люмінісцентних ламп (з нього (з люміньового корпусу) викроїв "наліпку") і саме інтересне, все працює!
Ідею брав тут -
Чого це стосується і Славут, бо начиння таке ж саме як і в Калині (вірніше вказати на Калину ставили підрульові переключалкі з ШНіви), різниця тільки у виконанні самого ричага!

Жулик

фух у меня нет такого )))

а от у малого фафакалка так и пашет дегансько  :facepalm:, хоть бери да поставь отдельно кнопку  :facepalm:

От ты ламака опять все паламав  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 21 Листопада 2016, 15:22:57
От ты ламака опять все паламав  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Я нічого не ламав, то козапчегі собачата лєвак шурують! Я тік созідаю тобто роблю краще та ремонтую!

Жулик

Та ненужно оправдываться...
Поломал так и скажи до этого-же работало!
Таз оно и в африке таз ипет 3 рублевыми мелочами и будет ипать бесконечно! Эври дей, еври найт! Аминь...

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

YUKON

Пиши пиши писака-ламака, твоє відро нічім не краще, тількі й того шо Калосом зветься. Тож тре ГіМно таку назву придумало! Тош ГіМно той назва така. В мене хай краще всі перемикачі зламаються, але двіга 2 рази за 2 роки я не вскривав! Тик шо сиди ото там в Куєві і мовчи.
Цитата: Sergik32 від 22 Листопада 2016, 10:33:32
на ліво часто їздив і включав
Да було діло, алеж і на Славці ставив Калинівські переключалки, така ж хрєнь! Корочь зробив та й зробив!

Жулик

Цитувати виділенеПиши пиши писака-ламака, твоє відро нічім не краще, тількі й того шо Калосом зветься. Тож тре ГіМно таку назву придумало! Тош ГіМно той назва така. В мене хай краще всі перемикачі зламаються, але двіга 2 рази за 2 роки я не вскривав! Тик шо сиди ото там в Куєві і мовчи.
Завидуй молча чини переключатели, кнопочки, веревочки, проволочки  :rofl:

Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008

Цитувати виділенетака ж хрєнь

:rofl:

YUKON

Ото Жульке сказать тобі нічого, бо руці - є-ці, щей картинку знайшов, від таких як ти грамотєєв,які на картинках з помилками пишуть! Завидувать???Чому отому відру в якого вже живого місця немає??? Ой п-ть, сиди тихо та рівно і дрожи шоб 3-й раз мотор не вскрив!

Жулик

Цитата: YUKON від 22 Листопада 2016, 11:58:07
Ото Жульке сказать тобі нічого, бо руці - є-ці, щей какртинку знайшов від таких як ти грамотєєв,які на картинках з помилками пишуть! Завидувать???Чому отому відру в якого вже живого місця немає??? Ой п-ть, сиди тихо та рівно і дрожи шоб 3-й раз мотор не вскрив!
Та помалкуй ты со своим мотором милионником знаю я про них есть таких же 2ва ломастера на роботе  :rofl: наслышан конструктор легого  :rofl:
Для малины 2 раза в году раскрутить мотор это не придел  :rofl:

YUKON

Жульке, я від тебе плАчу, клінічний випадок!

Жулик

YUKON

Цитата: Жулик від 22 Листопада 2016, 12:59:12
а я ржу немагу )
Так писака-ламака - чеши до се в бортовик і там пиши, бо ще шо зламаєш! Карма в те така, ламати!