Зимняя резина

Автор gavryusha, 15 Вересня 2008, 17:28:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Valeriy

Цитата: Жулик від 05 Грудня 2016, 11:44:39
Это ваша первая зима в качестве водителя?
Как ни печально это звучит но да. Первая. Я начинающий водитель. Первый раз выехал на снежок. Теперь буду знать что не стоит сильно газовать.

Жулик

Цитата: Valeriy від 05 Грудня 2016, 11:48:14
Как ни печально это звучит но да. Первая. Я начинающий водитель. Первый раз выехал на снежок. Теперь буду знать что не стоит сильно газовать.
Вам нужно привыкнуть к зимней езде, не какая резина не даст такого сцепления как летом.
Попробуйте съездить на большую парковку без машин или что-то в этом роде и нормально там погонять.
Что-бы почувствовать как авто разгоняется как тормозит, когда авто уносит и что делать.

Valeriy

Значит более менее нормальная резина наверное Росава WQ-101 и Контур Артик Айс?

Володимир

Цитата: Жулик від 05 Грудня 2016, 11:23:55
Из самых бюджетных я ездил на  Росава WQ-101 и она мне показалась ровненький и мягкой и гребучой, кто еще ездил?
Правда вить?
Я на такій їзджу, мені подобається. Протектор на 1 см ширший від БЦ-10, перше що кидається в очі, коли проїзджав снігові замети на БЦ-10, то машина тормозила, а на WQ-101 не відчувається.
Цитата: Valeriy від 05 Грудня 2016, 11:29:33
Мне главное что бы дорогу хорошо держала...А то я на передок поставил всесезонку БЦ-10 и ехал по трассе (каша) то при набирании оборотов меня бросало
БЦ-10 це чисто зимова резина, а якщо на задній осі літня, то не варто чекати на стійкість машини, так взагалі опасно їздити, за такої комбінації в поворотах зад обганяє перед.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

Жулік говорить дєло. А резину то вже брати треба по гаманцю, Сава ескімос хароша, і мішеліни і гудіери і навіть оця 101 тоже нічого і белшину беруть. Головне їздити і відчувати дорогу і машину, і як вона себе веде. Можна і шиповану взяти, але жалко шипів по асфальту
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Valeriy від 05 Грудня 2016, 11:48:14
Резина буксувати буде люба, хоч із шипами по 5см.(перебільшую), Саме найперше гарно познайомся з основами зимового керування передньоприводним (відрізняється від задньо та повнопривідного) автомобіля! Небхідно буде потренуватись десь де немає машин. Резина дійсно повинна купуватись по гаманцю...оскільки при експлуатації зимою та літом у тебе ще буде і буде багато багів до моменту коли чітко навчишся керувати своїм авто.
Білшина тобі підійде як оптимальна (якість/ціна) з моделькою Арт моушн, чи є чи немає її в тавро розмірі незнаю...але на даному етапі більше всього баги (але мілкі) твого керування "простить" Нокіан нордман РС. Чому? Ця резина з розряду так званих липучок, гарно себе веде на голольоді, а ще краще в сніговій каші, також гарно працює на вкатаному, рихлому (свіжому) снігу!
http://shiny-diski.com.ua/nokian-nordman-rs-155-70-r13-75r
Там нижче наведені ще декілька шин які гарно тримають дорогу, та це перевірено на практиці моїми друзями та знайомими - з них Marshal WinterCraft Ice WI31(дочірне підприємство Кумхо),Uniroyal MS Plus 77,Vredestein Snowtrac 5. Все інше вибирай за своїм внутрішнім переконанням!

Жулик

Не бери большину никогда!!!!!!!

Будешь на ней не только по снегу учится ездить а еще и по асфальту ловить  :facepalm:, она неуправляема даже постравнению с вонючай КАМОЙ ЕВРО!!!!

YUKON

Цитата: Жулик від 05 Грудня 2016, 12:25:25
Іноді тре руки до руля, а головне голову! В мен колега їздить на Калині, а в тебе "не бери" ніколи!..Мікка Хаккінен б-ть!

Жулик

Цитата: YUKON від 05 Грудня 2016, 12:31:17
Цитата: Жулик від 05 Грудня 2016, 12:25:25
Іноді тре руки до руля, а головне голову! В мен колега їздить на Калині, а в тебе "не бери" ніколи!..Мікка Хаккінен б-ть!
Колега каже то и ты кажы!!!

Я ежу на большине уже пару месяце пробег около 2тис.
И говорю чистосердечно и откровенно эта резина гавно! Она контролируется до 70км, дальше по асфальту она становится соплями!

До этого ездил на Matador MP 52  и на Кама Евро 519 это не супер пупер резина но такой соплявости у них не было!

Колеге передавай привет и хай купит норм резину, а для начала машину.

А заводу большина большой привет и пусть что-то решают с составом!!!

YUKON

Цитата: Жулик від 05 Грудня 2016, 12:37:35
Передав, він як раз бачив твій висір, сказав...цитую...після Калини, Шевроле...шило на мило...від себе, сходи в школу водіння хай те їздити навчать, бо хрєновому танцору...і на норм авто, бо ГіМно ніколи не робив норм авто! Нехай хоч на КІА або Хундаю! Та при цьому зайди на норм СТО - на наковню..руки хай випрямлять!

Жулик

Цитата: YUKON від 05 Грудня 2016, 12:41:51
Цитата: Жулик від 05 Грудня 2016, 12:37:35
Передав, він як раз бачив твій висір, сказав...цитую...після Калини, Шевроле...шило на мило...від себе, сходи в школу водіння хай те їздити навчать, бо хрєновому танцору...і на норм авто, бо ГіМно ніколи не робив норм авто! Нехай хоч на КІА або Хундаю!
Не трынди херни а прежде чем что-то советовать людям нужно хотя-бы самому попробовать!
Теоретик!

И еще это тема о резине! Ели ты не заметил.

YUKON

Цитата: Жулик від 05 Грудня 2016, 12:44:46
Теоретик!
Я людини посовітував те, на чиму я їздив, і посовітував те на чому їздили мої знайми та друзі, на відміну від тебе, ляпалки! І заміть я проїздив на Нокіан W майже 8 років, як вона хрінова я про неї нічого не написав. Навідміну від тебе, їздившого на 2-3 видах резини і ляпаючого шо попало про всі інші!
Зауваження свої ...ну ти зрозумів...

Жулик

То что ты проехал на коллеге машине 100км это не дает право судить тебе уже о его резине! А то что он говоил то и ты говори!!! Я тебе уже говорил ) Ты вить всех слушаешь кто что говорил...

Короче о чем я спорю?

Я говорю что большина откровенное говно, проблемам у нее с составом, она плавает по всей дороге, особенно не любит колею на асфальте.
При обгоне пытаешься выехать на втречку а она держит авто в колее (такого я не ощущал не на одной резине на своей машине), если это норм то пусть человек покупает.

Мой отзыв останется, отзывов. Я не с кем спорить не буду это лично мое мнение а человек пускай сам выбирает!!!
Цитувати виділене
Навідміну від тебе, їздившого на 2-3 видах резини і ляпаючого шо попало про всі інші!
Я сравниваю резину ту на которой я ездил на одной машине! А не одну попробовал на славуте, вторую на соседа калине, третюю на тракторе. И сделал вывод шо БЦ на тракторе гребет лучше всего  :facepalm:.

YUKON

Цитата: Жулик від 05 Грудня 2016, 12:57:40
Мой отзыв останется, отзывов. Я не с кем спорить не буду это лично мое мнение а человек пускай сам выбирает!!!
Дак от не пробуй давити людям на психіку...напиши які в те враження...а не роздавай поради. Час порад пройшов...70 років їх давали - толку "0"! Людина сама вибере. Порекомендуй краще...підбірку зроби...людина новачок...їй необхідно знати чому так а не по іншому! А то написав півтони слів а толку - "0"!

Жулик

По тавро-славуте
Ездил долго на резине DIPLOMAT
мне нравилась тихая, мягкая, хорошо держит дорогу, нормально гребет снег.

Rosava WQ-101
Тоже тихая,  мягкая, хорошо держит дорогу, по моему даже лучше гребет снег чем DIPLOMAT  :happy:.

Fulda Kristall Montero 2
Тихая комфортная, пришел снег и она стала ацтойной, она европейская для зим с мокрым снегом не больше...

ROSAVA BC-10
гребет, но кривая  :facepalm:, при разгоне ощущаешь себя как будто она в форме яйца, на балансировке это видно.